Ben anlattım ona o kendi vermek istedi babamda verecem diyor ama şu an sıkıştım diyor ama biraz da umursamıyorBabanıza para verirken size sordu mu acaba?
Ya da siz mi önayak oldunuz?
Borç ne kadar?
Babanızın vermeye niyeti var mı?
Napalım keselim mi adamı şimdi?Ben anlattım ona o kendi vermek istedi babamda verecem diyor ama şu an sıkıştım diyor ama biraz da umursamıyor
aynen ben de sasirdim valla daha adam konu sahibinin ailesine acimiyor yazik insanlar 10 bin tlyi odeyemeyecek duruma dusmusler. yok kendisine yemek hazirlar yok bilmem ne diye ovuyor daha.Napalım keselim mi adamı şimdi?
10bin tl verilmeyecek para değil, annenizle görüşün. Ya da varsa bilezik altın bozdurun kocanızın ağzını kapayın. Bu ne ya? Bide süper bi ilişki varmış gibi konuşmuşsunuz üzgünüm ama yok.
Övdüğü şeyler de olması gereken şeyleraynen ben de sasirdim valla daha adam konu sahibinin ailesine acimiyor yazik insanlar 10 bin tlyi odeyemeyecek duruma dusmusler. yok kendisine yemek hazirlar yok bilmem ne diye ovuyor daha.
Evet hanfendi sıkıntımız var ben hani ilişkimiz olarak biz ikimizde yok demek istedim bende eşimi korumuyorum tarafsız yorum yapmanız için herşeyi anlatım dedim bende rahatsızım bu durumdan sizden fikir almak istedimKocamla bir sikintimiz yok demissiniz ama sizin gormek istemediginiz cok buyuk bir sikintiniz var gibi gorunuyor.
Hamilesiniz . Sizin üzerinize gidilmemesi lazım . Eşiniz dikkat etmiyor . Sizin suçunuz olmayan bir konuyla ilgili sürekli laf çarpıyor .Aynen haklısınızbütün evlilikte olması lazım anlatmak istediğim evliliğim kötü değil yoksa eşim kusursuz demiyorum şu an hamileyim o yüzden çalışmıyorum
Aynen çok haklsiniz ben eşimi korumak amaciyla yazmadım hani benle o ikili olarak öyleyiz demek istedim herşeyi anlatmak istedim ki tarafsız yorum yapabilirsiniz diye yoksa bende çok rahatsızım bu durumundan bilincindeyim ama bizde şu an malesef o kadar varlıklı değiliz yani elimizde birikim felan yok çalıştığıyla ödüyor bizde biraz zor durumdayizaynen ben de sasirdim valla daha adam konu sahibinin ailesine acimiyor yazik insanlar 10 bin tlyi odeyemeyecek duruma dusmusler. yok kendisine yemek hazirlar yok bilmem ne diye ovuyor daha.
Aynen haklısınız bende sizden ne yapmalıyım hakkında bir fikriniz var mı diye danisiyorumHamilesiniz . Sizin üzerinize gidilmemesi lazım . Eşiniz dikkat etmiyor . Sizin suçunuz olmayan bir konuyla ilgili sürekli laf çarpıyor .
Zaten borç 10.000 TL yani bu devirde öyle aman aman değil . Zaten bir iki taksidini Ödemiş babanız sanırım Aslında daha da az o zaman .
Babanız da keyiften değil . Durumu çok kötü dediniz . Belli ki ödeyemiyor .
Eşiniz borç vermiş tamam geri almak hakkı tabi ama şartlar düşünüldüğünde size saldırıp durmasının manası yok.
Evet hanfendi sıkıntımız var ben hani ilişkimiz olarak biz ikimizde yok demek istedim bende eşimi korumuyorum tarafsız yorum yapmanız için herşeyi anlatım dedim bende rahatsızım bu durumdan sizden fikir almak istedim
Aynen beni öyle bir anladınız ki çok teşekkür ederim yorumunuz içinArtik yapilan iyilikten cikmis iyilik dedigin karsiliksiz olur borc vermis Babanda ödeyemedigi icin esin sana yüklenmis fakat yanlis hem babanin tutumu hemde esinin durumu sana karsi saygisizca ikisi arasida birakilmissin baban esini karsisina alip su veya bundan dolayi ödeyemiyorum ama imkanim elverdigi süre icinde borcumu sana hemen ödeyecegim derse hem sn hemde esin rahatlamis olur kaldiki esinde saygi cercevesi icinde borcunu isteyebilirdi kimsenin seni bunaltmalarina haklari yok bundan sonra kendi en yakin ailenle para alisverislere karisma kim vermek istiyorsa o onun sorunlari olsun yoksa hep arada kalirsin bastanda söyle beni karistirmayin islerinize diye
Imzayi atarken iyi gunde kotu gunde diyoruz bosuna demiyoruz bunu. Ailemin borcunu her firsatta suratima vuram adam ev islerinde bana yardim etse nolur etmese nolur?Aynen bende aynisini yaparim.
Benim esimin babasi rahatsizlandi onca para yolladik hic birsey demedim. Bir kac yil sonra benim babam rahatsizlandi bu sefer onun icin para gonderdik , esim bir kez birsey demedi. Aksine , aksamlari ek is olarak yemek dagitma isine cikti ki kendi borclarimizi odeyebilelim diye.
aynisini yasadim fakat ailem tarafimdan sizinkinin tersiydi babam borcu vermisti esimin umurunda degildi ve arada hep ben kalmistim okadar igrenc bir durumduki artik annemle ne zaman konussam ne zaman vereceksiniz parayi diye burnumdan gelmistiAynen beni öyle bir anladınız ki çok teşekkür ederim yorumunuz için
ayni seyleri yasadim ondan seni cok iyi anliyorumAynen beni öyle bir anladınız ki çok teşekkür ederim yorumunuz için
Anla bu mesajıma beğenmedim atmış. PekiÖvdüğü şeyler de olması gereken şeyler
Bu ergenler diyor ya abi ne yaşıyonuz siz ya hakkatten bdv’de ki konulara yazmak istiyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?