Kocam artik beni sevmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ilk iki paragraftaki gözleminiz dogru beni sarilmaya Iten nedenlerden biri buydu kendimin de kavga sirasinda agzima geleni söylememdi tabiki onun kadar olmasada, sarildim cünkü birde eve geldigimde bana sevgi Dolu yaklasmasiydi , olayi büyüten oydu , ama onun lastigi yaptir lafina sinirlenen bir kere erkek gibi davran diyen bendim, artik cok skldim hertürlü seyi benden beklemesinden , istiyorumki biraz erkek Gibi davransin.
Ama o laflardan sonra yikildim bosanmayi Cekip gitmeyi düsündüm, ama emin olamadim sevgisizlikten deger vermediginden mi davrandi yoksa Biran sinirlemi, Ben sarilmaya calisimca itmesi ve canim yaninca umrunda olmayip Cekip gitmesi herseyi anlatti..sevgisizlikten yapti

Farkindayim iliskimiz can cekisiyor gelecekte ayrilik var sanki ama emin degilim 2 yillik evlilik 6 yillik birliktelik yasananlar emekler..

Bosanmak bir kurtulus olsa hemen ama bosaninca ya sonrasi? Benle birlikte beni sevenlerde üzülücek güclü duramazsam sonrasinda evlilik cocuk oyuncagi degilki , tamamiyla emin olmadan bir ADim atmak istemiyorum

canım bu bir kerelik birşey mi yoksa öncesi sonrası varmı. insan istemiyeceği şeyler yapabiliyor bazen.

üzüldüm cnm bu ne kabalık ya erkek kısmını nasıl alıstırırsan öyle gider biraz geri çek yada özlet kendini!
ztn yoruluosun daha cok alttan alması gerekirken yapılan kabalıga bak üzülme cnm sen derin bir nefes al surat yapma ama geri çek kendini seni krdıgını anlasın ama hala kabalık terbiyesizlik yaparsa ustune ustluk el kaldırırsa radıkal bir karar alman gerekebilir

Bunlari yaptigi yetmemis ayrilik kararini da kendi kendine vermis galiba hatta bana söylemeden ailesiyle konusmus bile

Bunlari yaptigi yetmemis ayrilik kararini da kendi kendine vermis galiba hatta bana söylemeden ailesiyle konusmus bile

bence hayırlısı olmuş,siz kendinizi o adamdan kurtarmadan o sizi kurtarmaya karar vermiş.

üzülmeyin bence..

bencede üzülmeyin sizin ayrılmak gibi bi niyetiniz yoktu galiba ama o size küfretmiş şiddet uygulamış bide üstüne ailesiyle konuşmuş pesss..

Nefret ediyorum şu erkekleden
Pipileri kopasıcalarrr
Olan bize oluyor

ailesiyle konuştuğunu öğrenmeden önce şu yorumu yapacaktım :
ilk değilmiş sonda olmayacaktır bu kırıcılıklar ..daha fazlasını yaşamaya hazırmısınız? buradan arkadaşlar hep size ayrıl kurtul demişler bu adamdan hayır gelmez demişler ama siz kıyamadığınızı onsuzluğu göze alamadığınızı dile getirmişsiniz ama sonra gördüm ki adam sizsizliği göze almış.lütfen sizde güçlü olun ve onsuzluğu kabul edin sizi istemeyeni siz hiç istemeyin

valla bence hayırlısı olmuş
ama keşke ilk davranan taraf sen olsaydın
vazgeçemem kopamam diyodun ama adam suçlu olmasına rağmen sizi hemen gözden çıkarmış
bence kadınlar gururlarını ayaklar altına alıp bi evliliği yürütmeye çalışmamalı
saygının olmadığı yerde evli kalmanın bi anlamı yok bence

nisanliyken bu kadar degildi ama sinyallerini veriyordu, birtakim Seyleri yuttum cünkü iki güzel Söze kandim,

Simdi isten eve geldi sordum ailenemi söyledin yok söylemedim, söylesem yüzüne söylerdim dedi ama , söylemis kesin yalan söylüyor, ama cesaret edemiyor heralde,

Birde hakliymis Gibi gecmis televizyonun karsisina trip atiyor ne özür ne bir pismanlik

valla kusura bakma ama suç sende artık
tepkini göstersene sen ya
bi de trip atıyo diyosun
trip atması ve boşanmayı düşünmesi gereken biri varsa o da sensin
farkına var artık güzelim ya
adam hem suçlu hem güçlü sen de izin veriyosun
oturup seni boşamasını mı bekliyceksin

Ne tepkisi verebilirimki bende yüzüne bakmiyorum bosaniyimmi hemen iyice düsünüp karar vermem lazim Eger karar verip pisman olursam hayatim daha da kötülesir, beni sevenleri ailemi üzücem kendime saygimi daha da kaybedicem yarin bir hafta türkiyeye ailemin yanina gidiyorum tek basima, esimle hic konismayip , iyice kafami dinliyicem , gelincede ne yapicagima iyice karar veririm

Bugün emin olsun Esim beni sevmiyor , ama kendi sevgimi de sorgulamam lazim, sonra ne kadar güclüyüm bilemiyorm

Son düzenleme:

iyi bakalım üşün taşın ailene de danış
hatta bence bi uzmana danış gitmişken durumları anlat
o daha iyi yönlendirir

Keşke Nickiniz Gibi 'hisli' Olabilseydinizde Bu Adamla(!) Evlenmeseydiniz

Çocuk Olmaması Çok Güzel Zaten Evli Gibi de Değilsiniz Size Bu Adam Bir Yük Olmuş Resmen

Birdaha Ona Sarıılıp da Kendinizi Küçük Düşürmeyin Ve Ayrılın Diyorum

Kadınlar her şeye rağmen yuvalarını yıkmamak konusunda direniyorlar işte ...
Ama bu son olay bardağı taşıran nokta olmuş . Bende önce gel bir konuşalım demeniz , sonrasında tekrar düşünün derim ...
İnşallah aklını başına alır da düzelir canım . Her şeyin hayırlısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…