kocam azılı bir yobaz

Yol yakınken dön aynen benimde o şekilde bir sevgilim var 2 senedir ama son sene anladım tanıdım oyuzden şimdi ayrılmaya bahane arıyorum böyle eşle inan zaman geçmez erken yaşta depresyon sinir hastası olursun..Bliyorum bekara koca boşamak kolaydır ama böyle insanlada ömür gitmez ilerde çocuğunuz olursa daha beter olur pişman olursun o yavrucakta perişan olur bence sen yol yakınken dönmeye çalış düzelmesinide bekleme inan hiçkimse düzelmiyor

Yapmayacağın tek şey bu yobazdan çocuk yapmak. Sen kendini yaktın bari minik bir bebeği yakma. Ne yaparsan yap ama sakın ha sakın çocuk yapma. Sen boşanırsın ama o babasını boşayamaz. Hayatını yobaz bir adamla geçirir. Günahına girersin bak demedi deme.

Eşinizi hala seviyorsanız, düzelmesine dair içinizde %1 bile ihtimal varsa deneyin, çabalayın, eşiniz gitmese de siz psikologlardan

olmadı kitaplardan, ailesinden, ailenizden yardım alarak eşinizin anlayışını artırmaya çalışın. Bu süreçte çocuk yapmayın.

Yukarıda değindiğim kriterler sizde yoksa sanırım cevabı siz de biliyorsunuz. Boşanın! İnsan hayata bir kere gelir. Kimse sizi

olmak istemediğiniz biri haline getiremez ve size emri altında bir köle gibi davranamaz. Allah yardımcınız olsuın.

Hanımefendi çok özür diliyorum ama bunu söylemezsem eğer ölürüm herhalde KOCANIZ TAM BİR DENGESİZ -lütfen kusura bakmayın affınıza sığınırım-.Aslında çok tutarsızlık var bu işin içinde konunuzu okudum benim anlamadığım noktalar...
1.Eşim dindar ama içki içiyor?
2.Eşim arkadaşlarıyla birlikte toplanıp Kuran okur ama sizinler ortak bir arkadaş vasıtasıyla bir barda tanışıyor?
3.Eşiniz lisede öğretmen ama şiddete eğilimi olduğu izlenimi aldım...
4.Eşiniz her türlü rezilliği yaptığını söylüyorsunuz ama sizin bir eteğiniz ojeniz büyük kıyamet alameti?
Valla özür dilerim ben durumu idrak edemedim izah edersiniz çok seviniz olarak kırdıysam özür dilerim ama eşinizde ciddi problemler olduğunu işaretidir.En kısa zamanda uzman yardımı alması gerekir.Kırdıysam özür dilerim :44:

ah ah müslümanlık kimlere kalmış.
bahsettiğiniz tavırları sergileyen kişinin kendi dininden haberi yok
ben olsam yobaz filan demezdim en yakışan kelime "kara cahil" olur şu durumda.

Gencsin hayatinin baharindasin boyle biriyle zaten omur gecmeZ ama bosandiginda ilerde cok sey kaybetmis olcaksin,simdiden bosan cekme artik onla gecirdigin bir gunun dahi donusu yok,erkenden bosan duzenini kur derim

Siz evlenene kadar ne kadar süre flört ettiniz görüştünüz çok mu aceleye geldi evliliğiniz hayır anlamıyorum yani bu kadar tutucu ve hiçbirşeyinizi hazmedemeyen kıyafete, ojeye bile karışan biri çıkarkan mutlaka rengini belli ederdi yani. Ayrıca bir yandan dinden bahsederken çok sıkı şekilde dindar görünürken, diğer yandan içkiye düşkün olması, gittiğiniz yerlerde çok içmesi ki illa içmiştir dikkatinizi çekmedi mi yani bu tezatlık dikkat çekmeyecek gibi değil hiç düşünmediniz mi ileride ne olur diye dengesizliğini sorgulamadınız mı ya da size etek giyme oje sürme derken siz neden ona ama sen de içiyorsun madem dinine bu kadar düşkünsün sen neden içiyorsun diyemiyorsun. Tam br tutarsızlık var ortada kişilik karmaşası diyebiliriz. Bu evlilikte böyle yürümez hele çocuk asla nasıl büyüteceksiniz neye göre bir yandan aşırı din öğretmeye eğilimli olacak çocuğunu da zorlsyacak ki dinde zorlama yoktur ama bir yandan içip eve sarhoş gelecek. Çocuk neye inanacak. Yol yakınken dönün bence ben olsam arkama bakmadan kaçardım.

