kocam anneme kus

efsun15

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
26
31
8
37
kizlar bundan 3 ay once kocam ve annem arasinda bi tatsizlik olmustu. annem bize yemek getirdiginden kaynanama bahsetmis kocamda alinmis .. artik annemin gonderdigi hicbirseyi yemiyo. anneme bayramda bile gitmeyecegini soyluyo. ne yapa bilirim? onerileriniz?

Ne çektiniz be kk kadınları hem kaynana hem anne hem koca valla ayakta alkışlıyorum:KK50:
Ara buluculuk yapmanız gerekiyor bu durumda.

kizlar bundan 3 ay once kocam ve annem arasinda bi tatsizlik olmustu. annem bize yemek getirdiginden kaynanama bahsetmis kocamda alinmis .. artik annemin gonderdigi hicbirseyi yemiyo. anneme bayramda bile gitmeyecegini soyluyo. ne yapa bilirim? onerileriniz?
Eşin küslüğe bahane arıyorsa ömür boyu konuşmasın!
Yemek getirilmesine de küseni de ilk defa görüyorum.

ne demiş ??
misal evlerinde yemek yapacak malzeme bile yok iyi ki götürdüm yemek falan mı demiş?? oğlun evine bakmıyor iyi ki ben varım mı demiş??
yoksa laf arasında konu konuyu açıp da mı söylemiş.
şayet birincisi gibiyse eşin haklı. ama bu kadar da abartılmaz. annen bir özür dilesin olsun bitsin.
ama konu ikinci gibiyse eşin haksız ve konuşmamaya yer arayan bencil bir insan. hem de eşini arada koyup düşünmeyecek kadar bencil.

Bence kocan şımarıklık yapiyor. Güzellikle konuş olmuyosada tek git annenlere bayrama. Yemek getirdigi ogrenildi diye guru yapan, bakalim seni tek göndermeyecek kadarda gururlumu.

Eşin küslüğe bahane arıyorsa ömür boyu konuşmasın!
Yemek getirilmesine de küseni de ilk defa görüyorum.

Yemek getirilmesine küsmemiş Lalecim..
Kayınvalidesine annesinin söylemesine kızmış küsmüş..
Küslük olacak kadar değil ama ben olsam ben de alınırdım..
Ne gerek var ki getirdiği yemeği söylemeye?

Yemek getirmesine niye kusmus ki?

Anneniz getirmese kendi mi yapacakmis?

Anneniz kayinvalidenize hava atar gibi soylemis onunda zoruna gitmis oglunu mu doldurmus?

Oyle olsa bile akli basindaki insan annesine kizar getirdiyse getirdi yemek niye bunu bana anlatiyorsun diye.

Sacma bir bahane olmus. Ya da isinin gorunmeyen kisminda baska husumetler var bu gorunen bahanesi olmus.

nekadar saçma bir konu...benim annemde kayınvalidemde getirir bize birşeyler hatta bizde onlara gideriz nevar ki bunda...annene küsecek kadar ortada bir durum yok..konuş eşinle

O ne ya?
Annelerin evlerimize yemek getirmesi kadar doğal, sıcak bişey var mı?
Ne güzel işte. Neye küsüyo artis?
Ha anneciğin bunu hayıflanarak mı anlattı ne tarz cümleler kullandı onu bilmiyorum, ona göre iş değişir çünkü..

Yemek getirilmesine küsmemiş Lalecim..
Kayınvalidesine annesinin söylemesine kızmış küsmüş..
Küslük olacak kadar değil ama ben olsam ben de alınırdım..
Ne gerek var ki getirdiği yemeği söylemeye?
Anladım da bence yine küsecek bir durum yok.
Benim de kayınvalidemler çok yemek getirirler bize.
Her zaman da muhabbet sırasında lafı geçer.
Neden küsülür ki böyle bir şeye?
Sen niye alınırdın mesela?

Anladım da bence yine küsecek bir durum yok.
Benim de kayınvalidemler çok yemek getirirler bize.
Her zaman da muhabbet sırasında lafı geçer.
Neden küsülür ki böyle bir şeye?
Sen niye alınırdın mesela?

Birinin yaptığı bir iyiliği mevzu etmesine bozulurum ben..
Yemek götürdüm dememenin bir gerekçesini bulamadım ki..

Birinin yaptığı bir iyiliği mevzu etmesine bozulurum ben..
Yemek götürdüm dememenin bir gerekçesini bulamadım ki..
Anladım güzelim.
Benim kayınvalide pek anlatır ama ben sanki muhabbet ediyor gibi algılarım.
Yemeklerini,turşularını,tarhanalarını vs.
O yüzden hiç önemsemem.

Mesele ne söylendiği değil galiba burda, nasıl söylendiği...
Ya da daha doğrusu, söylediğinin karşı tarafça nasıl anlaşıldığı.

Anladım güzelim.
Benim kayınvalide pek anlatır ama ben sanki muhabbet ediyor gibi algılarım.
Yemeklerini,turşularını,tarhanalarını vs.
O yüzden hiç önemsemem.

Sen çok iyi niyetlisin de ondan..
Kalbinde kötülük fesatlık yok senin hiç..
Bi de netsin ya.. Neyse onu söylersin..

"Yiyecekleri yemekleri bile ben götürüyorum!" modunda konuşmuşsa annen eşin kırılmış olabilir. Bir lafı demek var demek var.

kayinvalide (uvey annesi) doldurmus baska neler soylemistir kim bilir ama yeni evli oldugumuzdan annemde yardim etmeye calisiyor kocamda gurur yapiyor tabi uveyannesi dolduruyor arasira... :(

Kendi içinde eksiklik görüyor\hissediyor demekki, annenizde söyleyince dokundu. Bana göre alakasız üzerinde durmayacağım bir konu ama siz benim kime neden küstüğümü nereden bileceksiniz demiş ya ahmet kaya, kimin içine neyin neden dokunduğunu nereden bilebiliriz. Aile arasında olur ufak tefek şeyler, zamanla silinir izleri, üstelemeyin akışına bırakın bence

Back
X