- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
evet aynen öyleydim.ailesi tamamen kapalı ama bu konuda sorun çıkarmıyolar hoşlarına gitmese de bişey dediklerini düşünmüyorum hem zaten deseler bile bu kimsenin lafıyla bana kalkıp bişey demez kendi manyaklığı tamamen.
Ohooo sen daha evliligin basinda bu yasaklari yerine getirirsen vay haline
Evlenince degisir diye mi dusundun?
Esinin dusunceleri evlenmeden once de boyleydi degil mi?
Ve sen bile bile es olarak sectin bu adami...
acaba ailesinde öyle kapalı gördüğü için seninde mi öyle olmanı istiyor ama davranışları da normal değil alkolün dibine vur sonra gel dinde vaaz ver oruç namaz falan var mı onda
şu cümleyi kuruyum bu da evlilik arifesindekilere ders olsun.
BANA DİNİ KONULARDA BASKI YAPMAYACAĞINA SÖZ VERMİŞTİ.
Öncelikle size allahtan sabir diliyorum,anlattiginiza göre esiniz hicte cekilir biri degil.Bi cok arkadasin da dedigi gibi sorun onun dine düskün olmasi degil size saygi duymamasi,sizi istedigi kaliba sokmaya calismasi.Beklemedeyim demissiniz ama bu herhangi bi kotu huy yada vazgecilicek bi hareket degil kiburda bi cok arkadas paylasiyo ya esim cok sinirli kendini kontrol edemiyo falan diye onlara diyebiliriz ikna et tedavi olsun yada resti cek falan.Ama esiniz belliki bu inancla buyumus buna inanmis ve benimsemis ona sorsaniz sizide Dogru yola sevketmeye calisiyodur mutlaka yani bu zihniyetteki bi Adam nasil degisir ki onu bilemedim:44:umudunuz ve sabriniz varsa bekleyin ama bana kalirsa pek olumlu bi neticeye ulasamazmissiniz gibi geliyo
Valla canım sanırım evlenmeden iliskinizde bu sorun olmadı evlenince oldu herhalde. Bende cok acık giyinmeyi seven bir insandım , kim ne der diye hic düsünmezdim ama sonra erkek arkadasımla cıkmaya baslayınca tek değil cift düsünmeye basladım biraz giyinmeme dikkat ettim ama yine istediğimide giydim böylece sorun olmadı sende evlisin evli bir bayan ortamına göre hareket etmeli cıkıp dısarıda etek giyen evli bayan pek düzgün anılmıyor.. Yani demek istediğim orta yolu bulun konusarak
Ben 5 yıllık ilişkimden ( 1 yılda nişanlı kaldım evliliğe iki ay vardı) bu nedenden dolayı ayrıldım. Nişanlımda dinine düşkündü ailesi kadar olmasa da ama bana ben ya da ailem sana baskı yapmaz merak etme diyordu. Düğünüme 2 ay kala düğünü dualı yapmak istediklerini söylediler bende kabul etmedim . Ve beni resmen dinsizlikle suçladılar. Ve konuşmalardan çıkan sonuca göre evet evlendikten sonra bende senin yaşadığın sorunları yaşıcaktım ve bu konuyu okuduktan sonra iyi ki dedim hala üzülmeme rağmen!
ikimiz de özeldeyiz.benimki üniverste onunki lise.
oruç tutar namaz cumadan cumaya o dediğin olabilir tüm sülale kapalı
hayır ben evlenmeden önce oje sürebiliyodum istediğimi giyebiliyodum hiç böyle değildi o zaman da hoşuna gitmiyodu ama saygı gösterip susuyodu kavga bile etmiyodu benle şimdi bu hale geldi.
Siz mi çok kazanıyorsunuz o mu?
şu cümleyi kuruyum bu da evlilik arifesindekilere ders olsun.
BANA DİNİ KONULARDA BASKI YAPMAYACAĞINA SÖZ VERMİŞTİ.
Pantolon giyincemi düzgün anılıyor kadınlarımız!
Bu nasıl bir yaklaşım böyle.
Eşin cemaatlara filan gidyr olmasın sakın..
Iyi sabrediyosunuz diyorum helal olsun.peki bu adamla gorucu usuluylemi evlendiniz yoksa severek taniyarakmi?
siz nasil tanistiniz esinle.her ne kadar soz vermis olsa bile hal ve hareketlerinden az da olsa belli etmedimi.isin cok zor gercekten.sakin bu adamdan hamile falan kalayim deme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?