- Konu Sahibi Sonsuz olsun istedim
-
Bizim de öyle ama benim sıkıntım her gün onların gelmesi az da değil kalabalıklar kayinlarim falan var eşim amcasının çocuğunu bile getiriyor bunalıyorum yemin ederim evlilik nasıl bisey anlamadım bu yüzden hep kavga ediyoruz çok sıkıntılı evliliğim rabbim yardımcımız olsunSelam olsun herkese...
Arkadaşlar ben yeni evliyim ve kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz. Sorun kayınvalidemler değil sevgili eşimle.. Her gün oraya gitmek istiyor onlarla yemek yemek istiyor. Ben de bir aile olmak için, aile kavramını oturtmak için gitmek istemiyorum yani her gün her gün gitmek istemiyorum. Ben gidecem diye rest çekti sen gelmezsen gelme dedi bana bugün en son.. Ne yapayım off.. Neden yazıyorum bunu artık ileri gidemiyorum saçma saçma oturup ağlıyorum. Lütfen bana yardımcı olun fikirleriniz benm için önemli. Ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem gerekiyor sizce
annesinin koynunamı girecek yaniBenimle sofraya oturmayan adam gidip kimle yiyorsa onun koynuna girecek. Hadi bakalım.
Ne diyeceğimi bilemiyorum belki yardımcı olur dediğiniz gibi. Ama komik değil mi böyle bir konuyu konuşmak
Şiddeti alenen savunuyorsunuz. Birisi de demiş meşru müdafa. İnanın kanım dondu. O zaman dır dır yapan her kadının başına yediği bir tabak ya da bir tokat çok normal ve erkek açısından meşru mudafa öyle mi.....Simdi sen bana öküz demek istemissin sanirim? Aynen canim siddet uyguladim kemerle falan sirtina vurdum sonra oda yetmedi ellerini ocakta atese tuttum hizimi alamayıp kafasını duvarlara vurdum saclarından surdum sonra ana avrat kufrettim polisler falan geldi esim mor catiya sigindi. Bende ifade verip ciktim. Hanimefendi isinize bakin herseye gereksiz muhalefet olmayin birseyi begenmediyseniz siz uygulamazsiniz. Ben erkekten dayak yiyecegime o benden yesin itirazi olan varsa bana ne herkes isine baksin.
Selam olsun herkese...
Arkadaşlar ben yeni evliyim ve kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz. Sorun kayınvalidemler değil sevgili eşimle.. Her gün oraya gitmek istiyor onlarla yemek yemek istiyor. Ben de bir aile olmak için, aile kavramını oturtmak için gitmek istemiyorum yani her gün her gün gitmek istemiyorum. Ben gidecem diye rest çekti sen gelmezsen gelme dedi bana bugün en son.. Ne yapayım off.. Neden yazıyorum bunu artık ileri gidemiyorum saçma saçma oturup ağlıyorum. Lütfen bana yardımcı olun fikirleriniz benm için önemli. Ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem gerekiyor sizce
O zaman erkek açısından da bir kadın bir kadın bunları yapıyorsa bir tokatı hak etmiştir yani öyle mi.... Çok üzgünüm gerçekten.... erkeklerin de çoğu belki vicdanını böyle susturuyor.... yazıkAyıpsın. Elimden gelse eşek sudan gelinceye kadar döverim.
Şaka bir yana da şiddet demek sadece kaba kuvvet değildir ki. En büyük şiddet yediden yetmişe herkesin birbirine uyguladığı psikolojik şiddettir. Erkeklerin kadınlara zorla dayattığı kurallar, koyduğu yasaklar, ettiği tehditlerin yanında kase fırlatmak çok hafif kalıyor. Karşıdaki o raddeye geliyor.
Can havliyle çıkış yolu arıyor işte.
Ben onu demek istemedim ki.O zaman erkek açısından da bir kadın bir kadın bunları yapıyorsa bir tokatı hak etmiştir yani öyle mi.... Çok üzgünüm gerçekten.... erkeklerin de çoğu belki vicdanını böyle susturuyor.... yazık
Hayır ya takdire şayanlık bi şeyleri yok,, kv yemek yemeyen biri. Sadece kahvaltılık, mangal, karpuz ekmek filan yer. Bugün çorba pilav tavuk salata yaptım her zamanki gibi yemedi. (benle alakalı değil, yemek yemeyi sevmiyor) biz de basbasa oturduk yedik. Yemeğin yarısında eltimin oğlu geldi ona da koydum hatta üçümüz yedik.Gerçekten takdire şayan bir eşiniz ve kv niz varmış.
Klasik erkek tipi 40 yaşından önce evlenmez bizim öküz zaten çok acayip huyları var evleneceği kişiye acıyoruz ailecek sadece anne meselesi değil aşırı titiz hastalık derecesinde bizi delirti bu huyu yüzünden hiç evlenmese ama işte böyleleri de kıymetli oluyor ne hikmetse herif aşırı yakışıklıEvlendirmeyin onu
Bu ne doğru bir tespittirDayaktan,aldatmadan doneni gordum. Anneci kocanın değiştiğini görmedim.
bilemiyorum ama şimdi hergün birlikte yemeye alışırsanız ömür boyu öyle gider söylim.Değerli yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim. Bu durumda benm yapabileceğim ne olabilir sizce?
Eskiden bende kızardım her gün gidilir mi diyrKeşke benim herifte bigün anasına bacısına gitsede yemek derdinden kurtulsam diye dua ediyorum ama yok evden çıkmaz
Ortası yokmu bunun yaa
Eşin her Allahın günü KV giller de yemek yemek istiyorsa kusura bakma da sorun kv gillerde de var. Bence onlardan da şüphelenmelisin .Selam olsun herkese...
Uzatmasanız artık ? Kadın hamileyim demiş ve belli ki @BBlair in daha önceki başka konularda postunu yorumlarını az da olsa okumamışsınız neler yaşadığını bilmiyorsunuz..lütfen uzatmayın artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?