- 3 Haziran 2023
- 1.281
- 5.112
- 88
- 26
- Konu Sahibi kubraankara
-
Kötü,toksik evlilik+ korunmaya rağmen olan mucize çocuk +kpss denklem hiç değişmiyor. Çocuk ve kpss muhabbeti olmasa şaşardımŞuan çalışmıyorum. Babam yok tek çocuğum annemde arkamda sağolsun. 2 üniversite bitirdim ama kpss derdine düştüm atanmayı bekliyorum
Kpss yi bir kenara birakip bir ise girin bence annenizde arkanizdaysa bir dk bile cekmeyin bu adam ve ailesiniŞuan çalışmıyorum. Babam yok tek çocuğum annemde arkamda sağolsun. 2 üniversite bitirdim ama kpss derdine düştüm atanmayı bekliyorum
Sadece bizler değil ilaç ve prezervatif firmaları da şokta.İlaç+ prezervatif ve çocuğunuz oldu. Ben şoklar içerisindeyim
Maşallah mi desek ne desek bilemedim bunlar bu kadar korunmaya rağmen oluyor bizde korunmayı bırak istediğimiz halde olmuyor hemde hiç bir sorun olmamasına rağmen.İlaç+ prezervatif ve çocuğunuz oldu. Ben şoklar içerisindeyim
İlaç+ prezervatif ve çocuğunuz oldu. Ben şoklar içerisindeyim
Annesinin dolduruşuna gelen erkek bence daha büyümemiş olgunluğa erişmemiş.Böyle adamdan ne baba olurki.26 haftalık hamileyim. Kaynanam kocamı dolduruyor ve sürekli kocamla aramı açıyor. Hamile kaldığımdan beri kavga gürültü içindeyim. Eşime güzellikle anlattım olmadı. Kavga ettim olmadı. Bağırdım olmadı. Annesi hep masum ve haklı oldu. Yaptıklarının bazılarını görmezden geldim bazılarına dayanamadım. Yine kavga ettik hamile halimle beni ağlattı sinir krizleri geçirdim falan. Sonra ne olsa beğenirsiniz. Eşim annesini ve babasını aradı beni şikayet etti siz beni dolduruyormuşsunuz öyle mi diye ...babası da illaki oğlunu savundu. O benim oğlum oğlum haklı şöyle böyle yapamıyorsan bitsin cart curt. Bide babası beni silmiş her yerden ..boşanıp boşanmama çok ikilemde kalıyorum. Bebeğim var arada napacağımı şaşırdım. Buraya içimi dökmeye gelmeye geldim yoksa patlıcam
Yırtılmış herhaldeİlacı yanlış kullanır, başka bir ilaçla etkileşime girer vs bir şekilde olur ama prezervatifla nasıl oluyor anlamak mümkün değil?
Seni etiketlicektim görünce biliyo musun djjjskskKPSS mi hemen yettimolmazsa olmazımız
Aile evet biz seni dolduruyoruz deseydi bak öyleymiş işte karıcım dermiydi acaba ben ordayımSiz beni dolduruyormussunuz öyle mi sorusunu da annesine babasına soran birini mantığa davet ederdim
Babası mı karar veriyormuş bu evliliğin yürüyüp yürümeyeceğine?26 haftalık hamileyim. Kaynanam kocamı dolduruyor ve sürekli kocamla aramı açıyor. Hamile kaldığımdan beri kavga gürültü içindeyim. Eşime güzellikle anlattım olmadı. Kavga ettim olmadı. Bağırdım olmadı. Annesi hep masum ve haklı oldu. Yaptıklarının bazılarını görmezden geldim bazılarına dayanamadım. Yine kavga ettik hamile halimle beni ağlattı sinir krizleri geçirdim falan. Sonra ne olsa beğenirsiniz. Eşim annesini ve babasını aradı beni şikayet etti siz beni dolduruyormuşsunuz öyle mi diye ...babası da illaki oğlunu savundu. O benim oğlum oğlum haklı şöyle böyle yapamıyorsan bitsin cart curt. Bide babası beni silmiş her yerden ..boşanıp boşanmama çok ikilemde kalıyorum. Bebeğim var arada napacağımı şaşırdım. Buraya içimi dökmeye gelmeye geldim yoksa patlıcam
E şimdi nolacak arkadaşım. Bosan diyemem hamilesin bu çok zor olacak ve bunu göze alabileceginide düşünmüyorum. Kpederin hadsizligine , ana kuzusu kocana ne yapmayı dusunuyosun. Surat asip tavır yapınca düzelecek mi? Yoksa ailesini reddedip görüşmeme mi kararı alacaksın?26 haftalık hamileyim. Kaynanam kocamı dolduruyor ve sürekli kocamla aramı açıyor. Hamile kaldığımdan beri kavga gürültü içindeyim. Eşime güzellikle anlattım olmadı. Kavga ettim olmadı. Bağırdım olmadı. Annesi hep masum ve haklı oldu. Yaptıklarının bazılarını görmezden geldim bazılarına dayanamadım. Yine kavga ettik hamile halimle beni ağlattı sinir krizleri geçirdim falan. Sonra ne olsa beğenirsiniz. Eşim annesini ve babasını aradı beni şikayet etti siz beni dolduruyormuşsunuz öyle mi diye ...babası da illaki oğlunu savundu. O benim oğlum oğlum haklı şöyle böyle yapamıyorsan bitsin cart curt. Bide babası beni silmiş her yerden ..boşanıp boşanmama çok ikilemde kalıyorum. Bebeğim var arada napacağımı şaşırdım. Buraya içimi dökmeye gelmeye geldim yoksa patlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?