- 1 Mart 2012
- 1.022
- 29
- 373
ağzına sağlık yha. bazı kadınlar böyle yapa yapa erkelerin bi tarafları iyice kalkmaya başladı. bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar iyice kendilerini. suç bence böyle düşünen kadınlarda ,çok yüz vermeye gelmiyorlar
Maalesef... Ne denir ki buna..
böyle davranan kadınlar başlarına gelen her şeyi hak etmekteler..yani adamın gerçek yüzünü gördü,bu saatten sonra başına gelecek her şeyi kabul etmiştir.ağlayıp,sızlanması saçma olur..kendi bilir
her şeye rağmen biz yuvasını dağıtmaya çalışan acımasız kötü insanlar olduk ya ilginç
canım sen daha alışmadın mı bu duruma
forumdaki tüm konularda eşler barışıyo
biz suçlu oluyoruz zaten
Arkadaslar lütfen bana kızmayın , iyi niyetinizden eminim , bir kadın olarak güçlü durmamı istediğinizi biliyorum , ama benim o cevabı yazarken düşündüğüm şey evliliğime verdigim emeklerdi , annemlerin yanımdayım şimdi , durumu üstünkörü anlattım onları, eşim dün bugün beni aramadı bende onu , bu yaşattıklarının üstüne birde aramaması üzerine annem benimle konuşma yaptı , ve bundan sonra onun söylediği gibi davranmaya karar verdim, burada bir hafta kalıcagım döndüğüm zamanda eve gitmiyicegim eşim beni kaybettigini düşünücek.. Geri dönmek isterse kesin tavizler istiyicegim ve. O tavizleri kesin olarak görmedikce dönmiyicegim, taviz vermeSe zaten oda ayrılmak istiyordur bugün olmazsa yarın ayrılır benden .. Ve kesinlikle cocuk yapmıyacagım
nereye gideceksin o zaman
ayrıca ev sizin mi kira mı
Heralde bir otele giderim en basta evimiz kira
Herzaman böyle mi eşiniz yoksa bir sıkıntısı mı var:26:
Ekmek getirmiyor derken harcamalarınız birikimlerinz ortakmı yoksa çoğunlukla sizmi herşeyi karşılıyorsunuz..
Ayrilma en iyisi , sorumsuz bir adam bu saatden sonra sorumluluk almaz...
bu sekilde de evlilik yürümez.
küfürbaz değilse sinirlendiği için sadece öyle davrandıysa ikinizinde gergin olduğu bir andı demekki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?