- 2 Ocak 2021
- 53
- 15
- 38
- 33
- Konu Sahibi kubraankara
-
İki senedir evliyiz. Bebekten önce de ara sıra annesi yüzünden atışıyorduk. Boşanma aşamasına çok fazla geldik sürekli birileri araya girdi düzelir eder evlilikte böyle olur diyeKaç yıllık evlisiniz? Bebekten önce tavırları nasıldı?
Allah affetsin de bende çok istemiyordum korundum ettim ama oldu..Böyle adamları koca yapmayın, baba yapmayın ya.
Neden çocuk yaptınız peki ?Boşanma aşamasına çok fazla geldik
Hangi yöntemle korundunuz ki ise yaramadı? Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir*Allah affetsin de bende çok istemiyordum korundum ettim ama oldu..
Diyorum ya korundum ettim ama yine oldu normalde bir süre vermiştim kendi kafamda o süreye kadar değişmezse zaten tamamen bitirecektimNeden çocuk yaptınız peki ?
İlaç kullandım. Oda prezervatif taktı zaten pcos vardı Rabbim nasip etti demek kiHangi yöntemle korundunuz ki ise yaramadı? Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir*
Bosanma asamasina cok fazla gelip bosanmayip cocuk yaparsaniz tabi boyle olur. Calisiyor musunuz aileniz arkanizda durur mu bunlara bakarak simdi bosanin yada cocuk dogsun kendinizi toparlayin oyle bosaninİki senedir evliyiz. Bebekten önce de ara sıra annesi yüzünden atışıyorduk. Boşanma aşamasına çok fazla geldik sürekli birileri araya girdi düzelir eder evlilikte böyle olur diye
Hem ilaç hem prezervatif kullandınız. Buna rağmen hamile kaldınız öyle mi? Bana biraz ütopik geldi kusura bakmayınİlaç kullandım. Oda prezervatif taktı zaten pcos vardı Rabbim nasip etti demek ki
İlaç+ prezervatif ve çocuğunuz oldu. Ben şoklar içerisindeyimİlaç kullandım. Oda prezervatif taktı zaten pcos vardı Rabbim nasip etti demek ki
Ben de o işi anlamıyorum. Benim annem bir kızım, bir oğlum oldu yeter diyerek korunmuş. 22 yıldır çocuğu falan olmadı. Doğuma engel bir sorunu da yok şu an kendisi 45 yaşında regl oluyor ama çocuğu falan yok. Tamam çoğu korunma yöntemi kesin sonuç vermez %1 ihtimal olur ama o ihtimaller de ne hikmetse hep sorunlu evliliklere denk geliyor.Ben 2 sene korundum hiç de olmadı çocuk falan, korunmayı bırakır bırakmaz oldu. Hangi yöntemleri kullananlar bu kkda yanlışlıkla hamile kalanlar bilemiyorum. Neyse Allah sabır versin, bebek de bahane değil değişmezse yine boşa gitsin
İlaç kullandım. Oda prezervatif taktı zaten pcos vardı Rabbim nasip etti demek ki
Pcos olduğu için regli dönemlerimde aksaklık oluyordu. Doktor da söyledi bazı durumlarda pcos regli döneminde tamamen sökülüyormuş. Reglimde aksamalar falan oluyordu zaten 10 15 gün bazen 1 ayİlaç+ prezervatif ve çocuğunuz oldu. Ben şoklar içerisindeyim
Şuan çalışmıyorum. Babam yok tek çocuğum annemde arkamda sağolsun. 2 üniversite bitirdim ama kpss derdine düştüm atanmayı bekliyorumBosanma asamasina cok fazla gelip bosanmayip cocuk yaparsaniz tabi boyle olur. Calisiyor musunuz aileniz arkanizda durur mu bunlara bakarak simdi bosanin yada cocuk dogsun kendinizi toparlayin oyle bosanin
Ben de o işi anlamıyorum. Benim annem bir kızım, bir oğlum oldu yeter diyerek korunmuş. 22 yıldır çocuğu falan olmadı. Doğuma engel bir sorunu da yok şu an kendisi 45 yaşında regl oluyor ama çocuğu falan yok. Tamam çoğu korunma yöntemi kesin sonuç vermez %1 ihtimal olur ama o ihtimaller de ne hikmetse hep sorunlu evliliklere denk geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?