- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Ruyadangercege
-
Ben sana söyliyeyim mi sakın Arama sorma mesaj atma.. Zamanla özler geri gelir ararsan sorarsan işi inada bindirir. Zaman a bırak herşey yoluna girer.. Birde çeneni tut eşinin ailesinden kimseyle iletişim kurma...Nasi çıkılır bu çıkmazdan çıkamıyorum işte ne yapmam lazim
Yok ben çocuğuma bakarım arkada cocugu bu tarz islere karıştırmam sadece boşanmadaen çok cocuk etkilenir diye hep tukurdugumu yaliyorum yoksa gozumu kırpmazdım bende yeter artık modundayim cunkuBen de her seferinde eve gidip özür ve yalvarma bekleyen birine yeter artık derim yani. Cocuk oyuncağı mı bu? Şimdi cocuk var beklesem mı diyorsunuz ama çocuğunuzu alıp alıp giderken çocuğun düzeni bozulur mu kavgadan etkilenir mı şimdi kafasında bir şey kurar mı demiyorsunuz. Bir tek boşanmaya gelince mı ama cocuk var oluyor. Kusura bakmayın ama bazıları bunun arkasına saklanıyor.
Gorumcem evli ama evlendigi kisiyi eşim sevmiyor evliligini de açıkçası onaylamadi bende hamileymis diye eşime soyleyince bana patladı bende zaten onun aile sorunlarindan biktim bende ona patladim durum buGörümce evli di mi? Evli barklı kadın çocuk sahibi oluyor diye siz niye kavga ettiniz ben orayı hiç anlamadım. Ben bu konuyu anlamadım ya anlayan varsa bana anlatsın...
Aptallik bende aynenBir de görümce hamile kalmış olayı, siz niye bu meseleyi eşinize anlatıyorsunuz size ne ? Derdi size mi düştü?
Yazacaklarımı yazmışsınız. Yine şu sitede hayret ettiğim bir konu oldu bu.Ben de her seferinde eve gidip özür ve yalvarma bekleyen birine yeter artık derim yani. Cocuk oyuncağı mı bu? Şimdi cocuk var beklesem mı diyorsunuz ama çocuğunuzu alıp alıp giderken çocuğun düzeni bozulur mu kavgadan etkilenir mı şimdi kafasında bir şey kurar mı demiyorsunuz. Bir tek boşanmaya gelince mı ama cocuk var oluyor. Kusura bakmayın ama bazıları bunun arkasına saklanıyor.
Çok doldum sürekli onun aile sorunlari ve bize dert olan kavgalar belkide bu yuzden susamıyorum biktim ailesindenNe der büyükler biri sinirli olursa diğeri sakin olmalı ve susmalı ki sinirlenen kişi bi sakinleşip düşünebilsin..Tartışma anında sessiz kalıp sonrasın da iyi bir dille uyarmak en doğru çözüm bence..Bence siz konuşmayı talep edip sakince konuşun ve sizde hatalarınızı fark edip telafi etmek istediğinizi hissettirirseniz oda kendi hatasını farkedebilir..Çocuğunuz için vr kendiniz için öfkenizi kontrol edebilmeyi öğrenin..Artık siz anne babasınız öyle kafanızın estiğini yapamazsınız...Zırt pırt evi terk etmek evliliğinizi laçkalaştırmaktan başka işe yaramamış....Ve ciddiyeti de yok etmiş..
Geri adim atma eşinizin gelip geri dön diye teklif etmesini bekle.Siz simdi kendiniz geri döner yumusarsaniz adamin hiç bir şeyden korkacak sebebi kalmayacak sizi çantada keklik görüp bugüne kadar ne yaptıysa 2 katini yapacak.Suan mantıklı dusunemiosunuzdur ama inanin aman yuvam dagilmasin diye iyi niyetiniz sonra karsiniza kötü cikacaktir.Aileniz var madem gitmek isteyene yol vermek gerekir.Siz ağır durun aramayın sormayin eğer içinde siz varsaniz pes edecek size ve çocuğuna sahip cikacaktir.Yoksa zaten yapacak ne var bilemedimMerhaba hanımlar benim sorunum eşimle uzun bir süre flört ardından evlendik çok şükür evladimizda oldu ancak sorun bitmiyor benim ailem hep arkamda çok kavgalar ettik her seferinde baba evime geldim hepte gelip beni 2 3 gün üstüne aldı eve geri götürdü kavga sebepleri 2 gorumcm ve kaynanam kayınbaba sorunları olurdu bizim özel kavgamız olmazdı bu seferki kavga yine kardeşi yüzünden alevlendi gorumcem hamileymis bende eşime bunu soyledim kıyamet koptu eşim gorumcemin evlendiği çocuğu pek sevmez olay buyudu çocuğa bağırdı bana bağırdı bende ciktim evden 15 gündür baba evimdeyim heryerden engelledim çünkü birbirimize ağza alınmayacak laflar ettik oda beni boşa diye