Kocam ablamların gelmesini istemiyor haklı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinize de bunları söylüyor musunuz? Asıl o istemiyor ablanızın gelmesini.
Sizi tek bir yere göndermeyen eşim ailesiyle ilişkiniz nasıl?
Evet söylüyorum her seferinde bana dünyayı Zindan ediyor zaten boşanalım dedim artık en sonunda ama yanaşmıyor ben gelene nasıl gelme diyebilirim katlanması gerekmez mi

Aileye yollamıyor, aileyi evde de istemiyor. E nasıl olacak bu iş? Kendisinin ailesiyle arası nasıl ne sıklıkla görüşüyor?
3 ayda bir izne çıkıp bir hafta kendi ailesinde bir hafta benim ailemde kalıyoruz. Tedavi olmasa ablamlar gelmez zaten 3 ayda bir. Gelmişken kalmaları normal değil mi. Yeğenlerim bana çok düşkün elimde büyüdüler

Ben misafir severim ama herkes sevmek zorunda değil, hele yılda 1 ayı çoluk çocuk koloni gibi geçirmek istemeyen insanlar çoktur.
Yilin 1 ayı görümceniz cümbür cemaat sizde kalsa bir yerden sonra sizde rahatsız olursunuz.

Ayrıca tedavi bir tek sizin olduğunuz yerde mi yapılıyor? Ne tedavisi görüyor ablaniz? Bildiğim kadarı ile artık çoğu şehirde her türlü imkan var.

Ev 3+1, kalacak yer sıkıntısı yok.
Gelen kişi uzak akraba değil, kardeş ve ailesi.
Süre, 3 ayda 1 hafta.

Bence abartılacak hiçbir şey yok. İnsan kardeşini, yeğenlerini özlemez mi? Özler..
Zaten eşiniz sabahtan işe gidiyordur, akşama kadar evdekilerle vakit geçiren, iş yapan sizsiniz.

Ha gelen kişiler pis pasaklıdır, yer içer ortaya döker bırakır veya bütün gün yayılıp hiçbir işe el sürmez, bir de üstüne sizlerden hizmet beklerse o zaman eşinizi anlarım, hak da veririm. Kardeş dahi olsa enayi yerine konulmayın, kimsenin gönüllü hizmetçiliğini yapmayın derim.

Siz nasıl ailelerde büyüdünüz ben anlamıyorum. Ben aileme bağlıyım hergün telefonda da konuşuruz. Aile bu ya arkadaşlarınız gelse evde ağırlarsınız ama aileden olunca nedense fazla geliyor
Ben sizden taraftayım, bana kızmayın. Burası KK burada yatılı misafir gelecek diyene otel linki gönder yorumu yapılıyor.

Bu yoruma katılıyorum.3 ayda 1 hafta çok değil.Gelenin evdeki tavrı da önemli eve birkaç şey alırsın yük olmazsın evin hanımına yardım edersin vs.kardeş ya hu.otel motel diyenler ne alaka sanki kırk kat yabancı

Ben sizden taraftayım, bana kızmayın. Burası KK burada yatılı misafir gelecek diyene otel linki gönder yorumu yapılıyor.

Çocuklu misafir hiç çektiniz mi bilmiyorum ama cidden zor. Ablam 2 küçük yeğenimle 2 günlüğüne gelse ev savaştan çıkmışa de dönüyor. Konuda abla veya enişte zerre sorun değil ben sadece çocuk detayına odaklandım yaşadığım için

E siz zaten sık sık yanlara gidiyomuşsunuz ben de pek gitmiyosunuz sandım. Bu durumda eşinizin, ablanız hastane işlerini hallettikten sonra dönmelerini istemesini normal buldum ben. Bu arada 1 hafta kendi, 1 hafta kayın ailenizde olmak üzere üç ayda bir 2 hafta izni hangi meslekte alabiliyosunuz merak ettim (yılda 2 ay izin ediyor hay maşallah)

Eşiniz geldiklerinde nasıl davranıyor? Benim eşim laf etse bende çok kızarım. Ayrıca tedavi için geliyorlar. Eşimin ailesi de gelse gayet iyi davranırım.

3 ayda bir 1 hafta çok aslında, yılda 1 ay yapıyor. Kadın erkek farketmez kimse eş ailesi ile 1 ayını geçirmek zorunda değil.
Çok mecburi bir durum olmazsa kardesimde bu şekilde asla kalmam.

Evet söylüyorum her seferinde bana dünyayı Zindan ediyor zaten boşanalım dedim artık en sonunda ama yanaşmıyor ben gelene nasıl gelme diyebilirim katlanması gerekmez mi
Eşiniz neyden rahatsız oluyor tam olarak? İşi inada bindirmek yerine iki tarafında makul olması lazım. Bu tedavi bir kereye mahsus değil ve devam ediyor, her geldiklerinde bir hafta kalmalarına hastane işlerinde hariç gerek yok. Tamamen gelmesinler evime diyorlarsa orası ayrı tabi.

Her geldiklerinde hediyelerle ve yiyecekleri yemeklerle gelip yemekleri de kendileri yapıp yiyorlar zaten bende eşimde bütün gün işteyiz

Görümceyle abla bir değil ya, sonuçta bizim kültürde çoğu iş kadında, çalışsa da çalışmasa da. Ev kirli olsa kadın temizlememiş, yemek olmasa kadın yapmamış olur. İnsan kendi ablasına rahatça söyler görümce işin ucundan tutmasa sinir olursun söylesen huzursuzluk çıkar, sen kötü olursun.

Aslında bu konularda önemli olan şu bir birinizi seviyormusunuz yoksa haz etmiyormusunuz? 3ayda bir 1 hafta bence uzun bir süre değil normal tedavi oluyor 4 5gunde vakit geçiriyor kardeşler sonucta aralarida iyi kimse rahatsız değil olsa zaten gelmez kalmaz.bir birini sevmiyorsaniz 1 gun bile kalsa gözüne batar o insan yani.Her insan farklı misafir seven var sevmeyen var.Ben ve eşim bu konuyu sıkıntı etmeyiz.Ama konu sahibinin eşi komple insan sevmiyor gibi zaten anlaşamıyorlarmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…