Yorimlariniz gözümü iyice acti, Bütün evliliklerde böyle seyler olur fikrimi degistirdiniz olmaz haklisiniz
Yorumlardan sonra biraz Daha sinirlendim esimin hala kendini hakli görmesine dedim artik ayriligi düsünüyorum bu yaptigin Kabul edilir Gibi degil, neoldu ne bitti hatirlamiyorum iyice saygisizlik yapti bende bagris cagris derken tokat atti bende iyi devam et bosanma davasinda kullanirim sonra. Iyice üstüme yürüdüdü yerlerde sürüdü dedim yeter bosaniyorum Gidicem evden
Bunun üstüne vicdan azabi mi duydu bilmiyorum konusalim diye zorla oturttu , gitmek istiyorum kolumu tutuyor zorla, dedim senin dinlememe lüzum yok cok dinledim, bu sefer basladi sen beni bu noktaya getiriyorsun bana bagirip saygisizlik yaparsan bende yaparim hak dogar bana diye.. birsürü sacmalik .. Iste Ben barismak istiyorum Beni sen bu Hale getirdin Ben hakliyim demeye devam edince,
Ben dedim daha fazla dinleyemiyicem seni en kisa zamanda senden ayrilicam önce tamam dedi sonra
Iki üc DEFA geldi sarilmaya calisiyor unut diyor özür dilerim diyor Ben dedim yeter artik ilk DEFA yasamiyorum bunlari biraz zaman ver türkiyeye gidince seninle konusmak istemiyorum bir Süre düsünücem sonra bir karar vericem dedim
Yazdığım şeyleri saptırmayin lütfen sunun yorumu iyi bunun yorumu kötü demiyorum en iyi tavsiyeyi ben yaparım sadece beni dinle diye bir iddiam da yok kadın son yorumda apacik yazmış yorumları okuyunca daha da sinirlendim tartıştık dayak yedim diyor konusunuda gayet iyi okudum adam haklı demiyorum lütfen yazdiklarimdan farklı anlamlar cikarmayin ben kimsenin yorumuna yorum yapmadim konu sahibinin son yazdığı yorum herşeyi anlatıyor
Yorimlariniz gözümü iyice acti, Bütün evliliklerde böyle seyler olur fikrimi degistirdiniz olmaz haklisiniz
Yorumlardan sonra biraz Daha sinirlendim esimin hala kendini hakli görmesine dedim artik ayriligi düsünüyorum bu yaptigin Kabul edilir Gibi degil, neoldu ne bitti hatirlamiyorum iyice saygisizlik yapti bende bagris cagris derken tokat atti bende iyi devam et bosanma davasinda kullanirim sonra. Iyice üstüme yürüdüdü yerlerde sürüdü dedim yeter bosaniyorum Gidicem evden
Bunun üstüne vicdan azabi mi duydu bilmiyorum konusalim diye zorla oturttu , gitmek istiyorum kolumu tutuyor zorla, dedim senin dinlememe lüzum yok cok dinledim, bu sefer basladi sen beni bu noktaya getiriyorsun bana bagirip saygisizlik yaparsan bende yaparim hak dogar bana diye.. birsürü sacmalik .. Iste Ben barismak istiyorum Beni sen bu Hale getirdin Ben hakliyim demeye devam edince,
Ben dedim daha fazla dinleyemiyicem seni en kisa zamanda senden ayrilicam önce tamam dedi sonra
Iki üc DEFA geldi sarilmaya calisiyor unut diyor özür dilerim diyor Ben dedim yeter artik ilk DEFA yasamiyorum bunlari biraz zaman ver türkiyeye gidince seninle konusmak istemiyorum bir Süre düsünücem sonra bir karar vericem dedim
Kırdıysam özür dilerim çok üzüldüm sadece burdan cesaret alıp konuşup dayak yemesine amacim kimseyi suçlamak değildi hassas davrandım kusura bakmayın
Rica ederim canımsu arkadaş kelimesi bende ayrı yeri var yaa hiç bir kelime bana bu kadar sıcak samimi gelmiyor mutlu ediyor bu kelime beni. Beni mutlu ettiğin içinde teşekkür ederim arkadaşım ;-)
konu sahibi arkadaşım inşallah bu günleri kısa sürede atlatır kolay değil yaşananlar boşansa öyle üzülecek devam etse şiddet bugün olmazsa başka birşeyden patlak verip yine bu duruma düşecekler allah yardımcısı olsun
