Eşin cemaatlara filan gidyr olmasın sakın..
Allah'ın sevdiği kuluymuşsun verilmiş sadakan varmış.
bu ne demek abla? ben hep pantolon giyerim şaka gibi
k.validemlerin orada da uzun etek giyersen senden iyisi olmaz ay ne kadar hanım hanımcık bak derler..ne kadar şekilciyiz ne saçma sapan düşüncelerimiz var.
bi ara erkek arkadaşlarıyla toplanıp kuran risale-i nur falan okuyolardı hep beraber ama o zaman sevgiliydik ve bana hiç bu konulardan bahsedip beni içine çekmeye çalışmazdı kendi kendine takılırdı sonra da gitmeyi kesti zaten.
malesef tanıyarak.
bi ara erkek arkadaşlarıyla toplanıp kuran risale-i nur falan okuyolardı hep beraber ama o zaman sevgiliydik ve bana hiç bu konulardan bahsedip beni içine çekmeye çalışmazdı kendi kendine takılırdı sonra da gitmeyi kesti zaten.
malesef tanıyarak.
Şu cemaatler çok tehlikeli yaa. Böyle arada kalmış sağlam dini bilgileri olmayanları istedikleri yerlere bir çekiyorlar. Bneim kardeşimde bir ara bir cemaate gidiyordu, içindeki boşluktan sonra çocuk teyzemle halamla tokalaşmamaya başladı. Neymiş dinde kadınla tokalaşmak ayrıymış nikah düşermiş. Dedm be salak tamam dinde yabancı kadınla tokalaşılmaz, nikah düşen de 1. derece akraba olan amcai dayı, teyze hala değil onların çocukları. Aç Kuran'ı oku dedim gene anlamadı hep başkasının lafıyla hareket eden çocuk, hep başkaları doğru onun için.
ben bugün etek giydim, beni kötü anan varsa o o kişinin gözünün ve gönlünün kiridir, ah keşke yüzüme bişey diyen olsada ağzını burnunu kırsam
Valla canım sanırım evlenmeden iliskinizde bu sorun olmadı evlenince oldu herhalde. Bende cok acık giyinmeyi seven bir insandım , kim ne der diye hic düsünmezdim ama sonra erkek arkadasımla cıkmaya baslayınca tek değil cift düsünmeye basladım biraz giyinmeme dikkat ettim ama yine istediğimide giydim böylece sorun olmadı sende evlisin evli bir bayan ortamına göre hareket etmeli cıkıp dısarıda etek giyen evli bayan pek düzgün anılmıyor.. Yani demek istediğim orta yolu bulun konusarak
ben bugün etek giydim, beni kötü anan varsa o o kişinin gözünün ve gönlünün kiridir, ah keşke yüzüme bişey diyen olsada ağzını burnunu kırsam
yok artık. etekte giymeyecekler evliler.astronot giysisi nasıl .yeterince kapalı mı
yok artık. etekte giymeyecekler evliler.astronot giysisi nasıl .yeterince kapalı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?