Kocam artik beni sevmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

adamın içinde ki canavar ortaya çıkmış..bu son olayda sende de hata var ama resmen şiddet eğilimli bir adam bu..

Şaşırdım valla. Normalde erkekler bu tip işleri kadınların üstüne yığmayı geçin gurur meselesi yapıp kendileri halletmek isterler :26:
Bence böyle bir tepkiyi hak etmiyorsunuz, karşınıza alıp sorun derdi neymiş, neden böyle davranıyormuş size, kırıldığınızı belli edin hem neden siz özür diliyorsunuz ki :26:

Yazdığım şeyleri saptırmayin lütfen sunun yorumu iyi bunun yorumu kötü demiyorum en iyi tavsiyeyi ben yaparım sadece beni dinle diye bir iddiam da yok kadın son yorumda apacik yazmış yorumları okuyunca daha da sinirlendim tartıştık dayak yedim diyor konusunuda gayet iyi okudum adam haklı demiyorum lütfen yazdiklarimdan farklı anlamlar cikarmayin ben kimsenin yorumuna yorum yapmadim konu sahibinin son yazdığı yorum herşeyi anlatıyor

Canım ben zaten o ve bu arkadaşın yorumunu aldın demedim sana yanlış anlama.
Genel anlamda herkes aynıyı şeyi yazdıgı için bende dahil.Direkt suçlama gibi oldu söylediklerin.
Sonuçta hangimiz ister ki konu sahibinin dayak yemesini üzülmesini.
Buraya bi insan konu açıyorsa gelecek her yoruma hazır olmalı. Burdakiler(ben) dedi gitti kocasına bunu bunu dedi diye mi sonuç yerde sürüklendi.Bu adamın şiddet yanlısı çok açık ortada zaten biliyorsun.
Bende sana adamı haklı buldugunu söylemedim arkadasım bunu asla düşünmem zaten aklı basında oldugunu düşünüyorum ama öyle yazmana ben bozuldum acıkcası.
Kadına üzülüyorum ne yapsın kocasıyla konusmaya bile çalışmışş o çaresizlik anında bile sarılmak istemiş bu adam nasıl halden anlasın vicdansızın teki.
Yani kadına burda desekk git kocanla sakince konuş derdini dinlemeye çalış ama onun evliliği bu örneklerin evliliğine benzemiyor kii..
Barışsalar herşey düzelse bile o kırgınlıklar sağlam kılmaz artık bu ilişkiyi.

şiddetle "yola getirebileceğini" mi düşünüyor acaba... işte gerçek yüzünü göstermiş

Size küçük bir tavsiye de bulunmak istiyorum,lütfen artık konuşmalarınızda daha sakin ve net olun,kavga edip hakaret etmeyin,boşanma sürecinde size karşı kullanacağı bir şey olmasın(boşanmasanız da olmasın..).. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

Kırdıysam özür dilerim çok üzüldüm sadece burdan cesaret alıp konuşup dayak yemesine amacim kimseyi suçlamak değildi hassas davrandım kusura bakmayın

Bu adamla günün birinde barışirsaniz ve sevdiğinizi söylerseniz kadınlık gururunuz olmadıgını düşüneceğim. O evde kalmayın lütfen. Adam cidden psikopat!

Kırdıysam özür dilerim çok üzüldüm sadece burdan cesaret alıp konuşup dayak yemesine amacim kimseyi suçlamak değildi hassas davrandım kusura bakmayın

Rica ederim bende biraz çıkışır gibi konuştum bende kırdıysam özür dilerim arkadaşım
Umarım konu sahibi gerçekleri görür canı daha fazla yanmaz tek temennim bu.

Rica ederim canım su arkadaş kelimesi bende ayrı yeri var yaa hiç bir kelime bana bu kadar sıcak samimi gelmiyor mutlu ediyor bu kelime beni. Beni mutlu ettiğin içinde teşekkür ederim arkadaşım ;-)
konu sahibi arkadaşım inşallah bu günleri kısa sürede atlatır kolay değil yaşananlar boşansa öyle üzülecek devam etse şiddet bugün olmazsa başka birşeyden patlak verip yine bu duruma düşecekler allah yardımcısı olsun

Son düzenleme:

Bende çok severim arkadaşım kelimesini çok kullanırım hatta :)
İnşallah canım ya bugün de hiç girmedi sanırım merak ettim kendisini. Daha 2 yıllık evlilik çok üzüyor beni böyle konular.
Birde düğün öncesi insan geriliyor nede olsa evlilik farklı bi boyut.
Severek ve isteyerek evlenmiş "hisli" böyle olmayı kim ister ..
İnşallah sıkıntılarından kurtulur

Tabiki burada insanlar bosan diyicekler bir sorun var ve en kolay cözüm yolu bu, Bazi arkadaslar daha sagduyulu yaklasmislar ve bosan demekten daha rahtlatici cözümler yazmislar, bu yorumlardan etkilenip Gaza gelmek benim sucum ama maalesef evde bir psikopatla yasadigim gercegini degistirmiyor , Ben Saldirip bu yaptiklarini körüklesemde Sonuç degismez , siddete egilimli bir Esim var .. Ne kadar ileri gidebileceginide bilemiyorum ilerleyen yillardaki kavgalarimizda , bana uyguladigi siddetin diger bir bahaneside Ben seni kendine getirmeye calisiyorum komsulari ayaga kaldiriyorsun diyor,büyük ihtimalle her ortamda bunu dile getirip kendini temize cikaricak, sorunumu bu kadar Ben derinlestirdim yillar önce hayatimdan cikarmam gerekeb bir insanla evlendim, cünkü zekasiyla siddete egilimini kontrol edebilecegine inandim..Esim sadece psikopat degil üzerine Zeki ve uyanik ,ve Ben Ona karsi nasil savasicagim bilemiyorum, bosanmak cözüm olsa bosaniyim ama sonrasi ailem cevrem yasiyicaklarim..cok kararsizim ne yapicagimi bilemiyorum

