ben eteği artık hayal bile etmiyorum zaten ohooo :)
oje süremiyorum diyorum 23 yaşındayım ve oje sürmem yasak.
Ve siz bu yaşadıklarınıza rağmen hala böyle bir adamdan çocuk yapma planlarındasınız öyle mi?
işte aslında sorun bu.bu konuşmadan sonra ondan çocuk falan da yapmamam gerektiğini anladım.şu an araftayım evli kalıp biraz daha baksam mı diye düşünüyorum bi yandan da bundan zaten çocuk falan da yapılmaz çek git hayatını ziyan etme bu değişmez diyo bi yanım.işte sevgili gibi olamıyosun ki bi anda yıkıp gidemiyosun evliysen durup beklemen gereken yerler var malesef.
Kuzum benim, kocaniz yobazliktan ote gupegunduz manyak bence. Arkaniza bakmadan kacin, bu adamla hayat gecmez.
Bir de ben sunu anlayamadim, bu adamla niye evlendiniz?
Valla canım sanırım evlenmeden iliskinizde bu sorun olmadı evlenince oldu herhalde. Bende cok acık giyinmeyi seven bir insandım , kim ne der diye hic düsünmezdim ama sonra erkek arkadasımla cıkmaya baslayınca tek değil cift düsünmeye basladım biraz giyinmeme dikkat ettim ama yine istediğimide giydim böylece sorun olmadı sende evlisin evli bir bayan ortamına göre hareket etmeli cıkıp dısarıda etek giyen evli bayan pek düzgün anılmıyor.. Yani demek istediğim orta yolu bulun konusarak
evlenmeden önce gayet oje süren makyaj yapan biriydin ama acaba ailesi baskı yapıyor olabilir mi yoksa aileside seni böyle mi kabul etmişti?
Hemen boşanmayı düşünme benim bir arkadaşım vardı senin gibi üstelik şarkı söylüyor gece sahneye çıkıyor. Eşiyle evlendikten sonra eşi sürekli karışmaya başlamış 3 ay sonra resti çekmişti.Sen beni daha önce böyle seviyordun, böyle kabul ediyordun. Ben evlenmeden önce ne isem şimdi de oyum. Böyle giyineceğim demişti. Şu anda istediğini giyiyor 5-6 yıllık evliler.
Dinde zorlamanın olmadığı gösteren bir video seyredin beraber ya da bir hikaye oku . Peygamber efendimiz Cenabı Allaha 'beni dinlemiyorlar' demiş. Güzel Rabbim 'sen sadece söylemekle yükümlüsün' diye belirtmiş.
Baktın düzelmiyorsa çok zor o zaman işte. Çocuklar bile normal olamıyor böyle baskıcı bi ailede. Teyzemden biliyorum. Gündüzün ortasında 3 perde kapalı otururlardı.
Çocuk düşünme şimdilik.
Eğer biraz daha zaman vereceksen,bu süreyi sınırları genişleterek geçirmeni öneririm.
Bak bakalım eşin ne kadar hoşgörülü olabiliyor.
Kararlı durursan geri adım atabiliyor mu...
Oje çok mühim değil ama oradan örnek vereyim.
Mesela sür ojeni,bu ne derse,ben seviyorum,bundan sonra süreceğim dersin.Abdest alırken sileceğim dersin vs...
Yani oje sürebilir miyim veya neden izin vermiyorsun tarzında değil.Sence normal olan birşeyi gayet normal yapabilirsin.
Dediğim gibi oje sadece örnek.Başka bir konu da olabilir.
Sakıncası yoksa birşey soracağım, çalışıyor musunuz? Eşiniz ne iş yapıyor? Sizin eğitiminiz nedir eşinizin eğitim durumu nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?