kocam azılı bir yobaz

ben eteği artık hayal bile etmiyorum zaten ohooo :)
oje süremiyorum diyorum 23 yaşındayım ve oje sürmem yasak.

İste diyorum ya canım ya zamanında cok yüz verdin esine ya da o sana sürmeyeceksin etmeyeceksin dediğinde sende dik kafalı oldun yani oje sürülmez mi bir adam ojeden tahrik mi oluyor? Cok sacma yani ya da cok güzel bayansın kıskanıyor esin seni, dini bahane ederek seni bazı seylere zorluyor o da olabilir yani ama yasam tarzlarınızın hic uymadığı kesin. Sende bir gün sürme onun hosuna gitsin sonrada de sürebilirmiyim gibisinden bakim ne yapacak :))

Ve siz bu yaşadıklarınıza rağmen hala böyle bir adamdan çocuk yapma planlarındasınız öyle mi?

Kuzum benim, kocaniz yobazliktan ote gupegunduz manyak bence. Arkaniza bakmadan kacin, bu adamla hayat gecmez.

Bir de ben sunu anlayamadim, bu adamla niye evlendiniz?

Eğer biraz daha zaman vereceksen,bu süreyi sınırları genişleterek geçirmeni öneririm.
Bak bakalım eşin ne kadar hoşgörülü olabiliyor.
Kararlı durursan geri adım atabiliyor mu...

Oje çok mühim değil ama oradan örnek vereyim.
Mesela sür ojeni,bu ne derse,ben seviyorum,bundan sonra süreceğim dersin.Abdest alırken sileceğim dersin vs...
Yani oje sürebilir miyim veya neden izin vermiyorsun tarzında değil.Sence normal olan birşeyi gayet normal yapabilirsin.
Dediğim gibi oje sadece örnek.Başka bir konu da olabilir.

Çok ama çok ciddi şekilde korunun lütfen.
2 li koruma yöntemini kullanın gerekirse.
Bir süre izlemen gerekiyorsa izle...
Aranızda saygı yok, baskı var, psikolojik şiddetin alası var, yakındır ki fiziksel şiddet de kapıdadır.
Ne kadar sabrın olduğunu ölçmek istiyorsan sen bilirsin. Şunu bil ki hayat akıyor. Olan gençliğine olur.

Kuzum benim, kocaniz yobazliktan ote gupegunduz manyak bence. Arkaniza bakmadan kacin, bu adamla hayat gecmez.

Bir de ben sunu anlayamadim, bu adamla niye evlendiniz?

şu cümleyi kuruyum bu da evlilik arifesindekilere ders olsun.
BANA DİNİ KONULARDA BASKI YAPMAYACAĞINA SÖZ VERMİŞTİ.

puff kabus gibi. bu da dini gelenekmiş gibi yaşayanlardan aslında. ben içkiye takıldım ne diyor içki işine ? babasından ne görmüşse onu uyguluyor işte. amacı senin dindar olmanı sağlamak değil sana bu yolla hükmetmek ve ego tatmini yapmak. kendisi emin sanırım cennete gideceğinden bir de senin orucuna karışıyor tam sopalık valla.

başlıkla kocan çok örtüşüyo o adamın daha iyi bi tarfi olamazdı..

bi kere çocuk yapmayı düşünme çünkü karşındaki normal bi insan değil..o evden de o adamdan bi an önce arkana bakmadan uzaklaş.sonra da deriin bir nefes al kurtuluğuna şükret.

evlenmeden önce gayet oje süren makyaj yapan biriydin ama acaba ailesi baskı yapıyor olabilir mi yoksa aileside seni böyle mi kabul etmişti?

benim esime cok benziyor, ama esim icki icmez ve benim gunluk yasantima baskiyla mudahale etmez sadece istemedigi birseyi yaptiysam morali bozulur ve surat asar.

yobaz degildir ama sekilci biridir. ornegin kendi de baskili tisortler giymez, benim kapsonlu cok cepli, hatta cok bol pantolon (halbuki islamda bu daha uygun) giymeme cok karsiydi (avrupai oldugu icin!) alisti vs. tamamen yetistirilme tarzindan kaynaklaniyor bazi seylerin dine uygun olmadigi fikriyle yetistiriliyorlar dine gercekten uygun olmayan seyler ailesinde normalse devam etmekte sakinca gormuyorlar mesela senin esin icin ickiymis. benim esim icin rusvet veya karsi cinsle iliskiler(sevgili babinda demiyorum), hatta basortulu insanlar evde basortusu takmiyor misafir gelince. bu dahi normal...

