kocam azılı bir yobaz

acaba ailesinde öyle kapalı gördüğü için seninde mi öyle olmanı istiyor ama davranışları da normal değil alkolün dibine vur sonra gel dinde vaaz ver oruç namaz falan var mı onda

Ohooo sen daha evliligin basinda bu yasaklari yerine getirirsen vay haline

Evlenince degisir diye mi dusundun?
Esinin dusunceleri evlenmeden once de boyleydi degil mi?
Ve sen bile bile es olarak sectin bu adami...

hayır ben evlenmeden önce oje sürebiliyodum istediğimi giyebiliyodum hiç böyle değildi o zaman da hoşuna gitmiyodu ama saygı gösterip susuyodu kavga bile etmiyodu benle şimdi bu hale geldi.

acaba ailesinde öyle kapalı gördüğü için seninde mi öyle olmanı istiyor ama davranışları da normal değil alkolün dibine vur sonra gel dinde vaaz ver oruç namaz falan var mı onda

oruç tutar namaz cumadan cumaya o dediğin olabilir tüm sülale kapalı

şu cümleyi kuruyum bu da evlilik arifesindekilere ders olsun.
BANA DİNİ KONULARDA BASKI YAPMAYACAĞINA SÖZ VERMİŞTİ.

Ben 5 yıllık ilişkimden ( 1 yılda nişanlı kaldım evliliğe iki ay vardı) bu nedenden dolayı ayrıldım. Nişanlımda dinine düşkündü ailesi kadar olmasa da ama bana ben ya da ailem sana baskı yapmaz merak etme diyordu. Düğünüme 2 ay kala düğünü dualı yapmak istediklerini söylediler bende kabul etmedim . Ve beni resmen dinsizlikle suçladılar. Ve konuşmalardan çıkan sonuca göre evet evlendikten sonra bende senin yaşadığın sorunları yaşıcaktım ve bu konuyu okuduktan sonra iyi ki dedim hala üzülmeme rağmen!

valla artık napıcamı tam olarak bilemiyorum ama bu duruma daha fazla katlanamadığım kesin ve net.

Pantolon giyincemi düzgün anılıyor kadınlarımız!
Bu nasıl bir yaklaşım böyle.

Allah'ın sevdiği kuluymuşsun verilmiş sadakan varmış.

ay canım ya ruhum daraldı sen anlatırken.bende 6 yıllık evliyim.elbette hayat evlenmeden önceki gibi geçmiyor.insan kendine daha bi çeki düzen veriyor.ama senin anlattığın gibi baskıyla olmaz bunlar.dinimizde zaten zorlama yoktur.daha yeni evlisiniz şu anda sizin cicim aylarınızın sürmesi lazımken saygınızı çoktan yitirmişsiniz.benim anladığım kadarıyla senin eşin düzelmez hatta daha da yobazlaşabilir.bence senin bu adamdan çocuk düşünmen kendine ve çocuğuna yapabileceğin en büyük kötülük olur.yol yakınken o adamdan kurtul derim.biraz uzun oldu ama ne manyaklar var ya dünyada.

şu cümleyi kuruyum bu da evlilik arifesindekilere ders olsun.
BANA DİNİ KONULARDA BASKI YAPMAYACAĞINA SÖZ VERMİŞTİ.

siz nasil tanistiniz esinle.her ne kadar soz vermis olsa bile hal ve hareketlerinden az da olsa belli etmedimi.isin cok zor gercekten.sakin bu adamdan hamile falan kalayim deme...

Pantolon giyincemi düzgün anılıyor kadınlarımız!
Bu nasıl bir yaklaşım böyle.

bu ne demek abla? ben hep pantolon giyerim şaka gibi

k.validemlerin orada da uzun etek giyersen senden iyisi olmaz ay ne kadar hanım hanımcık bak derler..ne kadar şekilciyiz ne saçma sapan düşüncelerimiz var.

Son düzenleme:
O Zaman otur dusun bu adamla evlilik sana neler katiyo?Yada ayriligi basarabilir hayatina en az hasarla devam edebilirmisin?Belki ayrilmakta kolay bisey olmiycak ama bu adamla yasama haricinde , omüür boyu anne olamiycaksiniz belkide .Sanirim sizde Oruc tutmadiklari icin cocuklarini dövme ihtimali olan bi insana baba olma serefini bahsetmezsiniz

Eşin cemaatlara filan gidyr olmasın sakın..

bi ara erkek arkadaşlarıyla toplanıp kuran risale-i nur falan okuyolardı hep beraber ama o zaman sevgiliydik ve bana hiç bu konulardan bahsedip beni içine çekmeye çalışmazdı kendi kendine takılırdı sonra da gitmeyi kesti zaten.

Iyi sabrediyosunuz diyorum helal olsun.peki bu adamla gorucu usuluylemi evlendiniz yoksa severek taniyarakmi?

malesef tanıyarak.

siz nasil tanistiniz esinle.her ne kadar soz vermis olsa bile hal ve hareketlerinden az da olsa belli etmedimi.isin cok zor gercekten.sakin bu adamdan hamile falan kalayim deme...

barda ortak bi arkadaş sayesinde tanıştık çok komik değil mi ay sinirimden gülüyorum
yok ya ne hamile kalcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…