Kocam annesinde yemek yemek istiyor, Ne yapacağımı bilmiyorum

Kaynanan ile konus bu durumu. O da ogluna usulünce senin söylediğini söylemeden, evinde yemesini arada bir kendisinin davet ettikçe gelmesi gerektigini söylesin

Arada yemek yemeğe gitseniz tamam ama böyle rest çekmiş adeta, annesinde yemek yeme konusunda .
Değişeceğini asla sanmıyorum ben, çözüm de aklıma gelmedi . Allah yardımcınız olsun

Yazık gerçekten hakkıma giriyorsunuz her kim onu paylaştıysa burdan ss almış. Hakkımı helal etmiyorum. Çünkü noktalama işaretlerine kadar aynı, mümkün mü sizce de !!!
Ihtimaller de bulunuyoruz. Bilemeyiz ki,belki de sen ordan kopyaladin vs. Dediğiniz de olabilir bilemicem.

Değerli yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim. Aslında çok mantıklı teşekkür ederim

Sizin yorumunuzu da birebir kopyalamışlar ne değişik iğreti insanlar var

Bir anasınınkuzusu daha bunlar her gün annesine gidecekse niye evleniyor başkasının da hayatını karartıyor . Bırakın gitsin yesin zamanla kendi evine alışmazsa cıngar çıkartın hakkınızdır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…