Son düzenleme:
konu başlığı yobazlık ile ilgili ama eşinizin ruh sağlığı ile ilgili sorunları olduğunu düşünüyorum,bunun yobazlıkla ilgisi yok ,içki küfür ,ortamlar vs bu yobazlıkla ilgisi yok ,ayrıca evlenirken hiç mi anlamadınız düşünce yapısını?yoksa anladınızda evlenince ben düzeltirim onu mu dediniz? eğer öyle dediyseniz geçmişler ola..
ayrıca sanki tanıştığımızda ben çarşaflıydımda şimdi açıldım demişsiniz ya peki tanıştığınızda o şuan ki durumundan çok mu farklıydı da şimdi değişti? sanmıyorum,, neyse yapamayacağınızı yürütemeyeceğinizi düşünüyorsanız çözüm belli

Sadece ilk mesajınızı okudum. Diğerlerini okuma fırsatım olmadı ama merak ediyorum görücü usulü falan mı evlendiniz? Eğer flörtle olduysa nasıl o dönemde yaşamadınız bu çatışmaları?

düzeleceğini mi ümit ediyorsunuz.bence hiç değişmez...çevremde bu tür insanlar var.değil aynı evde yaşamak aynı masada oturup yemek bile yiyemiyorum..hemen herşeyi dine bağlıyorlar. daha dünya olup bittiğinden habersiz o küçük yıkanmış beyinleriyle ahkam kesiyorlar...gençliğine yazık...
peki nişanlılık döneminde hiç tanıyamadın mı...
görücü usulü galiba...

eşiniz din adına hiç bir şey bilmiyor
bir müslümana sen müslüman değilsin demenin günahı ona öğretilmeli
başka bir şey de diyemiyorum

ıyyyyy,aynı benim iki yıl önceki sevgilim :-/
"ölen hayvanın arkasından ağlanmaz,çok günah" diye bişi dedi bigün.İlkokulda din hocası kedisi öldüğü için ağlayan kıza demiş.Bence teselli amaçlı , üzülmesin diye söylenmiş bir cümleydi.Ben de tam bi hayvanseverim,evimde de beslerim yani.
"Ne alaka" dedim,"insan birşey yaşamadığı platonik aşkı için bile günlerce gözyaşı döküyo,yıllarca emek verdiği beraber uyuduğu canlı öldüğünde mi ağlamayacak??"
bu bi sinirlendi "ağlamayacak işte,günah,günah!" :))
salak,ona ne oluyosa.
bende "k.çınızdan fetva uydurmayın,öyle saçma şey mi olur" dedim
Ne dinim kaldı ne müslümanlığım...
"Sen git ineğe tap bile" dedi bana
Ertesi günü terkettim :) hala sebebinin bu olduğunu bilmez

...

Ben ayrılıp kurtuldum ama siz o aşama için biraz geç kalmışsınız.Bir evlilik terapisine falan gitseniz?Belki bir fayda sağlar...

İşte boşuna demiyorlar "aşıkken evlenmeyin" diye. İnsan aşktan ayakları yerden kesilmişken, görüyor biliyor ama kabullenmek istemiyor. Eşinizin davranışlarının da dinle, yetiştirilmeyle, kültürle alakası yok. Düpedüz kişilik bozukluğu.

ay Allah yardımcın olsun.
dinime küfreden müslüman olsa durumu bu resmen.
dün babamla ben de aynı şeyi konuştum.
avrupa bilimde ne kadar ilerledi, ortadoğu kötü halde vs. dedim
avrupada X ülkesinde yaşamayı çok isterim dedim diye, haçlı birliğinden girdi, islamiyetin tarihçesi, oğuz kağan, osmanlıda islamiyet derken ipin ucu kaçtı bende.
babama göre italyanlar türk, einstein müslüman, kızılay bizden kanlarımızı toplayıp israile genetik şifremizi veriyor

hadi benim babam, he der geçerim de
kocayla bir ömür böyle çatışmak çok zor.
sabır diliyorum.

Ağzım açık okudum! Tabii ki aramızda çok büyük bir fark var siz evlisiniz ve benim büyüğümsünüz ama sevgilim de birebir böyle!

Alkol filan kullanmıyor ama muhteşem bir insan olduğunu söyleyemem. Şimdi burada anlatmak istemediğim konular da var. Ama lafı gelince herkese ama herkese dil uzatıyor. Ben de dinime düşkünüm ama herkese hoşgörü gösteririm. Onda asla yok! Her açık kadına laf söyler mutlaka. Ben de hep "sen önce kendini düzeltmeye çalış neden elalemin günahını alıyorsun?" diyorum. Bir şey demiyor. Bende çok yoruldum.

18 yaşındayım ve hiç öyle kısacık açık saçık giyineyim gibi bir durumum olmadı. Hep ölçülü giyinmişimdir ama severim giyinmeyi makyajı süslenmeyi. HEPSİNİ YASAKLADI. Dikkat çektiğini söylüyor. Kıskanmak suç mu diyor. Dışarıda adamlar nasıl bakıyor diyor. Hayatım komple değişti. Açık giyinen biri olsam eyvallah ama ben zaten ölçüyü gayet iyi biliyorum. Hafif makyaj yapsam bütün gün suratı asık...

Zoruma giden kendini hiç görmemesi... Kaç kez ayrılık noktasına geldik.

benim anlamadigim , siz bu kadar ileri görüsllüyken,
onun böyle geri kafaliklari varken,
herseyin bu kadar farkindayken,
nasil evlenmeyi düsünüpte evlendiniz ?
gayet mantikli birisiniz oysaki..
sanirim yasinizdan kaynakli bir durum..

evet aşktan gözüm körken evlendim.
acele ettim.
mantıklı düşünecek vaktim yoktu.
hayatımda çok problem vardı akıllı mantıklı düşünecek vakit bulamamışım sonradan anladım.

tam dinime hükmeden benden müslüman olsa bari olayına dönmüş sizin durumunuz ALLAH yardımcınız olsun böyle adamla ömür geçmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…