Kocam anne ağızlı

Şuan çalışmıyorum. Babam yok tek çocuğum annemde arkamda sağolsun. 2 üniversite bitirdim ama kpss derdine düştüm atanmayı bekliyorum
Kötü,toksik evlilik+ korunmaya rağmen olan mucize çocuk +kpss denklem hiç değişmiyor. Çocuk ve kpss muhabbeti olmasa şaşardım

Şuan çalışmıyorum. Babam yok tek çocuğum annemde arkamda sağolsun. 2 üniversite bitirdim ama kpss derdine düştüm atanmayı bekliyorum
Kpss yi bir kenara birakip bir ise girin bence annenizde arkanizdaysa bir dk bile cekmeyin bu adam ve ailesini

Kazara hamile kalmış biri olarak, doğru söylemediğinize eminim. Hem ilaç hem prezervatifle hamile kaldığınıza inanmıyorum. Yanlış bir aile planlaması yaptınız, yanlış kişiden çocuk yapıyorsunuz. Ayrılın ya da ayrılmayın çocuk hem perisan olacak aranızda.

Annesinin dolduruşuna gelen erkek bence daha büyümemiş olgunluğa erişmemiş.Böyle adamdan ne baba olurki.

Ailesinemi söyledi bunu gerçekten? İyice düşman etmiş sizi ailesine. Bu adamdan hiç bisey olmaz. Mesleğiniz var mı, çalışıyor musunuz, aileniz arkanızda mi borsanirsaniz size destek olurlar mı

Şimdi ayrılmam diyorsan şunu yapacaksın annesi dolduruyorsa sende doldurabilirsin tatlı dil güler yüz göstererek ilerle, kaynanayıda kötüleme eşine, konuşsun dursun kendi kendine,ciddiye alma,.

Babası mı karar veriyormuş bu evliliğin yürüyüp yürümeyeceğine?

E şimdi nolacak arkadaşım. Bosan diyemem hamilesin bu çok zor olacak ve bunu göze alabileceginide düşünmüyorum. Kpederin hadsizligine , ana kuzusu kocana ne yapmayı dusunuyosun. Surat asip tavır yapınca düzelecek mi? Yoksa ailesini reddedip görüşmeme mi kararı alacaksın?

Sakın yanlış anlamayın ama bile bile bebek yapmışsınız defalarca boşanma aşamasına geldiğiniz adamdan. Ben hap artı prezervatif kullanarak kazayla hamile kaldığınıza da ancak gülerim yememizi beklemeyin burda evli barklı yetişkin kadınlarız. Neyse o kısım beni ilgilendirmez de, Ne bekliyordunuz ki bu evlilikten? Eskisi gibi işte aynı tas aynı hamam. Muhtemelen de boşanmayacaksınız yine, bence anasını babasını karıştırmayın artık huzuru iyice kaçırmayın bebek de geliyor.

yani 32 yaşınıza kadar kpss denilen sınav bin kere biterdi 2 üni eminim biri tarih biri edebiyat gibi ataması olmayan bölümlerdir. tabii silip atmak hemen olmaz. çift terapisi deneyin ama sizin adamda düzelme umudu var mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…