Sapına kadar haklısınız da bir gözlemim olacak sizin durumla ilgili. Kadınların erkeklere sarfettiği "erkek ol bir kere," "sen de erkek misin" gibi laflar o erkeklere hiç iyi gelmiyor. Yani mesele lastik değiştirmek, onun size yardım etmesi vs gibi konular iken bambaşka bir noktaya taşınıyor. Ve aslında bu laflar, ithamlar çoğunlukla sözlü veya fiziksel şiddetle sonuçlanıyor.
Çünkü erkeklik çok kırılgan bir şey, erkekler erkekliklerinin sorgulanmasından nefret ediyorlar, kuduruyorlar... (Yani siz onu kırmışsınız, erkekliğine laf etmişsiniz; o da sizi kırmak amacıyla kadınlığınıza laf etmiş; incinen gururunu tamir etmeye çalışmış...)
Yani bir erkekten en kötü ne çıkacak (dayak mı, küfür mü, hakaret mi) diye merak ediyorsanız, sen de erkek misin deyiniz ona. Çok kolay inciniyorlar "erkeklik"leriyle ilgili.
Onun için bence sadece istediğiniz yardıma odaklanın böyle durumlarda. Araba lastiğinden başlayıp kocaman krizlere gitmemeye çalışın.
Ha ama mesele araba lastiğine gelene kadar, siz bu tabloyu görüyorsunuz. kendi kriterlerime göre çok da erkek saymadığım, saygımın kalmadığı, görevlerini yerine getirmediğine inandığım bir eşle yaşamak istiyor muyum diye düşünüp düşünmemek de size kalmış. Çiftler arasında başka dinamikler de olabiliyor, kimi eşinin annesi oluyor, kimi onun sorumluluklarını da alıyor, gölgesi yeter diyebiliyor...
Cocuk var mı?
Bunlari yaptigi yetmemis ayrilik kararini da kendi kendine vermis galiba hatta bana söylemeden ailesiyle konusmus bile
nisanliyken bu kadar degildi ama sinyallerini veriyordu, birtakim Seyleri yuttum cünkü iki güzel Söze kandim,
Simdi isten eve geldi sordum ailenemi söyledin yok söylemedim, söylesem yüzüne söylerdim dedi ama , söylemis kesin yalan söylüyor, ama cesaret edemiyor heralde,
Birde hakliymis Gibi gecmis televizyonun karsisina trip atiyor ne özür ne bir pismanlik
valla kusura bakma ama suç sende artık
tepkini göstersene sen ya
bi de trip atıyo diyosun
trip atması ve boşanmayı düşünmesi gereken biri varsa o da sensin
farkına var artık güzelim ya
adam hem suçlu hem güçlü sen de izin veriyosun
oturup seni boşamasını mı bekliyceksin
Ne tepkisi verebilirimki bende yüzüne bakmiyorum bosaniyimmi hemen iyice düsünüp karar vermem lazim Eger karar verip pisman olursam hayatim daha da kötülesir, beni sevenleri ailemi üzücem kendime saygimi daha da kaybedicem yarin bir hafta türkiyeye ailemin yanina gidiyorum tek basima, esimle hic konismayip , iyice kafami dinliyicem , gelincede ne yapicagima iyice karar veririm
Bugün emin olsun Esim beni sevmiyor , ama kendi sevgimi de sorgulamam lazim, sonra ne kadar güclüyüm bilemiyorm
sen erkekligine vurmusun oda sana vurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?