kocam aşırı kıskanç dayanamıyorum

Benim 6 yıldır öyle balkona cikamiyorum bakkala bile gitmeme izin vermiyor ne lazımsa ben alıyorum diyor cam silmeme bile izin vermiyor kadın tutuyorum of of alıştım artık yapabilecek bişey yok ama sizinki sonra dan olmuşsa akla pek iyi şeyler gelmiyor

Hiç dışarı çıkmadan nasıl yaşıyorsun? Psikolojin bozulur hep evinde olunca.

Ya onceden 46 bedendim 38 bedene dustum zayifladim kendime bakiyorum onceden pek gezmeyi sevmezdim simdi ise gezmek istiyorum.onceden ev kusuydum karosmiyordu simdi tamamen degisti adam

Bu durumu ıdrak etmesi zaman alır... Sizde aynı seyleri kendisine yapın...

Esime bir haller oldu önceden boyle degildi sabah cikarken ise kapida ugurluyorum gir iceri diyor balkondan bakma diyor.sosyal medya hesabina izin vermiyor bahceye indirmiyor kisacasi bir aydir tamamen kopmus durumda neden boyle anlamadim cok sevdiginden mi yoksa nedenini bilemedim disari cikarmiyorr kocasi kiskanc olanlar bir akil verin bana asiri derecede oldu
söyleyebiceğim tek şey var kendisi bir haltlar karıştırıyor.insanın fikri bozuk olunca zikride bozuk oluyor tecrübeyle sabittir.

okurken tırstım resmen...inş tez zamanda düzelir eşiniz

bak felaket tellallığı olarak algılama ama sana arkadaşımı anlatıcam. kendinin eşi de çok kıskançtı. hatta biz bayan bayana oturcaz dediğimizde çaktırmadan gözetlemeye gelirdi, erkek var mı aralarında diye. biz hatta bunun eşinden korkumuza işyerindeki erkek arkadaşlarımızı çağıramazdık. halbuki ne olacak ama işte.
sonunda ne oldu söyliyim mi? boşandılar şimdi. boşanma gerekçesi ne biliyo musun? Erkeğin başka bir kadınla aldatması. hani öle tek gecelik falanda değil. bildiğin başka kadınla bir ilişki.
yani bunu bak kocanda seni aldatır dikkat et diye demiyorum. ama normal değil bunlar, eşim seviyo ondan kıskanıyo diye normalleştirirsen bi süre sonra sen kendine olanla kalırsın.
hadi kal sağlıcakla

Back
X