Kocamla benim aramda hiçbir sıkıntı yok çok mutlu bir ilişkimiz var eşim evi toplar evde olduğu günler kahvaltıyi hazırlar evin eksiklerini o alır ne istesem almaya çalışır ama son zamanlarda hep tatsızlık çıkıyor eşim babama borç verdi babamında maddi durumu çok kötü oldu işleri rast gitmedi borcunu ödeyemiyor eşimde sürekli yüzüme vuruyor ben artık bıktım eşime şunu yapalım mı evimize diyorum babana söyle borcunu versin yap diyor eşimle ben mutlu bir şekilde sohbet ederken birden babamın konusu açılınca yine yüzüme vuruyor dünde aynısı oldu biz sohbet ederken eve şunu yaptiralim mi dedim babana söyle para versin yapalım dedi bende yeter artık yüzüme vurma dedim tartıştık geçenlerde benim ayakkabım yırtılmisti eşimin telefonla ne yaptığını goruyordum internetten bana ayakkabı bakıyordu bende yine her zamanki gibi ikilem de kaldım eşime kizimmi yoksa alttan mi alım bu durumu diye sizce ne yapmaliyim böyle bir kısır döngüdeyim borc konusu açılınca ağzına geleni söylüyor ama normalde benle onun ilişkisinde hiçbir sıkıntı yok
Verdiğiniz meblağ ne kadardı acaba?
Babanız taksit taksit veremiyor mu?
Borç vereli ne kadar oldu?
10 bin Tl eşim kredi çekti babam bir kaç taksitini ödedi ama çoğunu ödeyemedi biz eşimle evlenirken eşimin arkasında ailesi felan yoktu elindeki parayla ev ve eşya aldık eşimde şu an çalışıyor 1bucuk yıllık evliyiz şu an elimizde fazla para yok o yüzden eşim taksitleri maaşından ödüyor biraz zoruna gidiyor ben eşime diyorum ki haklısın borcunu vermesi lazım ama şu an elinde yok ne yapabilirim benim elimden hiçbirsey gelmiyor yüzüme vurmasan o vuruyor ama böyle bir durumVerdiğiniz meblağ ne kadardı acaba?
10 bin Tl eşim kredi çekti babam bir kaç taksitini ödedi ama çoğunu ödeyemedi biz eşimle evlenirken eşimin arkasında ailesi felan yoktu elindeki parayla ev ve eşya aldık eşimde şu an çalışıyor 1bucuk yıllık evliyiz şu an elimizde fazla para yok o yüzden eşim taksitleri maaşından ödüyor biraz zoruna gidiyor ben eşime diyorum ki haklısın borcunu vermesi lazım ama şu an elinde yok ne yapabilirim benim elimden hiçbirsey gelmiyor yüzüme vurmasan o vuruyor ama böyle bir durum eşimde gerçekten abartmıyorum bana karşı muazzam.komsularim felan hep size imreniyorum diyor eşim yemek yapmasam kızmaz akşam işten gelir kendine biseyler hazırlar felan ama beni anlayın çok zoruma gidiyor yüzüme vurması sürekli sürekli vuruyor ailemi de çok seviyorum öyle yüzüme vurunca çok zoruma gidiyor sizce ne yapmalıyım sabretmelimiyimVermeseymis keske. Cok mu yüksek verdigi para. Degilse bileziklerimi agzina tikar sustururdum baska param yoksa. Bak bir daha lafini yapabiliyor mu. Terbiyesizlik. Babaniz zamaninda ödeyebilse iyi olurdu ama bunun hincini sizden almasi mantiksiz. Ve o kadar süper bir iliski görmedim ben
10 bin Tl eşim kredi çekti babam bir kaç taksitini ödedi ama çoğunu ödeyemedi biz eşimle evlenirken eşimin arkasında ailesi felan yoktu elindeki parayla ev ve eşya aldık eşimde şu an çalışıyor 1bucuk yıllık evliyiz şu an elimizde fazla para yok o yüzden eşim taksitleri maaşından ödüyor biraz zoruna gidiyor ben eşime diyorum ki haklısın borcunu vermesi lazım ama şu an elinde yok ne yapabilirim benim elimden hiçbirsey gelmiyor yüzüme vurmasan o vuruyor ama böyle bir durumVerdiğiniz meblağ ne kadardı acaba?