Bu yazdığınızı okuduktan sonra size söylenecek tek kelime bile kalmıyor.
Hala boşanmanın en kolay yol oldugundan bahsediyor oluşunuza hayretle bakıyorum. Boşanmak ruh ve beden sağlığınızı korumak icin en zor yol. Yeni bir hayat kurmak yaşanılanları geride bırakmak çok zor. Kolay olan ne biliyor musunuz? Eşiniz dediğiniz insanın yaptıklarını görmezden gelip mutlu ve mesut numarası yapmak...
Anlaşılan o ki, siz konuyu dertleşmek icin acmışsınız çözüm icin değil...
Haaa bir de siz daha da mutlu olun diye söylemek istedim: 'Yuva kolay kurulmuyor. Siz sahip çıkan olun susun, sabredin, kan kussanız bile kızılcık şerbeti içtim deyin.'
Yalnız bilin ki siz eşsiniz, fedakarlık savaşçıları değil... En çok fedakarlık yapan kadına da erkekler madalyon takmıyor.

artık diyecek birşey yok bu yazıdan sonra
hala boşanırsam neler yaşarım çevrem ne der ailem üzülür diyosunuz
hiç kendi ruh sağlığınızı, geleceğinizi düşünmüyosunuz
böyle bir adamdan çocuğunuz olursa ve yine aynı şeyleri yaşarsanız napacağınızı düşünmüyosunuz
daha evliliğin ikinci yılında şiddete maruz kaldınız hala devam etmek için bahane arıyosunuz
ne söylememizi istiyosunuz ki sizce eşiniz düzelecek biri mi

biz objektif bakıp yorum yazıyoruz siz o açıdan bakamadığınız için
arkadaşın yazdığı gibi sen katlanmaya görmezden gelmeye devam et.
naparsa yapsın boşanamam nasılsa katlanıyım o zaman de

boşanmayacaksan da eşini en azından ikna et ve birlikte psikolojik yardım alın
başka türlü ilişkiniz düzelmez zaten

klasik kk sonucu boşan demek kolay ne diyecektik sana şiddet uygulayan ailene sana küfreden bi insana aman sakın laf söyleme kocan o senin yuvayı dişi kuş yapar
erkek bu kolay mı bulunur deseydik

boşan boşanma senin kararın ama bu kadar kocana bağımlı yaşama çünkü yakında sen bırakmasan da o seni bırakacak sonuç hiç değişmez çünkü
aa bu benim her dediğime evet diyor dayak yesede sesini çıkarmıyor demez bu kadarla da sınırlı kalmaz yapacakları

mesagimi düzenledim umarim su an daha anlasilir olmustur ama derdim gercekten te para degil..calisiyorum muhtac degilim kimseye ama bir aile kurmak istiyorum tabiki..
kimseye muhtaç değilsiniz,çalışıyorsunuz. ama şiddet görüyorsunuz,yerlerde sürükleniyorsunuz, ve bunun için size ayrıl diyenlere sağduyulu davranmıyorsunuz demek istiyorsunuz..rahatlatıcı çözüm istiyorsunuz.
pekii. buldummm.
boks ,karate,judo,aikido vs..öğrenin..
bence tek çözüm bu... sürüklemeye başladığı an bir darbe o yerlerde... işte çözüm

boşanın demek size üzücü gelmiş anlaşılan..eşinizi sevdiğiniz için mi yoksa toplumsal baskı sebebiyle mi?
evet zor bir durum burda kimse yuvanın yıkılmasını da istemez ancak eşiniz laftan anlamıyorsa bir bayana hakaret edilmesini dayak atılmasını da isteyemeyiz
gözünü yum katlan dayak ye sus diyemeyiz..biz ne desekte eşin değişmeyecekse fayda vermeyecektir
en çokta severek evlenmenize üzüldüm.
arkadaslara katılıyorum keske haklıyken sarılmasaydınız inanın karsınızda kim olsa sımarır yaa..
bu kadar yük almayın lütfen..sorumluluklarını bilir inşallah düzelir kim ister ki yuva yıkılsın ama yuva demek dört duvar, çatı, dayak ve hakaret değildir o yuvada ne kadar huzurlsunuz önemli olan bu

Vayy,yine biz kötü olmuşuz...
Boşanmak kısa yoldan kestirip atmak değildir,doğru yoldur. Boşanmanın kolay ve kısa yol olduğu sonucuna nasıl vardınız merak ettim

Neyse canım,sizi döven, yerlerde sürüyen,annenize en ağır küfürleri eden kocacığınızı alın pamuklara sarıp sarmalayın.Zaten hata sizde kışkırtır adama saldırırsanız döver tabi hakkıdır. Erkek değil mi döver de sever de... Sevmese de ilgilenmese de sorun değil evin erkeği olup bütün yükü sırtlanmak göreviniz!

valla ben bıktım artık sırf bu konu pekçok konuda
buraya bi hışımla konu açıp eşlerini kötüleyenler
bana bunları yaptı diyenler yorumlardan sonra bir anda 360 derece dönüp eşlerini haklı çıkarıyo
sonunda biz suçlu oluyoruz hayret yani

önceleri nasıldı ? çok üzüldüm inşallah düzelir yha

ağzına sağlık yha. bazı kadınlar böyle yapa yapa erkelerin bi tarafları iyice kalkmaya başladı. bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar iyice kendilerini. suç bence böyle düşünen kadınlarda ,çok yüz vermeye gelmiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…