Kocam baba evinde kalmama seviniyo resmen

Nasi çıkılır bu çıkmazdan çıkamıyorum işte ne yapmam lazim
Ben sana söyliyeyim mi sakın Arama sorma mesaj atma.. Zamanla özler geri gelir ararsan sorarsan işi inada bindirir. Zaman a bırak herşey yoluna girer.. Birde çeneni tut eşinin ailesinden kimseyle iletişim kurma...

Ne der büyükler biri sinirli olursa diğeri sakin olmalı ve susmalı ki sinirlenen kişi bi sakinleşip düşünebilsin..Tartışma anında sessiz kalıp sonrasın da iyi bir dille uyarmak en doğru çözüm bence..Bence siz konuşmayı talep edip sakince konuşun ve sizde hatalarınızı fark edip telafi etmek istediğinizi hissettirirseniz oda kendi hatasını farkedebilir..Çocuğunuz için vr kendiniz için öfkenizi kontrol edebilmeyi öğrenin..Artık siz anne babasınız öyle kafanızın estiğini yapamazsınız...Zırt pırt evi terk etmek evliliğinizi laçkalaştırmaktan başka işe yaramamış....Ve ciddiyeti de yok etmiş..

Yok ben çocuğuma bakarım arkada cocugu bu tarz islere karıştırmam sadece boşanmadaen çok cocuk etkilenir diye hep tukurdugumu yaliyorum yoksa gozumu kırpmazdım bende yeter artık modundayim cunku

Görümce evli di mi? Evli barklı kadın çocuk sahibi oluyor diye siz niye kavga ettiniz ben orayı hiç anlamadım. Ben bu konuyu anlamadım ya anlayan varsa bana anlatsın...
Gorumcem evli ama evlendigi kisiyi eşim sevmiyor evliligini de açıkçası onaylamadi bende hamileymis diye eşime soyleyince bana patladı bende zaten onun aile sorunlarindan biktim bende ona patladim durum bu

Yazacaklarımı yazmışsınız. Yine şu sitede hayret ettiğim bir konu oldu bu.

Çok doldum sürekli onun aile sorunlari ve bize dert olan kavgalar belkide bu yuzden susamıyorum biktim ailesinden

Geri adim atma eşinizin gelip geri dön diye teklif etmesini bekle.Siz simdi kendiniz geri döner yumusarsaniz adamin hiç bir şeyden korkacak sebebi kalmayacak sizi çantada keklik görüp bugüne kadar ne yaptıysa 2 katini yapacak.Suan mantıklı dusunemiosunuzdur ama inanin aman yuvam dagilmasin diye iyi niyetiniz sonra karsiniza kötü cikacaktir.Aileniz var madem gitmek isteyene yol vermek gerekir.Siz ağır durun aramayın sormayin eğer içinde siz varsaniz pes edecek size ve çocuğuna sahip cikacaktir.Yoksa zaten yapacak ne var bilemedim

Asla atmam çok kirildim ve 15 gün oldu birkez olsun gel demedi ilk kez bosanmaya bu kadar yakın hissettim yoruldum artik

gorumcem hamileymis bende eşime bunu soyledim kıyamet koptu eşim gorumcemin evlendiği çocuğu pek sevmez olay buyudu
Ne bekliyordu acaba, kız kardeşi kocasıyla evliyse hamile kalması da doğal bir süreç. Bunda olay çıkaracak ne var?

Adam nasıl olsa döneceğinizi biliyor. Dönene kadar az keyif süreyim diyor. Üstelik bu sefer geri döndürmek için uğraşmasına gerek olmadığını idrak etmiş.

Son düzenleme:
Görümceniz yüzünden kavga cıkarıp evi terk etmek cok mantıksız. Ister sevsin ister sevmesin enistesini size ne ki bundan? Yigen onun kardes onun. Esim enistesini sevmese hic umursamam benim canımdan kıymetli mi? Hic karışmayin umursamayın huzurunuzu boş yere bozmussunuz.

Çok doldum sürekli onun aile sorunlari ve bize dert olan kavgalar belkide bu yuzden susamıyorum biktim ailesinden
Evinizde eşinizle ailesi dışında kavganız olmadığını yazmışsınız. Bazı konular anahtar-kilit uyumu yapar. Tamam anahtar var sorunlar, ama sizde o anahtara uyan kilit olmayıverin. Kulağınızı kapatın mesela. Görümcenin derdi hamile olduğunu kardeşine o söylesin. Soyutlayın kendinizi. Eşiniz uğraşsın. Boş yere kendinizi üzüyorsunuz.

Bi hamile dedigimi biliyorum zaten başka bisey diyemeden girdik birbirimize cani cehenneme kadar banane elalemden tek laf söyledim oda hamile dedim lanet olaydi

Görumcemm istiyoki arada bağ ben olayim çünkü kendi konuşamaz abisiyle suç bende banane de geç

Asla atmam çok kirildim ve 15 gün oldu birkez olsun gel demedi ilk kez bosanmaya bu kadar yakın hissettim yoruldum artik
Eşinizde sizi baba evinden gelip almaya yorulmustur ama.Bu defa ayriliginiz gerekirse uzun sürsün ama saglam bir adimla ya evliliginizi dağıtın ya da toplayın.Iyice düşünün bundan sonra eşim hayatımda olursa nasıl olur?Olmazsa ne kaybederim?Sonuçta o esimin ailesi hep olacaklar ben buna hangi yolla mesafeli ama sabırlı davranirim.Her seyi düşünün.Esinizle de konusmayin kimsenin konusmasina izin de vermeyin kii otursun adam akıllı düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…