10 bin Tl eşim kredi çekti babam bir kaç taksitini ödedi ama çoğunu ödeyemedi biz eşimle evlenirken eşimin arkasında ailesi felan yoktu elindeki parayla ev ve eşya aldık eşimde şu an çalışıyor 1bucuk yıllık evliyiz şu an elimizde fazla para yok o yüzden eşim taksitleri maaşından ödüyor biraz zoruna gidiyor ben eşime diyorum ki haklısın borcunu vermesi lazım ama şu an elinde yok ne yapabilirim benim elimden hiçbirsey gelmiyor yüzüme vurmasan o vuruyor ama böyle bir durumZor bir durum babanıza verilen borç ne kadar ?
Üzüldüğünüzü belli edin oturup sakince konuşun .
Her cevaba aynı şeyi yazmayın.10 bin Tl eşim kredi çekti babam bir kaç taksitini ödedi ama çoğunu ödeyemedi biz eşimle evlenirken eşimin arkasında ailesi felan yoktu elindeki parayla ev ve eşya aldık eşimde şu an çalışıyor 1bucuk yıllık evliyiz şu an elimizde fazla para yok o yüzden eşim taksitleri maaşından ödüyor biraz zoruna gidiyor ben eşime diyorum ki haklısın borcunu vermesi lazım ama şu an elinde yok ne yapabilirim benim elimden hiçbirsey gelmiyor yüzüme vurmasan o vuruyor ama böyle bir durum
10 bin Tl eşim kredi çekti babam bir kaç taksitini ödedi ama çoğunu ödeyemedi biz eşimle evlenirken eşimin arkasında ailesi felan yoktu elindeki parayla ev ve eşya aldık eşimde şu an çalışıyor 1bucuk yıllık evliyiz şu an elimizde fazla para yok o yüzden eşim taksitleri maaşından ödüyor biraz zoruna gidiyor ben eşime diyorum ki haklısın borcunu vermesi lazım ama şu an elinde yok ne yapabilirim benim elimden hiçbirsey gelmiyor yüzüme vurmasan o vuruyor ama böyle bir durum eşimde gerçekten abartmıyorum bana karşı muazzam.komsularim felan hep size imreniyorum diyor eşim yemek yapmasam kızmaz akşam işten gelir kendine biseyler hazırlar felan ama beni anlayın çok zoruma gidiyor yüzüme vurması sürekli sürekli vuruyor ailemi de çok seviyorum öyle yüzüme vurunca çok zoruma gidiyor sizce ne yapmalıyım sabretmelimiyim
Aynen bende aynisini yaparim.Calisiyor musunuz bilmiyorum ama ben olsam sirf bu yuzden ise girip o 10 bin lirayi suratina carparim ustune bir 5 daha carparim al bu da benden derim. Zora düşmüş aileme merhamet etmeyenin bana merhametine de inanmam ben.
Ne kadar bir para?
Gelmemesi eşinizi zor duruma mı soktu acaba?
Aynen haklısınızSize hicbirsey takilmadi mi? Calisiyormusunuz? Sabir da bir yere kadar. Esiniz bastan hata yapmis. Kredi cekerek baskasina borc verilmez. O kisinin maddi imkanlari iyi olsa kendi kredi cekebilirdi. Biri icin kredi cekiyorsan o yüzden üstünde kalma ihtimali kim olsa olsun cok yüksek. Babanizla bu durumu konustunuz mu?
Ek not: Saydiklariniz evliliklerde zaten olmasi gerekenler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?