- 6 Mayıs 2025
- 81
- -70
- 3
- 29
- Konu Sahibi Savcihanimm
-
Evet söylüyorum her seferinde bana dünyayı Zindan ediyor zaten boşanalım dedim artık en sonunda ama yanaşmıyor ben gelene nasıl gelme diyebilirim katlanması gerekmez miEşinize de bunları söylüyor musunuz? Asıl o istemiyor ablanızın gelmesini.
Sizi tek bir yere göndermeyen eşim ailesiyle ilişkiniz nasıl?
Eşi 2 çocuk ve ablam geliyor zaten rapor alarak
3 ayda bir izne çıkıp bir hafta kendi ailesinde bir hafta benim ailemde kalıyoruz. Tedavi olmasa ablamlar gelmez zaten 3 ayda bir. Gelmişken kalmaları normal değil mi. Yeğenlerim bana çok düşkün elimde büyüdülerAileye yollamıyor, aileyi evde de istemiyor. E nasıl olacak bu iş? Kendisinin ailesiyle arası nasıl ne sıklıkla görüşüyor?
Bitmeyecek ama biz iki seneye tayinciyiz zatenHmm. Dediğim gibi abla ve enişte değil de iki küçük çocuk baya düzen bozar. Ne zaman bitecek peki bu tedavi
Bitmeyecek ama biz iki seneye tayinciyiz zaten
Ben sizden taraftayım, bana kızmayın. Burası KK burada yatılı misafir gelecek diyene otel linki gönder yorumu yapılıyor.Siz nasıl ailelerde büyüdünüz ben anlamıyorum. Ben aileme bağlıyım hergün telefonda da konuşuruz. Aile bu ya arkadaşlarınız gelse evde ağırlarsınız ama aileden olunca nedense fazla geliyor
Bu yoruma katılıyorum.3 ayda 1 hafta çok değil.Gelenin evdeki tavrı da önemli eve birkaç şey alırsın yük olmazsın evin hanımına yardım edersin vs.kardeş ya hu.otel motel diyenler ne alaka sanki kırk kat yabancıEv 3+1, kalacak yer sıkıntısı yok.
Gelen kişi uzak akraba değil, kardeş ve ailesi.
Süre, 3 ayda 1 hafta.
Bence abartılacak hiçbir şey yok. İnsan kardeşini, yeğenlerini özlemez mi? Özler..
Zaten eşiniz sabahtan işe gidiyordur, akşama kadar evdekilerle vakit geçiren, iş yapan sizsiniz.
Ha gelen kişiler pis pasaklıdır, yer içer ortaya döker bırakır veya bütün gün yayılıp hiçbir işe el sürmez, bir de üstüne sizlerden hizmet beklerse o zaman eşinizi anlarım, hak da veririm. Kardeş dahi olsa enayi yerine konulmayın, kimsenin gönüllü hizmetçiliğini yapmayın derim.
boşanalım dedim artık en sonunda ama yanaşmıyor
Ben sizden taraftayım, bana kızmayın. Burası KK burada yatılı misafir gelecek diyene otel linki gönder yorumu yapılıyor.
E siz zaten sık sık yanlara gidiyomuşsunuz ben de pek gitmiyosunuz sandım. Bu durumda eşinizin, ablanız hastane işlerini hallettikten sonra dönmelerini istemesini normal buldum ben. Bu arada 1 hafta kendi, 1 hafta kayın ailenizde olmak üzere üç ayda bir 2 hafta izni hangi meslekte alabiliyosunuz merak ettim (yılda 2 ay izin ediyor hay maşallah)3 ayda bir izne çıkıp bir hafta kendi ailesinde bir hafta benim ailemde kalıyoruz. Tedavi olmasa ablamlar gelmez zaten 3 ayda bir. Gelmişken kalmaları normal değil mi. Yeğenlerim bana çok düşkün elimde büyüdüler
3 ayda bir 1 hafta çok aslında, yılda 1 ay yapıyor. Kadın erkek farketmez kimse eş ailesi ile 1 ayını geçirmek zorunda değil.Bu yoruma katılıyorum.3 ayda 1 hafta çok değil.Gelenin evdeki tavrı da önemli eve birkaç şey alırsın yük olmazsın evin hanımına yardım edersin vs.kardeş ya hu.otel motel diyenler ne alaka sanki kırk kat yabancı
Eşiniz neyden rahatsız oluyor tam olarak? İşi inada bindirmek yerine iki tarafında makul olması lazım. Bu tedavi bir kereye mahsus değil ve devam ediyor, her geldiklerinde bir hafta kalmalarına hastane işlerinde hariç gerek yok. Tamamen gelmesinler evime diyorlarsa orası ayrı tabi.Evet söylüyorum her seferinde bana dünyayı Zindan ediyor zaten boşanalım dedim artık en sonunda ama yanaşmıyor ben gelene nasıl gelme diyebilirim katlanması gerekmez mi
Her geldiklerinde hediyelerle ve yiyecekleri yemeklerle gelip yemekleri de kendileri yapıp yiyorlar zaten bende eşimde bütün gün işteyizBu yoruma katılıyorum.3 ayda 1 hafta çok değil.Gelenin evdeki tavrı da önemli eve birkaç şey alırsın yük olmazsın evin hanımına yardım edersin vs.kardeş ya hu.otel motel diyenler ne alaka sanki kırk kat yabancı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?