kocam azılı bir yobaz

ben dini yanlış şekilde yöneltmesini falan geçtim de size hakaretler küfürler savurup üstünüze yürüyen adamla nasıl hala evlisiniz üstelik çocuk gibi bir ayak bağı da yokken ona şaşırdım. Sorun ben de mi anlamadım bana hiç normal gelmedi hata biraz da siz de çok göz yummuşsunuz o yaşta adamı siz eğitemezsiniz de artık düzelmesini beklemek de saçmalık olur

Son düzenleme:
Eşin cemaatlara filan gidyr olmasın sakın..

Şu cemaatler çok tehlikeli yaa. Böyle arada kalmış sağlam dini bilgileri olmayanları istedikleri yerlere bir çekiyorlar. Bneim kardeşimde bir ara bir cemaate gidiyordu, içindeki boşluktan sonra çocuk teyzemle halamla tokalaşmamaya başladı. Neymiş dinde kadınla tokalaşmak ayrıymış nikah düşermiş. Dedm be salak tamam dinde yabancı kadınla tokalaşılmaz, nikah düşen de 1. derece akraba olan amcai dayı, teyze hala değil onların çocukları. Aç Kuran'ı oku dedim gene anlamadı hep başkasının lafıyla hareket eden çocuk, hep başkaları doğru onun için.

Allah'ın sevdiği kuluymuşsun verilmiş sadakan varmış.

Teşekkür ederim.. Ama sizde hemen kabullenmeyin savaşın bence. Oje sürmemi istemiyor diye sürmemezlik etmeyin. Sürün giyinin alıştırmaya çalışın.. Baktınız olmuyor o zaman ayrılmayı düşünebilirsiniz.. Ama o sınırlarını çiziyorsa sizde çizin. Bu savaştan galip çıkan insanlar tanıyorum.. Sizde galip çıkabilirsiniz neden olmasın ki?

oruç tutmazsa ,namaz kılmazsa çocuğınu dövermiymiş. bu adam yaparda. yol ver gitsin.

bu ne demek abla? ben hep pantolon giyerim şaka gibi

k.validemlerin orada da uzun etek giyersen senden iyisi olmaz ay ne kadar hanım hanımcık bak derler..ne kadar şekilciyiz ne saçma sapan düşüncelerimiz var.

Arkadaşın birisi öyle demişte,. etekle düzgün anılmazmış..
Çok saçma demi artık hiççç şaşırmıyorum kadişim gayet normal geliyor bu açıklamalar

Eğer şimdilik gitmiyor olsa ile belkide arkadaş çevreside onue etkiliyor olabilir

ben bugün etek giydim, beni kötü anan varsa o o kişinin gözünün ve gönlünün kiridir, ah keşke yüzüme bişey diyen olsada ağzını burnunu kırsam

canım her cemaate gidn böyle garip davranmıyor..

teyzem açık bir bayandı,evlendiği adam ise tam bir hasta..bunun dindarlıkla alakası yok adamın ruhu garipti..teyzem ile açık olduğunu bilerek evlendi ve çalışmasına izin vermedi önce zar zor emekli etti..sonra kapanmasını istedi,kıyafetlerine,takılarına,konuşmasına hatta nefes almasına dahi karıştı.eski fotolarını falan hep yırttı attı,takılarını attı..erkek akrabalarıyla görüşmesini yasakladı ve daha neler neler..

dikkatli ol arkadaşım,bu işin sonu iyi değil..

İşte o tehlikenin farkına varsalar gitmezler,amaç beyin yıkamak orada yaşan yanlış bilgilerle kişileri zehirlemek..

Bizim toplumumuzda hos görülmüyo diye evli bir kadının etek giymesi gercekten de hos değilmi yani ? ne kadar da sacma... Bak şöyle düşün bende evliyim benden 4 yas büyüksün ama ona ragmen sende küçüksün. Yasaman gerekn ne güzel seyler varken kendine eziyet etme. Ben 8 haftalık bebebgmi karnımda kaybedince cok aglayıp üzülmüştüm.. Bana dr , 'madem o kadar erken evlendin önce kendini ve eşini yaşa sonra zaten ona da sıra gelicek. Aama daha sırası değil. Düşün ki aniden yeni yeni seylerini ögrenmeye basladın. Ve birde bebegın var. Nerde olursa olsun dul ve cocuklu bir kadına kimse bakmaz. He ama ayrılırsın cocugun olmaz . O zmn cahilliğine verilebilir. Yinede kabul görürüsün..' He ama sakın yanlış anlamayın.Zararın neresinden dönülse kardır. Sadece bazı seyleri indirgemeye calısarak hareket etmemiz gerekiyor. Biz 5 kardesiz annem 47 yasındayken ayrıldı . ama hiçte sıkıntı olmadı. yani anlatmaya calıstığım ayrıntıyı kavrayın... yas ne kadar küçükse hata yapma olasılıgı o kadar fazlayken hatalarımızın örtpas edilmeside o kadar kko0laydır... Ayrıca sanada mantıgın yardım etsin.. Bak herkes aynı seyi söylüyyor... yazık etme kendine. gün gectikce dahada çekilmez olur.. hani derler ya artılarına bak eksilerine bak. simdi senin eşinin ne kadar artısı olursa olsun öyle bi eksiği var ki senin yaşama sevincini elinden alır... hiiiiiiiicc gerek yokk.