yalvardi bende cocuk olmasa gozumu kirpmam falandi filandi kavga çok büyüdü sendne biktim dedi tiksindim bende aynı lafları benzer lafları ettim anama babama saydırdı derken 2 haftadır babamın evinde olmama rağmen ne eve don dedi nede cabaladi bende hafta sonu hariç çocukla görüşemezsin alışsın dedim sadece hafta sonu gelip çocuğu gorup gidiyo ne özür ne bi girişim onada bu lazimmis evde yan gelip yatmak çocuğum küçük issizim boşansam ailem arkamda çocuğuma kiyamiyorum ayrı yasayalim istiyorum oda ders olmuyo canına minnetmis ne yapacagimi şaşırdım kaldım hiç arkama bakmadan davayı acayimmi yoksa çocuğum için bir süre daha ayrımı yasamaya devam edeyim bir akıl veriverin can dostlar bana soklardayim çünkü hiç böyle olmazdi pişman olurdu çoktan olmadi bu kez bitti belkide anlamıyorum dusunemiyorum saglikli
Asla atmam çok kirildim ve 15 gün oldu birkez olsun gel demedi ilk kez bosanmaya bu kadar yakın hissettim yoruldum artikGeri adim atma eşinizin gelip geri dön diye teklif etmesini bekle.Siz simdi kendiniz geri döner yumusarsaniz adamin hiç bir şeyden korkacak sebebi kalmayacak sizi çantada keklik görüp bugüne kadar ne yaptıysa 2 katini yapacak.Suan mantıklı dusunemiosunuzdur ama inanin aman yuvam dagilmasin diye iyi niyetiniz sonra karsiniza kötü cikacaktir.Aileniz var madem gitmek isteyene yol vermek gerekir.Siz ağır durun aramayın sormayin eğer içinde siz varsaniz pes edecek size ve çocuğuna sahip cikacaktir.Yoksa zaten yapacak ne var bilemedim
Ne bekliyordu acaba, kız kardeşi kocasıyla evliyse hamile kalması da doğal bir süreç. Bunda olay çıkaracak ne var?gorumcem hamileymis bende eşime bunu soyledim kıyamet koptu eşim gorumcemin evlendiği çocuğu pek sevmez olay buyudu
Bu kadar basitlesmemeliydim suç bende kafama tüküreyim benAdam nasıl olsa döneceğinizi biliyor. Dönene kadar az keyif süreyim diyor. Üstelik sefer geri döndürmek için uğraşmasına gerek olmadığını idrak etmiş.
Çok doldum sürekli onun aile sorunlari ve bize dert olan kavgalar belkide bu yuzden susamıyorum biktim ailesinden
Bi hamile dedigimi biliyorum zaten başka bisey diyemeden girdik birbirimize cani cehenneme kadar banane elalemden tek laf söyledim oda hamile dedim lanet olaydiGörümceniz yüzünden kavga cıkarıp evi terk etmek cok mantıksız. Ister sevsin ister sevmesin enistesini size ne ki bundan? Yigen onun kardes onun. Esim enistesini sevmese hic umursamam benim canımdan kıymetli mi? Hic karışmayin umursamayın huzurunuzu boş yere bozmussunuz.
Evinizde eşinizle ailesi dışında kavganız olmadığını yazmışsınız. Bazı konular anahtar-kilit uyumu yapar. Tamam anahtar var sorunlar, ama sizde o anahtara uyan kilit olmayıverin. Kulağınızı kapatın mesela. Görümcenin derdi hamile olduğunu kardeşine o söylesin. Soyutlayın kendinizi. Eşiniz uğraşsın. Boş yere
Görumcemm istiyoki arada bağ ben olayim çünkü kendi konuşamaz abisiyle suç bende banane de geçEvinizde eşinizle ailesi dışında kavganız olmadığını yazmışsınız. Bazı konular anahtar-kilit uyumu yapar. Tamam anahtar var sorunlar, ama sizde o anahtara uyan kilit olmayıverin. Kulağınızı kapatın mesela. Görümcenin derdi hamile olduğunu kardeşine o söylesin. Soyutlayın kendinizi. Eşiniz uğraşsın. Boş yere kendinizi üzüyorsunuz.
Eşinizde sizi baba evinden gelip almaya yorulmustur ama.Bu defa ayriliginiz gerekirse uzun sürsün ama saglam bir adimla ya evliliginizi dağıtın ya da toplayın.Iyice düşünün bundan sonra eşim hayatımda olursa nasıl olur?Olmazsa ne kaybederim?Sonuçta o esimin ailesi hep olacaklar ben buna hangi yolla mesafeli ama sabırlı davranirim.Her seyi düşünün.Esinizle de konusmayin kimsenin konusmasina izin de vermeyin kii otursun adam akıllı düşünsünAsla atmam çok kirildim ve 15 gün oldu birkez olsun gel demedi ilk kez bosanmaya bu kadar yakın hissettim yoruldum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?