Kocam artik beni sevmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer bir evlilikte küfür, dayak varsa 10 çocuk da olsa o evlilik yürütülemez.
Katlanan kadına kimse madalya vermiyor, aksine ezik kabul edip daha da eziyorlar.
Sonu ise ah vahla geçen bir gençlik, bozulmuş psikoloji, yenilen dayaklar, işitilen küfürlerle boşa geçen bir ömür oluyor.

Yanlış mi anladım bilmiyorum ama konu sahibi siz gözümü açtınız gittim boşanmak istedim demiş bir yorumunda çok şaşırdım burdan aldığı gazla gidip tartışmış üstüne dayak yemiş bu nasıl iş anlamadim ama çok yanlış olduğu ortada bence burdan boşan gibi söyle böyle yap gibi şeyler söylemeyin ya bakın burdan aldığı gazla dayak yemiş kocasindan belki biraz sakinlesip konuşsaydi sonu dayak olmayabilirdi konusmanin çok yanlış görüyorum bu tarz yorumları kusura bakmayın. Tamam git kocanin kollarına atıl demiyorum bende ama gidip tartisarak boşanmak istemesini söyleyip dayak yemesi kötü sonuç. Üzüldüm arkadaşım sen kocanı daha iyi tanırsın burası evlilik danışmanlığı değil bak sonucu dayak oldu sana gidip bir uzmanla karar verme konusunda evlilik konusunda yardım alsaydin böyle dayakla biten bir tartışma yasamazdin

Yok malesef tekrar tekrar okudum yanlış falan anlamadim resmen yorumlarinizdan sonra gözüm açıldı dahada sinirlendim deyip hakaret içerikli kavga ve dayak! Malesef bu son dayağın sorumlusu gazi veren bir kaç kadın

canım konu açan ben değilim yanlışlıkla kilon çok değil yazıcama
kilom çok değil yazmışım

adam resmen şiddet eğilimli
bütün bu yaptıklarını yutma lütfen
hem haksız olduğu halde haklıymış gibi üste çıkıyo hem de şiddete başvuruyo
sonradan pişman olsa ne farkeder
yerde sürümek ne ya çok sinirlendim
yerinde olsam bi daha suratına bile bakmam o adamın heralde

Canım şimdi o alıntı yaptığın konu sahibinin yorumunun üst paragrafını ve sonraki gelen paragraf başını okur musun o tartışmanın o yerlerde sürünmesine böyle çirkin bir tartışmanın başladığı noktaya bakar misin?

hay allahım yaa bir evlilk nasıl 2 yılda bu hale gelir ah arkadasım Allah yardımcın olsun umarım hakkında ne hayırlıysa o olur çok iyi düşün ve birkere bunu yapan herzaman yapar huylu huyundan vazgecmez ölç tart ve herşeyi göz önünde bulundurarak kararını ver onu bunu kimseyi değil kalbinin sesini dinle sonuçta senin evliliğin dimi ...

Yok malesef tekrar tekrar okudum yanlış falan anlamadim resmen yorumlarinizdan sonra gözüm açıldı dahada sinirlendim deyip hakaret içerikli kavga ve dayak! Malesef bu son dayağın sorumlusu gazi veren bir kaç kadın

sadce fizksel olarak guçlu diye karisina bunu yapan koca masum oylemi ?
konu sahibesi gaza geldimi bilmem ama bu çiki$i ilk kufur edip annesine sovdugunde yapmaliydi bence
ettigi diger hareketleri saymiyorum bile
kendinizi konu sahibesinin yerine koyun ilk mesaji tekrar okuyun, onun gibi pasif mi kalirdiniz bi du$ûnun

Bu evlilikten hayır gelmeyeceği açıkça görülüyor.

Benden sana tavsiye,bir dahaki ilişkin veya evliliğinde,saygı sınırlarını çiz ve KENDİN de o sınırları geçme.