degismesi imkansiz o yuzden yapacagin ya ona uymak ya kendini kabul ettirmek ya da vazgecmek.
ben 3. sectim. esim beni kabul etmis gibi davraniyor su anda. ben de bana mantikli gelen isteklerinde inat etmiyorum. bosanmayi askiya aldik ben insanlarin karakterlerinin degisecegime inanmiyorum o yuzden esime degismesini degil beni boyle kabullenmesini soyluyorum.

Allah yardımcın olsun ne diyeyi çok ama çok şaşırdım eşinin davranışlarına. Başlık onun için biçilmiş kaftan olmuş.. Evlenmeden önce böyle değil miydi ve ne kadar flört döneminiz olmuştu.

bu nasıl bir cümle allah aşkına
sizin bu kadının kocasından farkınız varmı bu durumda
evli bayanlar etek giyemez mi
bugün milliyetteki şort yazısı başlıklı yazarla aynı çizgidesiniz belli
insanları giyimle süsle değil
beyin ve vicdanla tartmayı öğrenin artık

evlenmeden önce gayet oje süren makyaj yapan biriydin ama acaba ailesi baskı yapıyor olabilir mi yoksa aileside seni böyle mi kabul etmişti?

evet aynen öyleydim.ailesi tamamen kapalı ama bu konuda sorun çıkarmıyolar hoşlarına gitmese de bişey dediklerini düşünmüyorum hem zaten deseler bile bu kimsenin lafıyla bana kalkıp bişey demez kendi manyaklığı tamamen.

Hemen boşanmayı düşünme benim bir arkadaşım vardı senin gibi üstelik şarkı söylüyor gece sahneye çıkıyor. Eşiyle evlendikten sonra eşi sürekli karışmaya başlamış 3 ay sonra resti çekmişti.Sen beni daha önce böyle seviyordun, böyle kabul ediyordun. Ben evlenmeden önce ne isem şimdi de oyum. Böyle giyineceğim demişti. Şu anda istediğini giyiyor 5-6 yıllık evliler.
Dinde zorlamanın olmadığı gösteren bir video seyredin beraber ya da bir hikaye oku . Peygamber efendimiz Cenabı Allaha 'beni dinlemiyorlar' demiş. Güzel Rabbim 'sen sadece söylemekle yükümlüsün' diye belirtmiş.
Baktın düzelmiyorsa çok zor o zaman işte. Çocuklar bile normal olamıyor böyle baskıcı bi ailede. Teyzemden biliyorum. Gündüzün ortasında 3 perde kapalı otururlardı.
Çocuk düşünme şimdilik.

bu hiç öyle reste falan gelmez hiç sanmıyorum

Sakıncası yoksa birşey soracağım, çalışıyor musunuz? Eşiniz ne iş yapıyor? Sizin eğitiminiz nedir eşinizin eğitim durumu nedir?

Ohooo sen daha evliligin basinda bu yasaklari yerine getirirsen vay haline

Evlenince degisir diye mi dusundun?
Esinin dusunceleri evlenmeden once de boyleydi degil mi?
Ve sen bile bile es olarak sectin bu adami...

evet boyle yapmayacaksan beklemenin manasi yok.

Öncelikle size allahtan sabir diliyorum,anlattiginiza göre esiniz hicte cekilir biri degil.Bi cok arkadasin da dedigi gibi sorun onun dine düskün olmasi degil size saygi duymamasi,sizi istedigi kaliba sokmaya calismasi.Beklemedeyim demissiniz ama bu herhangi bi kotu huy yada vazgecilicek bi hareket degil kiburda bi cok arkadas paylasiyo ya esim cok sinirli kendini kontrol edemiyo falan diye onlara diyebiliriz ikna et tedavi olsun yada resti cek falan.Ama esiniz belliki bu inancla buyumus buna inanmis ve benimsemis ona sorsaniz sizide Dogru yola sevketmeye calisiyodur mutlaka yani bu zihniyetteki bi Adam nasil degisir ki onu bilemedim:44:umudunuz ve sabriniz varsa bekleyin ama bana kalirsa pek olumlu bi neticeye ulasamazmissiniz gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…