Kocam baba evinde kalmama seviniyo resmen

Görumcemm istiyoki arada bağ ben olayim çünkü kendi konuşamaz abisiyle suç bende banane de geç
Siz bağ olabilecek durumda değilsiniz. Görümce kardeşiyle barışsın diye çocuğunuz huzursuz olmasın. Biraz sakinleşin. Çocuk da korkmuştur. Başkaca sorunumuz yok dediniz diye yazıyorum inşallah barışırsınız. Çocuğa üzüldüm ben.

Bende böyle düşünüyorum isterse aylar sürsün ama oda bende kesin bi karar verelim yeter bende usandım onun canına minnetmis gerçi

Inşallah hakkımızda hayırlısı olur rabbim tüm yavrulari icindede benimkini korusun bağışlasın kandil hurmetine

Allah Allah görümcenizin evliliği hamileliği niye size ve ona sorun oluyor ki...Git gel git gel yazık o çocuğa da...

Bundan sonra geri döner misiniz bilmem ama ders olsun. Bundan sonra evi terk etmek yok. Kendisi gidiyorsa gitsin.
Çok dedim bundan sonra kavgada cik git bi soluklanalim yapmiyo israrla kavgayı devam ettiriyo bende tepem atiyo artik apartmanda ne bagirabiliyosun ne dert anlatabiliyosun bide yavrum için çekip çıkıyorum hep böyle oldu hepte böyle oluyo

Senden bıktım, tiksindim diyen ve özür dileme zahmetinde bulunmayıp hafta sonları çocuğunu görüp giden bir adam zaten sizden ayrılmıştır. Beni boşa diye yalvarması zaten başlı başına ayrı bir konu.
İlla kağıt üstünde evli kalmak istiyorsanız, bu da sizin tercihiniz.

Bende böyle düşünüyorum isterse aylar sürsün ama oda bende kesin bi karar verelim yeter bende usandım onun canına minnetmis gerçi
Canına minnet de değildir de sinirli biri sanırım. Biraz alttan alın bir konuşun bakalım. Normal bir iletişime geçince kızar acısını çıkarırsınız.

Belkide bekledigim cevap buydu

Ben kavga edince yüzünü gormeye tahammül edemem evde durunca bu mumkunmu
kac dk gormeye tahammul edemiyorsunuz?
cikmayin odanizdan adama her gittiginde geliyo nasil olsa rahatligi vermişsiniz.
yuzunu gormeye tahammul edemiyorum diye her kavgada baba evine gidilmez.
simdide gelmiyor diye soyleniyorsunuz oyuncak olmuş evlilik ikinizinde elinde.
baba evine gittiniz madem bu sefer biraz rahatini bozun iletisimi kesin yada daha farkli adimlar atin
gelip almak istiyorsa bakti iş ciddi zaten gelir.
gelmezse yapacak bir sey yok onunda sizi gormeye tahammulu kalmamis demektir

Kestim 15 gündür tastan ses çıktı benden çıkmadı

Yok ben çocuğuma bakarım arkada cocugu bu tarz islere karıştırmam sadece boşanmadaen çok cocuk etkilenir diye hep tukurdugumu yaliyorum yoksa gozumu kırpmazdım bende yeter artık modundayim cunku
Eee onu diyorum işte evi terk edip düzeni bozarken o kadar şiddetli kavga ederken nerde bu çocuğu düşünmek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…