Kocam artik eskisi gibi degil

Naciye1616

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2020
2
1
1
28
Merhaba arkadaşlar benim kocam uyuşturucu kullaniyo ve BN çok üzgünüm mutsuzum 1 kızım var face hesabi acıyı kendine yakaladim gecen çıplak kadınları izliyor fotolarina bakıyor kendimi çok yanlız hissediyorum sizce ne yapmam gerek çok çaresiz hissediyorum ağlıyorum hep psikolojim de bozuldu BN mi ona yetmiyorum yoksa gözü mu dışarda anlayamıyorum yorumlarinizi bekliyorum birazda olsa içim rahatlasin hc iyi değilim

merhaba canım üzülerek okudum konunu. benim eşimde madde bağımlısı. şiddetler hakaretler vs. ve severek evlenmemize rağmen. en son hastanelik oldum. şu an ailemin yanındayım benim çocugum yok sahip çıktı ailem bana cok sukur ama ben cok zorlanıyorum 20 gün oldu geleli. amateme goturdum ıkı kere ama bırakmadı madde kullanan kisinin muhakeme yetenegi kalmıyor mantıklı hareket edemiyor. cok detaya girmedigin icin cok bir sey diyemeyecegim . oncelikli olarak onunla konustun mu tedavi ettirmeye calıstın mı. cok uzuldugunu soyledin mi ne kadarlık evlisiniz ve ne zamandır kullanıyor. aranızdaki iliskiyi bilmedigim icin ne diyecegimi de bilemiyorum. eger konusmadıysan otur karsına al konus cok uzuldugunu boyle devam ederse ayrılacagını söyle. cunku ben elimden gelen her seyi yaptıkdan sonra son yasadıgım olaydan sonra terk ettim. eger tedaviye yanasıyorsa bir sans tanı ona. eger yanasmıyorsa ve şiddeti ihaneti varsa da hic vakit kaybetme terket biliyorum demek zor ama yasamıs bırı olarak soyluyorum cok zor... ailen arkanda mı degilse bile kendi ayaklarının uzerınde durabilirsin. kendini yıpratma kendini üzünce eline ne geciyor sadece sen üzülüyorsun. seni kaybetme korkusunu bir yasasın.

size de zarar verebilir ve çocuğunuzu bir bağımlıyla mı büyütmek istiyorsunuz. ya tedavi alsın almıyorsa da ileride o çocuk ne hallere düşer yani bunu düşünürseniz ne yapmanız gerektiği açık bence. nolur dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…