- 24 Kasım 2023
- 258
- 85
- 18
- 27
Bencede kadin once kendi icin bakim yapip suslenmeli bende kocam yokken illa nemlendiricmi dudak parlaticimi surucem icimden gelir cunku. Zaten bazi kadinlarin hevesi olmuyo sonrads kocam icin ne yapicak ki diyolarAdam için değil. Kendisi için,kendisini sevmesi için şikayet ettiği kuru tahriş olmuş cildini nemlendirsin iyileştirsin diye.kocan için bunu yap diyen yorum görmedim ben şahsen.aynı şikayetlerle aile evinde yaşayan bekar bir kadın yazmış olsaydı da herkes bunu yazardı.siz sanırım bakımı sadece bir erkek için yapıyorsunuz ondan anlayamadınız
Bunlar zahmet değil ki insan severek yapıyor bin tane ürün niye süresin ayrıca en basitinden o tonik dediğiniz bile gece yatarken bi temizleyince cildi tertemiz oluyorNeden sitede böyle konularda alttan alta bakımlı ol diye baskı yapılıyor? Kadın zaten temiz, niye makyaj yapmak zorunda olsun? Ya da tonik bilmem ne diye cildine sözde bakım için bin tane ürün sürmem zorunda olsun ki? Adam ne yapıyor da kadın bunca zahmete girsin?
Siz anlatmiyorsunuz nasıl evlendiginizi ama baştan bı tuğlalar eksik bu evlilikte. Bir zorakilik varmış gibime geliyorAynen beni anlamış.Ailem ayak diremez bosanirim rahatça annemede bugün söyledim bak ben yapıyorum ama beğenmiyor gözü dışarda bana boşanma diyosun tavsiyen varsa yapayım ama bak o bosagacak gözü dışarda dedim.Dahasi kiskanmiyorum yakışıklılığı batsın bana yakisiklida gelmiyor
Onuda yaptı çiğ köfte alcam dedi gelmeden önce aldı geldi buda d.gunun için olsun dedi bir ay sonra sözde telafi için bı beni yokladı.Utqnamaz arsız yani evet demiş kadar olduDönerin üstüne mum koyup doğum günün kutlu olsun da der bu herif
Kadin istemiyor. Size zahmet değil, ona zahmet.Bunlar zahmet değil ki insan severek yapıyor bin tane ürün niye süresin ayrıca en basitinden o tonik dediğiniz bile gece yatarken bi temizleyince cildi tertemiz oluyor
Göğüsaltından biraz daha altta bu nasıl bi tabirseSizin kuaför de çok istemiş ya Nişantaşında falan mıya da saçınız totoya kadar
Siz seviyorsunuz diye çiğ köfte aldıysa bişey diyemem kaç kurtul Allah aşkına değmez bu hayata bir kere geliyoruz o da anasına gitsin anası ona gelsinOnuda yaptı çiğ köfte alcam dedi gelmeden önce aldı geldi buda d.gunun için olsun dedi bir ay sonra sözde telafi için bı beni yokladı.Utqnamaz arsız yani evet demiş kadar oldu
He bence siz bunu esinize soyleyin once. O size yaparken iyi siz niye yapmiyosunuz. Hatta bu gece diyin yataga girince uff bi koku var senden mi geliyo felan diyin. