çok deil tabiki
çocuksiuz olmaniz bi $ans lehinize .. hangi ulkedesin sen $u an
aylene de bakalim ettigi o.. çocugu kelimesini seni bi daha gonderemiyolarmi onun yanina
çocuk olsa sabret derdim ama $u an demiyorum
aylenin yanina git ve mumkunse bi sure gelme ,in$aalhh sen deilsindir yabanci gelin diyecegim ama aylen ulkemde diyorsun yabanci gelin sen oluyorsun galiba
Yorimlariniz gözümü iyice acti, Bütün evliliklerde böyle seyler olur fikrimi degistirdiniz olmaz haklisiniz
Yorumlardan sonra biraz Daha sinirlendim esimin hala kendini hakli görmesine dedim artik ayriligi düsünüyorum bu yaptigin Kabul edilir Gibi degil, neoldu ne bitti hatirlamiyorum iyice saygisizlik yapti bende bagris cagris derken tokat atti bende iyi devam et bosanma davasinda kullanirim sonra. Iyice üstüme yürüdüdü yerlerde sürüdü dedim yeter bosaniyorum Gidicem evden
Bunun üstüne vicdan azabi mi duydu bilmiyorum konusalim diye zorla oturttu , gitmek istiyorum kolumu tutuyor zorla, dedim senin dinlememe lüzum yok cok dinledim, bu sefer basladi sen beni bu noktaya getiriyorsun bana bagirip saygisizlik yaparsan bende yaparim hak dogar bana diye.. birsürü sacmalik .. Iste Ben barismak istiyorum Beni sen bu Hale getirdin Ben hakliyim demeye devam edince,
Ben dedim daha fazla dinleyemiyicem seni en kisa zamanda senden ayrilicam önce tamam dedi sonra
Iki üc DEFA geldi sarilmaya calisiyor unut diyor özür dilerim diyor Ben dedim yeter artik ilk DEFA yasamiyorum bunlari biraz zaman ver türkiyeye gidince seninle konusmak istemiyorum bir Süre düsünücem sonra bir karar vericem dedim
canım konu açan ben değilim yanlışlıkla kilon çok değil yazıcama
kilom çok değil yazmışım
Yok malesef tekrar tekrar okudum yanlış falan anlamadim resmen yorumlarinizdan sonra gözüm açıldı dahada sinirlendim deyip hakaret içerikli kavga ve dayak! Malesef bu son dayağın sorumlusu gazi veren bir kaç kadın
arkadasım yok öyle şey.bu kadar kısa bir olay mı sen bunu kısa bir olay diye mi nitelendiriyorsun ... daha öncesi bile varmış...
bir kere vuran yerde sürükleyen adamdan bi b.k olmaz afedersin..
böyle şiddet yanlılarına göz yumulunca sonra koca şiddeti koca dayagı koca cinayeti olarak cıkıolar haberlere
ben böyle eşe eyvallah demem.. hayata bi kere gelmişim ne kocadan dayak yiyeceğim yerde sürücek sonra kadınlık yapcam hey gidi hey çıksın bakayım karsıma öle bi yigit[/QUOT
Konu sahibi bir ay önce kocam çocuk istemiyor ben istiyorum yazmış. nasıl bosan diyeyim. Kocasını tanıyan o. Çocuk isteyen o. Evlilik onun. En iyisi ben susayim.
Canım şimdi o alıntı yaptığın konu sahibinin yorumunun üst paragrafını ve sonraki gelen paragraf başını okur musun o tartışmanın o yerlerde sürünmesine böyle çirkin bir tartışmanın başladığı noktaya bakar misin?
arkadasım yok öyle şey.bu kadar kısa bir olay mı sen bunu kısa bir olay diye mi nitelendiriyorsun ... daha öncesi bile varmış...
bir kere vuran yerde sürükleyen adamdan bi b.k olmaz afedersin..
böyle şiddet yanlılarına göz yumulunca sonra koca şiddeti koca dayagı koca cinayeti olarak cıkıolar haberlere
ben böyle eşe eyvallah demem.. hayata bi kere gelmişim ne kocadan dayak yiyeceğim yerde sürücek sonra kadınlık yapcam hey gidi hey çıksın bakayım karsıma öle bi yigit[/QUOT
Konu sahibi bir ay önce kocam çocuk istemiyor ben istiyorum yazmış. nasıl bosan diyeyim. Kocasını tanıyan o. Çocuk isteyen o. Evlilik onun. En iyisi ben susayim.
Biliyorum canım ben o konuyuda.
En güzeli böyle bi adamdan çocuk yapma demek ..
Yerde sürüklemiş inanamıyorumBu aklıma geldikçe bu görüntü pes artık diyorum..
Kadınmısın sen demiş,, kadın değil madem çocuk mocuk vermesin adama.
Zaten adamda istemiyor.
Bu evlilikte hayır yok gibi
Kocasinin şiddete eğilimi apacik ortada bunu bile bile hala tartışıp boşanıyorum demesi daha mi iyi oldu burdaki tavsiyeler üzerine burda aldığı cesaretle gitti tartıştı ve dayak yedi ben bunu anlatmak istiyorum keşke biraz daha sakinleştikten sonra oturup konuşup halletseydi sonucu böyle olmazdi burda ki konusulanlara göre gidip böyle dayak yemiş olması beni çok çok üzdü
Ben kocasina masum demiyorum asla haklı gormuyorum sorun ne olursa olsun dayak çok çirkin. Benim anlatmak istediğim bu değil farkındaysaniz konu sahibi burdaki yorumlar üzerine gaza gelip tartışıp dayak yiyor
ayrıca şimdi okudum orda kilon çok değil ki yazıcama
kilom çok değilki yazmışım yanlışlıkla
yani sen merak etme ikinci üyelik filan değil
biraz yorumları okusaydın anlardın
ayrıca iki üyelik alıp kendi kendimize yorum mu yapıcaz biraz mantıklı düşün
kaç tane yorum yaptım konu sahibine
2010dan beri üyeyim zaten
Merak etme konuyu okudum da oyle yazdim
Ayrica kendisi konu acip 2.uyeligiyle cevap yazan kac uye oldu burada 2010 dan beri uyeysen biliyorsundur
Kusura bakma bir harfe bakarmisin ne dusunduruyor insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?