Kocam artik beni sevmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sen sarılırken o seni itiyosa zaten defolsun gitsin... adi herif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boşan gıtsn bundan sana yar olmaz

Yasanilan olaylar hos seyler degil fakat sizde biraz alttan almayi deneseniz sanki tartismalar cok fazla ilerlemez gibime geliyor tabi olanlarda kisiye gore yenilir yutulur olmayabilir . Benim dusuncem sevgi ve ask karsilikli oldugu surece bir cok seye set cekilir bir cok seyin ustesinden gelinebilir .

Maalesef... Ne denir ki buna..
böyle davranan kadınlar başlarına gelen her şeyi hak etmekteler..yani adamın gerçek yüzünü gördü,bu saatten sonra başına gelecek her şeyi kabul etmiştir.ağlayıp,sızlanması saçma olur..kendi bilir

her şeye rağmen biz yuvasını dağıtmaya çalışan acımasız kötü insanlar olduk ya ilginç

canım sen daha alışmadın mı bu duruma
forumdaki tüm konularda eşler barışıyo
biz suçlu oluyoruz zaten

Arkadaslar lütfen bana kızmayın , iyi niyetinizden eminim , bir kadın olarak güçlü durmamı istediğinizi biliyorum , ama benim o cevabı yazarken düşündüğüm şey evliliğime verdigim emeklerdi , annemlerin yanımdayım şimdi , durumu üstünkörü anlattım onları, eşim dün bugün beni aramadı bende onu , bu yaşattıklarının üstüne birde aramaması üzerine annem benimle konuşma yaptı , ve bundan sonra onun söylediği gibi davranmaya karar verdim, burada bir hafta kalıcagım döndüğüm zamanda eve gitmiyicegim eşim beni kaybettigini düşünücek.. Geri dönmek isterse kesin tavizler istiyicegim ve. O tavizleri kesin olarak görmedikce dönmiyicegim, taviz vermeSe zaten oda ayrılmak istiyordur bugün olmazsa yarın ayrılır benden .. Ve kesinlikle cocuk yapmıyacagım

nereye gideceksin o zaman
ayrıca ev sizin mi kira mı

Arkadaslar iki gün oldu konusmayalı annem eşim hakkında bütün düsüncelerini söyledi , yalancının teki olduğunu herkelimesinin yalan olduğunu , bu sekilde davranan insan ileride birgün zenginleşirse beni aldatıcagını, çok güdüsü olduğunu ve kendine güvensiz olduğunu, eğer ayrılmazsam çok büyük aptallık edicegimi ve cok acı cekicegimi , helede suan cocuğumuz yokken mutlaka dik durmamı ve kendimi ezdirmemi..annemin düsüncelerine çok önem veririm ve hayatta her zaman doğru görür,

Ve ben herseye rağmen simdiden esimi özlemeye basladım iki gün oldu konusmayalı , herseyi unutacağım ve ona geri dönmekten korkuyorum bir uzman yardımı alıcagım

Ekmek getirmiyor derken harcamalarınız birikimlerinz ortakmı yoksa çoğunlukla sizmi herşeyi karşılıyorsunuz..

Ayrilma en iyisi , sorumsuz bir adam bu saatden sonra sorumluluk almaz...
bu sekilde de evlilik yürümez.

Sorumsuz bir adam degil ama bir çok arkadasin söylediği gibi hödük ve iliskimiz için emek vermeyen bir adam bana da saygı duymuyor, çünkü ben kendimi aptal buluyorum kendime deger vermiyorum

küfürbaz değilse sinirlendiği için sadece öyle davrandıysa ikinizinde gergin olduğu bir andı demekki..

Yaşadıklarınız çok üzücü ama bencede anne sözü dinleyin zararın neresinden dönseniz kardır.Hem çocuğunuz da yok zaten onun size karşı sevgisi kalmamış geri dönerek daha çok acı çekmiş olacaksınız.Şu an kalbiniz çok acıyordur eminim ama unutmayın insan zamanla herşeye alışıyor.Zamanla insan ne acıları unutuyor sizde unutursunuz.Kolay değil ama imkansız da değil kararlı ve mantıklı davranın duygularınızla hareket ederseniz bir süre sonra yine aynı şeyleri hatta daha da kötü bir şekilde yeniden yaşarsınız....

2 yıllık evlilikten çok bir şey beklememek lazım,,9 yıl oldu ben evleneli 3 üncü yıldada tartışamalar olurdu ..artık yok denecek kadar az diyebilirim..allaha şükürler olsun..eşinizin ruh hastası,despot, olduğunu düşünmüyorsanız ona şans verin derim tabii önce aramasını beklemelisiniz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…