Tabiki burada insanlar bosan diyicekler bir sorun var ve en kolay cözüm yolu bu, Bazi arkadaslar daha sagduyulu yaklasmislar ve bosan demekten daha rahtlatici cözümler yazmislar, bu yorumlardan etkilenip Gaza gelmek benim sucum ama maalesef evde bir psikopatla yasadigim gercegini degistirmiyor , Ben Saldirip bu yaptiklarini körüklesemde Sonuç degismez , siddete egilimli bir Esim var .. Ne kadar ileri gidebileceginide bilemiyorum ilerleyen yillardaki kavgalarimizda , bana uyguladigi siddetin diger bir bahaneside Ben seni kendine getirmeye calisiyorum komsulari ayaga kaldiriyorsun diyor,büyük ihtimalle her ortamda bunu dile getirip kendini temize cikaricak, sorunumu bu kadar Ben derinlestirdim yillar önce hayatimdan cikarmam gerekeb bir insanla evlendim, cünkü zekasiyla siddete egilimini kontrol edebilecegine inandim..Esim sadece psikopat degil üzerine Zeki ve uyanik ,ve Ben Ona karsi nasil savasicagim bilemiyorum, bosanmak cözüm olsa bosaniyim ama sonrasi ailem cevrem yasiyicaklarim..cok kararsizim ne yapicagimi bilemiyorum
Tabiki burada insanlar bosan diyicekler bir sorun var ve en kolay cözüm yolu bu, Bazi arkadaslar daha sagduyulu yaklasmislar ve bosan demekten daha rahtlatici cözümler yazmislar, bu yorumlardan etkilenip Gaza gelmek benim sucum ama maalesef evde bir psikopatla yasadigim gercegini degistirmiyor , Ben Saldirip bu yaptiklarini körüklesemde Sonuç degismez , siddete egilimli bir Esim var .. Ne kadar ileri gidebileceginide bilemiyorum ilerleyen yillardaki kavgalarimizda , bana uyguladigi siddetin diger bir bahaneside Ben seni kendine getirmeye calisiyorum komsulari ayaga kaldiriyorsun diyor,büyük ihtimalle her ortamda bunu dile getirip kendini temize cikaricak, sorunumu bu kadar Ben derinlestirdim yillar önce hayatimdan cikarmam gerekeb bir insanla evlendim, cünkü zekasiyla siddete egilimini kontrol edebilecegine inandim..Esim sadece psikopat degil üzerine Zeki ve uyanik ,ve Ben Ona karsi nasil savasicagim bilemiyorum, bosanmak cözüm olsa bosaniyim ama sonrasi ailem cevrem yasiyicaklarim..cok kararsizim ne yapicagimi bilemiyorum
kimseye muhtaç değilsiniz,çalışıyorsunuz. ama şiddet görüyorsunuz,yerlerde sürükleniyorsunuz, ve bunun için size ayrıl diyenlere sağduyulu davranmıyorsunuz demek istiyorsunuz..rahatlatıcı çözüm istiyorsunuz.mesagimi düzenledim umarim su an daha anlasilir olmustur ama derdim gercekten te para degil..calisiyorum muhtac degilim kimseye ama bir aile kurmak istiyorum tabiki..
Merhaba , bu hafta gece vardiyam vardi , ve yasadigim Yerde havalar karliydi , arabam yolda kaldi, yolda sürücüler yardim etti , araba gitsin diye lastigin havasini indirdiler, bu sabah vardiyadan geldim , Esim bugün vardiya varmi yok mu diye sordu , yok dedim o zaman gidip bugün arabanin lastigini yaptir dedi , bende yapamiYicagimi söyledim, uzatti, uzattikca sinirlendim, kadin Basima vardiya calisiyorum , yarin ailemi görmeye bir hafta ülkeme gidicegim, bugün arabanin lastigiyle nasil ugrasiyim,dedi sen indirdin sen yapicaksin, bir Kere erkeklik Yap dedim, sabah geldim eve hic ekmek bile getirmiyor. Benim aldiklarimida yemis dedim sana gelince sorumluluk almak yok, basladi hakaretlere sen kadinmisin erkeklik yapiyiyim , ayi gibisin yeme ekmek, o.cocugu , it , serefsiz, bilmemne Acti agzini yumdu gözünü, Ben dayanamayip sarilmaya calistimm özür dile dedim, beni itti , iterken gögsüme vurdu , canimi yakti , sonra umurunda olmadan Cekip gitti ..
Cok mutsuzim bu nasil evlilik? Bitirisimiz herseyi ..
Vayy,yine biz kötü olmuşuz...
Boşanmak kısa yoldan kestirip atmak değildir,doğru yoldur. Boşanmanın kolay ve kısa yol olduğu sonucuna nasıl vardınız merak ettim
Neyse canım,sizi döven, yerlerde sürüyen,annenize en ağır küfürleri eden kocacığınızı alın pamuklara sarıp sarmalayın.Zaten hata sizde kışkırtır adama saldırırsanız döver tabi hakkıdır. Erkek değil mi döver de sever de... Sevmese de ilgilenmese de sorun değil evin erkeği olup bütün yükü sırtlanmak göreviniz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?