yok artık. etekte giymeyecekler evliler.astronot giysisi nasıl .yeterince kapalı mı

Valla benim esimin ailesi de dindar .
Onlarin sulalesinde tek acik benim nerdeyse.
Hatta bu sebeplerden bastan istenmeyen gelindim .
Ama bu gune kadar ne kotu bir soz duydum, ne bir laf isittim, ne de bir baski gordum..

Hayata bakis acilarimiz, siyasi goruslerimiz bile farkli

Ama saygi duyarlar ,
elestirme dayatma yapmazlar, ben de elimden geldigince onlara saygi duyarim.
Bu durum hic problem olmadi aramizda .
Istedigimi giyerim yani
Etek de giyerim elbise de dar pantolon da...

Iste gercek muslumanligi yasayanlar onlardir benim gozumde,
gerisine de yobaz denir zaten...

Son düzenleme:
alkol alan dındar eşiniz taklıtçi neyı ne için yaptığıın farkında olmayan cahil

siz evlenmeden önce hiçmi belli etmedi bu hallerını

bizdede var buna benzer bı tıp o dini görevlerını tam yapıyor sanırım alkol falan yokta eşini herkesten kaçırıyor

onlara gıtığımızde kadın bızı geçirmeye çıkmıyor sankı normalde hiç dışarı çıkmaz gıbı

yemeğe çağırsak ayrı masa isterler karısını erkkekler görmesın dıye

kadını geçen gördum pastanede kahvaltı edıyordu dmeekki sadece tanıdık erkeklere haram oluyor

bişeyi yapıcaksa tam yapmalı ınsan böyle yarım yamaalak olunca yıne dının zararına yine güzel dınımız zarar göruyor

böle konuları görünce vallahi utanıyorum yaa, bıktım artıkk ..
günümüzde hala etek giyen kadına hoş bakmıyolar, şort her yerde giyilir mi beni rahatsız ediyo, kadın açık giyinirse tacizi tecavüzü hakediyo gibi konular konuşuluyo ya yuh diyorum yaa yuhh ..
siz hiç etrafta çarşafla geziyolar, Allah Allah her ortamda bu giyilir mi ya da bu kıyafet beni rahatsız ediyo tarzında bi beyanda bulunanı gördünüz mü..
Allah aşkına rahat bırakın artık kadınları,
ister sadece totosunu kapatcak kadar etek giyer, ister selülit dolu bacaklarını açan şortlar giyer..
tercih meselesi arkadaş yaa..
benim bacağıma bakcağına erkek milleti otursunda uçkuruna sahip çıksın.

aslında boşanma düşüncesi kafamda yakın zamanda gazetedeki şu yazıyı okuyana kadar yoktu.sizinle de paylaşmak isterim:

Danışanlarıma çalışmaya başlamadan önce sorduğum sorulardan birisidir “hayatınızda nelerden vazgeçtiniz” sorusu... Çoğu zaman “kendimden” cevabı gelir. Ve kişi kendiyle o an küçük veya büyük bir yüzleşme yaşar. Acı bir duygu kaplar içini. Sonra sorarım: “Nasıl vazgeçtin kendinden?” Anlatırlar, “Annem için, babam için, çocuğum ya da eşim için...'' diye başlayan cümlelerle. Ama hiçbir anlatım “iyi ki kendimden vazgeçmişim” diye bitmez. Çünkü genelde kişi hem karşı tarafı hem de kendini tam anlamıyla memnun edememiştir.

niyeyse bu yazıyı okuduğum günden beri her gün kendimi neden bu kadar zorladığımı sorguluyorum.kimse bişeye değmiyor aslında biliyorum..çok yeni evli olduğum için bi süre daha dişimi sıkıp izlemek zorunda hissediyorum.insan bazı şeyleri çok net görüyo da o "ya değişirse" umudu yok mu

Canim ya segisirse diye umudun varsa bi arkadasinda dedigi gibi once bi sinirlarini zorla,yoksa onun sana koydugu yasaklara uyarak onu degistiremezsin.Ojeni guzelce sur ve tepkisine bak eger bisey derse sende sen nasil istiyosun ama ickinden vazgecemiyosan bende ojemden gecemiyorum ,sen ickiyi biraktigin Zaman belki bende oje sürmeyi birakirim de.Ya da guzel bi dille seni bu konuda zorlayamayacagini bunun allahla senin aranda oldugunu yaptiklarin gunahsa bile cehenneme onun degil senin gidecegini söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…