giyime dikkat etmek sadece evli bayanlara mahsus bir olgu değil ki
hanımefendi bir bayan nerde nasıl giyineceğini en iyi kendisi bilmelidir
EVLİ BİR BAYAN ETEK GİYİNCE ŞÖYLE OLMAZ !!!
önemli olan o etği de şortu da taşımasını bilmekte, hareketlerine dikkat etmektir mesele...
biz sizin düşüncenizi doğru kavramışız ki siz hala diyorsunuz ki evli bayan etek giyerse şöyle olur
ne olur yaa ne olur
hiç de bişey olmaz o beyinlerinizi açarsanız hiç de bir şey olmaz
ilime verin kendinizi boş dünyaya değil
ozaman birşey olmadığınızı görürsünüz
aynı şey kapalı bir bayan içinde geçerli
şekil için kapanmaz bir insan
benimsediği hayatı ilimle zenginleştirmelidir...
Kimsenin yorumuna yorum yapmak adetim değildir ayrıca ne demek istediğinizi de anladım. Evet, çocuk insanı bağlar ama kesinlikle ayak bağı değildir.
Ya şu tarz ifadeler çok sinirime dokunuyor. Biraz daha düşünceli yazsak?
G4mzem, kusura bakma, tepkim kesinlikle kişisel değil sizin aracılığınızla belirtmek istedim fikrimi.
tartışma kavramlarımız farklı sanırım tartışma içerisinde bulunmadım zaten siz kendi düşüncenizi dile getirdiniz ben kendi düşüncemi dile getirdim burası bir forum sitesi. ve yanlış mı biliyorum acaba diye anlamına tekrardan baktım ve yanlış bir kullanım yapmadığımı tekrar gördüm k.bakma tabiri içerisinde düşüncesiz demenin mantığını anlayamadım. neyse konuyu başlık dışına saptırmak niyetinde de değilim.
iyi akşamlar size de
konuyu saptırmayın rica edeceğim ya muhalefet olmak için saçmalamayın ben bu konu için ayak bağı oluyor dedim genel olarak bir şey söylemedim . daha ne yazdığınızdan haberiniz yok bana laf söylüyorsunuz nasıl anlıyorsanız anlayın gerçekten sizle uğraşamayacağım alıntılamazsanız sevinirim hadi iyi geceler.Kusura bakma tabiri içinde düşüncesiz mi demişim? İyi bak istersen? Ne görmek istediğini mi okuyorsun?
Tartışma içerisindeyiz mi dedim?
İyi canım ne güzel anlamına da bakmışsın,
şunu yazmadan edemeyeceğim: annem beni ayak bağı olarak görmedi benim çocuğum da benim ayak bağım değildir.
Kullanılan ifade güzel değil dedim, siz direttiyorsunuz.
Çocuk=Ayak bağı
Hiçbir anne böyle bir ifadeyi kullanamaz, hazmedemez.
Ben edemiyorum.
konuyu saptırmayın rica edeceğim ya muhalefet olmak için saçmalamayın ben bu konu için ayak bağı oluyor dedim genel olarak bir şey söylemedim . daha ne yazdığınızdan haberiniz yok bana laf söylüyorsunuz nasıl anlıyorsanız anlayın gerçekten sizle uğraşamayacağım alıntılamazsanız sevinirim hadi iyi geceler.
Sana soracak değilim alıntılayıp alıntılamayacağımı. Okurken çocuğu var mı acaba diye düşünmüştüm ama üniversiteyi bu yıl kazanmışsınız daha.
Canım, ben üniden mezun olalı 10 yıl oluyor, evli ve çocuk sahibiyim.
Tartışma biçimlerimiz tabi ki farklı ben 32 yaşındayım sense 17 falan herhalde.
Bekara karı boşamak kolay tabi, bu yaştaki insanların böyle konulardaki yorumlarına da çok şaşıyorum yani. Tecrübe?
Bilseydim hiç yazmazdım zaten en başından, daha kendi çocuk sayılır anne olunca anlar elbet derdim.
Editörler bana ceza versin mümkünse.
Konu sahibi, çok özür diliyorum canım.
Bu evliliğin sonunu iyi görmüyorum :26:
Zaten öyle olduğunu bilerek evlendiysen, düşüp kalkmadığı kız kalmadığını bile bile evlendiysen, evlenmeden önce her kısıtlamasına 'tamam aşkım, olur hayatım.'diye karşılık verdiysen hata biraz da sende
aynı hayat bizde de sözkonusu bende tesettürlüyüm eşim de benim ayarımda dinine bağlı bir insanBen hiç içki içen dindar görmedim...Allahın emrini bilen içkimi içer..eşiniz yobaz değil kaba bence...hatta dengesiz diyebiliriz..benim eşim namazını hiç geçirmez...orucunu tutar ..yani dindar diyebilirim...Allah razı olsun daha 12 yıldır beni birkere bile üzmedi..kırmadı..ben arkadaşlarımla buluşur gezerim..ayrıca kapalıda bir bayanım...dindarlık bunlara engelmi...hatta eşimder hafta sonu sıkılma oglumada eşim bakar sen rahat et diye...asıl dindarlık bu..lütfen yanlış seyleri dine yüklemeyin...
ben de böyle insanlar yüzünden dinden soğudum zaten. insanların çok büyük bir kısmı böyle. karşılıklı otursan deli gibi savunur, davranışlarına baksan aman aman. en sevmediğim insan tipi. kabullenip de evlenmişsiniz. atsan atılmaz satsan satılmaz. çok zor durumunuz.
İki ucu çoklu denklem...
Tesettürlü, namazında, niyazında, orucunda, zekatında, hacısında, hocasında olsanız... Eşiniz içki içen enteresan bir adam.. Olmaz, uymazsınız...
Giyinseniz, bakım yapsanız, azıcık normal görülen şartlarda yaşasanız... olmaz.. Eşiniz dinine düşkünmüş gibi yapıp sürekli vaaz verip, ahkam kesen bir adam... uymazsınız...
ortası yok mu eşinizin?
Şimdi yine klasik bir şey yazacağım ama sonuna kadar doğru... "Eşinizin acilen, kesinlikle ve hemen bir uzman yardımına ihtiyacı var"...
Bu evlilik böyle gider mi? Gider ama enteresan ve tuhaf bir evlilik olur...
Bazen sıkıntı verir, bazen çekilmez.. Bazen rayında gider...
Neden herkes gibi normal bir evliliğiniz olmasın ki...
Uzman şart...
En iyisini siz bilirsiniz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?