Kocam annesinde yemek yemek istiyor, Ne yapacağımı bilmiyorum

Değerli yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim. Kesinlikle en başta yaptım bu hatayı ben de şuan anlıyorum ama biraz iş işten geçti. Şimdi durumu nasıl düzeltebilirizin derdindeyim

Değerli yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim. Evet kesinlikle tek amaçları bu sanırım

Değerli yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim. Bu durumda benm yapabileceğim ne olabilir sizce?

Değerli yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim. Neden böyle diyor biliyor musunuz onların yaşına hürmet olsun diye. Oraya gidip bir tencere yemek de bazen sen yaparsın, ne olur ki maksat beraber yemek.

Sizin yorumunuzu da birebir kopyalamışlar ne değişik iğreti insanlar var

Evet usenmedim okudum, herkesin yorumundan ortaya karisik yapmislar

Bence sayfanin sahibi arakliyor, sayfasi begenilsin takip edilsin yorum yapilsin diye. Kadinlar klubu alaninda en unlu site sonucta. O yorum yapan da sayfanin sahibi bence.
Neden herkes size yüklenmiş anlamadim.

E yemegi annesinde yiyip yatmadan yatmaya eve gelcekse niye evlenmiş bu anakuzusu? Ama hata sizde. Kayinvalideyle aynı apartmana oturulur mu hiç?

Birden ayağını kesmek zor olabilir, en güzeli sevdiği yemekleri yapın ama az yapin ki yemekleri alıp anneme çıkalım orda yiyelim diyemesin. Her gün böyle böyle eve alışır. Artik uğraştiricak biraz ama mecbur

Tişikkrler tişikkrler gerçekten

Kesinlikle aynen ben de anlamadım neden böyle yaptığını. Yooo yaptığın yemeği al çıkalım der bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…