Bir erkeğin erkekliğine laf söylemek,onu çileden çıkarmanın en kısa yoludur.

canım burdaki yorumlardan cesaret alıp boşanıcam demiş olabilir
ama eşinin böyle birşey yapacağını nerden bilsin kadın
kadın da tahmin etmemiştir yorum yapanlarda
çünkü daha önce böyle birşey yaşamamıştı kadın
doğru düzgün konuşmaya çalışmış adam yine saygısızlıklar yapmış
sonra kadın sinirlenmiş ve kavga başlamış

tartışmada şiddet mi uygulamak gerekiyo şiddet eğilimli olmasa bunu yapmaz bence
hadi sinirden kendini tutamadı diyelim
en azından tokat attıktan sonra pişman olması gerekirdi
yerde sürümeye kalkmazdı kadını sonrasında

yani ayrıca adamın yaptığı hakaretler de yenilir yutulur şeyler değil yani
kadın hakkını aramasın mı susup otursun mu
adam karısını hiç takmıyo ki boşanıcam diyince de dayak başlıyo
burda yorum yapanların suçu yok bence

Ben kocasina masum demiyorum asla haklı gormuyorum sorun ne olursa olsun dayak çok çirkin. Benim anlatmak istediğim bu değil farkındaysaniz konu sahibi burdaki yorumlar üzerine gaza gelip tartışıp dayak yiyor

Kocasinin şiddete eğilimi apacik ortada bunu bile bile hala tartışıp boşanıyorum demesi daha mi iyi oldu burdaki tavsiyeler üzerine burda aldığı cesaretle gitti tartıştı ve dayak yedi ben bunu anlatmak istiyorum keşke biraz daha sakinleştikten sonra oturup konuşup halletseydi sonucu böyle olmazdi burda ki konusulanlara göre gidip böyle dayak yemiş olması beni çok çok üzdü

sinir oluyorum böyle kaba saba insanlara..alışmış tabi rahatlığa adam olsaydı zaten sizin o saatlerde çalışmanıza izin vermezdi,yontulmamış odun işte,hiç taviz vermeyin sarılmanız bile hata o adama sizi haketmiyor bence,bence siz daha değerlisiniz önce kendinize değer verin derim kendinizi ezdirmeyin...

Ben kocasina masum demiyorum asla haklı gormuyorum sorun ne olursa olsun dayak çok çirkin. Benim anlatmak istediğim bu değil farkındaysaniz konu sahibi burdaki yorumlar üzerine gaza gelip tartışıp dayak yiyor

Arkadaşım ben kendi adıma kolay kolay herkese boşan diye yorum yazmam.
Bu daha 2 yıllık evlilik yanlıs hatırlamıyorsam bak ne haldeler. Daha öncede olmuş, konuşmaya çalışmış ama olmamış.
Okumuyor musun canım ya :/ Öyle bi yorum yazıyorsun ki sanki burda biz ne söylediysek bizim yüzümüzden oldu dayak yedi ya da sürüklendi..

Peki senin tavsiyen nedir ?
Gelmiş buraya konu açmış milyon tane insan var burda.. Her birimizden farklı yorumlar geliyor.
Evlilik bu kolay bitmemeli mücadeli edilmedi ama bu evlilik çoktan ölmüş.
Sen bu şekilde olsan hala bu adamla oturup neyi konuşmaya çözmeye bakacaksın söylesene ?
Herşey düzelce güzelce hayatlarına dönseler unutabilecek misin o dayakları sürüklenmeleri agır lafları ..
Sindirebilecek misin?
Kolay mı sence ?
Ben öyle adamla değil aynı yataga girmek aynı evde bile nefes almam..
Şükretsin ki çocukları yok.
Adam da hayır olsa dayağa başvurmaz.
Benim için dayagın hiçbir oluru yok.

Dayak yemesinin faturasını bizlere kestiğin gibi güzelce tavsiye et görelim

Merak etme konuyu okudum da oyle yazdim
Ayrica kendisi konu acip 2.uyeligiyle cevap yazan kac uye oldu burada 2010 dan beri uyeysen biliyorsundur
Kusura bakma bir harfe bakarmisin ne dusunduruyor insana

gelipte buraya milletin yorumlarına saldırmayın.
kadın medet arıyorsa burda milyon tane insanın yorumları geleceğinide bilmeli.
kim ne derse onu yapcak diye birşeyde yok.
oturdular konuştular gül gibi geçinip gidiyorlar diye farzedelim.
yaşanılanlar sindirilir mi..
bir tokat bile temeli yıkarken,, bu kadıncagız neler görmüş.
halada söylüyorum boşanmalı bu adamdan.
kim ne derse desin !

Merak etme konuyu okudum da oyle yazdim
Ayrica kendisi konu acip 2.uyeligiyle cevap yazan kac uye oldu burada 2010 dan beri uyeysen biliyorsundur
Kusura bakma bir harfe bakarmisin ne dusunduruyor insana

canım bi arkadaş ta beni konu sahibi sanmış zaten
bi daha yazdıklarıma dikkat edicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…