- 2 Ekim 2023
- 4.152
- 17.417
- 128
- Konu Sahibi Savcihanimm
-
E siz zaten sık sık yanlara gidiyomuşsunuz ben de pek gitmiyosunuz sandım. Bu durumda eşinizin, ablanız hastane işlerini hallettikten sonra dönmelerini istemesini normal buldum ben. Bu arada 1 hafta kendi, 1 hafta kayın ailenizde olmak üzere üç ayda bir 2 hafta izni hangi meslekte alabiliyosunuz merak ettim (yılda 2 ay izin ediyor hay maşallah)
Ben tedavinin ne olduğunu merak ediyorum. Yani çok spesifik bişey mi bunların olduğu şehirde tedavi olması lazım? Konu sahibi ısrarla cevap vermiyor ama muhtemelen ciddi bişey değil, keyfine geliniyor diye düşünmeye başladımEşiniz neyden rahatsız oluyor tam olarak? İşi inada bindirmek yerine iki tarafında makul olması lazım. Bu tedavi bir kereye mahsus değil ve devam ediyor, her geldiklerinde bir hafta kalmalarına hastane işlerinde hariç gerek yok. Tamamen gelmesinler evime diyorlarsa orası ayrı tabi.
Ay tabi ki keyfi yani. Bu başka şehre hastaneye gitme fantezisi de ne zaman bitecek acaba. Kalacak yer olmasa paşa paşa kendi şehrinde doktora giderlerdi.Ben tedavinin ne olduğunu merak ediyorum. Yani çok spesifik bişey mi bunların olduğu şehirde tedavi olması lazım? Konu sahibi ısrarla cevap vermiyor ama muhtemelen ciddi bişey değil, keyfine geliniyor diye düşünmeye başladım
Bayramlar var malum. Ne diyormuş siz söyleyin ukala ukala konuşacağınızasavcı imiş kendisi nickine bakılırsa. eski bir hukukçu olduğunuz için ben sormak istiyorum. eşin rızası olmaksızın gerçekleştirilen bilhassa konaklamalı aile ziyaretlerine medeni kanunun bi şey demiş mi? savcı hanım eksik kalmış bu yönden anladığım kadarıyla.
Normalde 3 ayda bir hafta hiçbir şey, özellikle erkekler bu kadar takılmaz. Ama çoluk çocuk toplaşıp geliyorlarmış, zor olur ya bir hafta bir araba dolusu insan. Tedaviden arta kalan zamanda vakit gecirmeye gelip üstüne bunu rutine bindirip elleri boş gelmiyorlarsa, rahatsız etmemeye ihtimam gösteriyorlarsa problem değil, ama aksi durum varsa haklı. Sizin onun ailesi ile aranız nasıl mesela?Ablamlar yaşadığım şehire 4 - 5 saatlik mesefedeler, yaşadığım şehirde twdevi amaçlı 3 ayda bir gelmek zorunda. Gelmişken vakit geçirelim diye en fazla 1 hafta kalıyorlar. Çocukları da var. Eşim neden zırt pırt geliyorlar diye surat yapıp benimle kavga ediyor. Haklı olduğunu iddia ediyor. 3 ayda bir, bir hafta uzun bir süre mi?
Kanser ve yaşadıkları şehir çok ufak mutlu oldunuz mu şimdiAy tabi ki keyfi yani. Bu başka şehre hastaneye gitme fantezisi de ne zaman bitecek acaba. Kalacak yer olmasa paşa paşa kendi şehrinde doktora giderlerdi.
Ne soruyorsun o zaman madem kendini %100 haklı görüyorsun??? Benim kardeşlerimle aramdaki bağ seninkinden bin kat iyidir, benim kardeşlerim gelip de sürekli böyle kalmazlar, herkes sınırını bilir bizde. İnsan gibi yorum yaptım sormuşsun ya hani! Bana çemkireceğine kocana çemkir belki kabul ettirirsin ablanı:) Tüm hafta sürüyor kalıyor amenna, 1-2 gün sürdüğünde de suistimal ediyorsa adamı küplere bindirmeniz normal. Uzatıp ayaklarını dinlenmek istiyordur akşam. Biraz empati. Eltin gelse kıyameti koparırsın ama dimi.Size diyecek laf bulamadım malesef yorumunuzu ciddiye alamayacağım. Kardeş bu kardeş. Kardeşinizden de mi nefret ediyorsunuz
Değişiyor bazen tüm hafta sürüyor bazen bir iki gün
Rahatsızlık ne peki? Bi kaç gün hastaneye git gel yapılması gereken bir şey mi? Bence burada önemli nokta burası. Ciddi bi durumsa başka, rutin kontrollere tabi basit bir şeyse başka. Mesela ortopedik bi durum için 3 ayda 1 gelip 1 hafta kalmak fazla bencede. Gelip 3-4 gün kalıp dönebilirler. Kardeşe gelme de denmez hele sağlık söz konusuysa.Her geldiklerinde hediyelerle ve yiyecekleri yemeklerle gelip yemekleri de kendileri yapıp yiyorlar zaten bende eşimde bütün gün işteyiz
Çok yanlış bir yere soru sormuşum burdaki insanların çoğu insanlıktan epey uzaksavcı imiş kendisi nickine bakılırsa. eski bir hukukçu olduğunuz için ben sormak istiyorum. eşin rızası olmaksızın gerçekleştirilen bilhassa konaklamalı aile ziyaretlerine medeni kanunun bi şey demiş mi? savcı hanım eksik kalmış bu yönden anladığım kadarıyla.
Bayramlar var malum. Ne diyormuş siz söyleyin ukala ukala konuşacağınıza
Hiç inanmadım. Öyle olsa bin kere yazardiniz zaten. Siz bu kadar ailenize merakliysaniz keşke evlenmeseydiniz yani zorla mı evlendiriyorlar sizleri?Kanser ve yaşadıkları şehir çok ufak mutlu oldunuz mu şimdi
Gerçekten siz savcı mısınız?Ben razıyım ama eşim beni yalnız yollamaz
Hastane işleri değil miydi asıl sebep?Saat 6 dan yatana kadar muhattap oluyo ki onu sıkıştıran da yok istediği zaman odasına gidebilir. Yeğenlerimle vakit geçireyim diye geliyorlar sırf zaten
Tedavi amaçlı geliyorlardı hani ?Saat 6 dan yatana kadar muhattap oluyo ki onu sıkıştıran da yok istediği zaman odasına gidebilir. Yeğenlerimle vakit geçireyim diye geliyorlar sırf zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?