kocam aşırı kıskanç dayanamıyorum

Ya onceden 46 bedendim 38 bedene dustum zayifladim kendime bakiyorum onceden pek gezmeyi sevmezdim simdi ise gezmek istiyorum.onceden ev kusuydum karosmiyordu simdi tamamen degisti adam

Oo maasallah sana. 0 beden olmussun resmen. Bence tum sebep bu. Artik senin yanina yakismadigini dusunuyor sen boyle olduktan snra. Seni kaybediceginden korkuyor.

Ya onceden 46 bedendim 38 bedene dustum zayifladim kendime bakiyorum onceden pek gezmeyi sevmezdim simdi ise gezmek istiyorum.onceden ev kusuydum karosmiyordu simdi tamamen degisti adam
Ee işte cevabı bu canım. Vallahi helal olsun sana eminim muhteşem olmuşsundur

Esime bir haller oldu önceden boyle degildi sabah cikarken ise kapida ugurluyorum gir iceri diyor balkondan bakma diyor.sosyal medya hesabina izin vermiyor bahceye indirmiyor kisacasi bir aydir tamamen kopmus durumda neden boyle anlamadim cok sevdiginden mi yoksa nedenini bilemedim disari cikarmiyorr kocasi kiskanc olanlar bir akil verin bana asiri derecede oldu
Benimki de eskiden öyleydi, 40' lı yaşlarda düzeldi. Eskiden denizde mayo giyerken ilk bikinimi o kıskanç eşim aldı. Kaç yaşında senin eşin ?

Esime bir haller oldu önceden boyle degildi sabah cikarken ise kapida ugurluyorum gir iceri diyor balkondan bakma diyor.sosyal medya hesabina izin vermiyor bahceye indirmiyor kisacasi bir aydir tamamen kopmus durumda neden boyle anlamadim cok sevdiginden mi yoksa nedenini bilemedim disari cikarmiyorr kocasi kiskanc olanlar bir akil verin bana asiri derecede oldu
ay aynı benımkı iş yerinde beraberız odama kım gırerse gırsın telle arıyom kenarı dinliyo balkon yok camasır asmak yok ay delırcem artık.elınde olsa calıstırmıcak düzelmezler canım ne yaparsan yap düzelmezler cünkü rahatsızlıkları var güvensizlikleri kaybetme korkusu.

yok artık kendine eş mi almış esir köle mi

hmm ablacım demekki sen baya bir güzelleştin adamda bunun farkına vardı belki siz birlikte yürürken sana bakan birilerini mi gördü acaba yada omu oyle hissetti gerçi oyle bile olsa bu kadar baskı normal değilki.

Eşin sana güvenmiyor.
Kilo vermişsin, güzelleşmişsin, şimdi de dışarı çıkıyormuşsun ya, işte o kocan bunu kafasında " kimin için? Kime gidiyor?" Diye kuruyordur. Ayrıca önceden böyle değildi demişsin de, insan bir anda böyle psikopata bağlamaz, evlenmeden önce tatlı geliyor, evlendikten sonra buralarda dert yanıyorsunuz. Bu gibi adamlar düzelmiyor, ya çekeceksin, ya boşanacaksın. bunlar hasta çünkü. Kıskançlığı da aşmış.

Bende 48 bedenden 38 e düştüm eşimde kıskanç değildi sonradan kıskanmaya başladı bende sinirlenip sordum nerden çıktı kıskançlık diye önceden böyle değildin dedi o_O kadın olduğumu sonradan farketti benm odun:KK11:

Benim 6 yıldır öyle balkona cikamiyorum bakkala bile gitmeme izin vermiyor ne lazımsa ben alıyorum diyor cam silmeme bile izin vermiyor kadın tutuyorum of of alıştım artık yapabilecek bişey yok ama sizinki sonra dan olmuşsa akla pek iyi şeyler gelmiyor

Bu kıskançlıkların sonu iyi bitmiyor. kesinlikle boyun eğmeyin yoksa daha da azıtır. sizi birey olarak kabul etmeyi öğrenecek.

Sonradan olması bi garip olmuş, acaba evlilikte bi sıkıntı mı oldu veya kendi yaptığı bi haltlar mı var diye insanın aklına geliyor
Benim eşim de çok kıskançtı başta, ama 10 yıl oldu şimdi çok çok azaldı

E bundandır ozaman, adam ne yapsın :halay:
Bak ben 80 kilo oldum (evlendiğimizin 2 katı nerdeyse ) hiç kıskanmıyor artık :anneadayı:

Back
X