• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam anneme vurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocanız kadına değer vermeyen, insanlıktan nasibini almamış bir öğretmen maalesef ki ÖĞRETMEN! Bu adam kendini bile geliştirememişken, bu ülkenin evlatlarını nasıl geliştirebilir? Ne katabilir o çocuklara? Bu insan müsvettesi herif emanet olarak kendisine nasip edilen size, evladının annesine şiddet uyguluyor, yetmiyor sizin annenize de uyguluyor ve siz halâ mesleğini hakkıyla yapıyor diye onu savunuyorsunuz. PES! Size diyecek hiçbir şey bulamadım. Bu adamdan değil mesleğini hakkıyla yapmak insanlık vazifesini bile hakkıyla yapamadığı için utanmadığınızdan dolayı siz de utanmalısınız bence böyle bir insanı savunmanız çok saçma! O çocuğunuzu da, kendinizi de kurtarın bir an önce bu adamdan. Bu arada annenize tükürmesine gelirsek o tükürüğünde boğarım ben o adamı. Değil anacığıma tükürecek adını ağzına alıp hakaret bile edemez alnını karışlarım rezil herif!!!!!

Gül mü versin? Hergün haberde öldürüldüğünü gördüğümüz kadınlar bıçak çekip deşse keşke. Kadın yaşar zulmeden erkek ölür.

Konu sahibi boşansa da yeter.
Soruyu hem sorup hemde cevaplıyorsanız mesajımdan niye alıntı yapıyorsunuz iş bu raddeye gelene kadar boşansaydı kimse burda Gül versin yazmadı sürekli dayaktan bıçağa sarılacağına boşanma dilekçesi yazsaydı

Eminim yaşadıkları çok zordur Allah Yardımcısı olsun oda bi öğretmen hayatına kendini bilmez biri girdiyse bu onun suçu değil evet Ama hem sürekli şiddet görüp hem çocuk yapıp hemde Dayak olayı annesine Dokunana kadar çıkıp gidebilirdi.. annesine vurması kesinlikle katlanılır değil ama kendisine hamileyken uygulanan şiddet katlanılır mı insanın başına ne gelir bilinmez ama bile bile de böyle insanlar çekilmez Bıçak çekene kadar ilk vurduğunda gitseydi en güzel zamanlarını şimdi belki daha mutlu geçirirdi anlatmak istediğim bu kimseyi yargılamak bana düşmez Allah Yardımcısı olsun

Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Sizi gerçekten merak ettiğim için soruyorum,nasılsınız? Anneniz ve bebeğiniz nasıl? Umarim iyisinizdir ve doğru kararı verirsiniz

Ben yalnızca 10 aylık evlilikte bebek acelesi nedir anlamadım. Hemde sizi döven bir adamdan. Lütfen cahil olmayın. Sanırım boşanırım değil boşanın gidin hayat kurun yazık küçük bebeğe

Daha neyin aklını istiyorsun anlamadım? Annenle seni doğrayıp kameralara hak ettiler veya pişmanım demesini mi? Boşa gitsin ne saygısı var me sevgisi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X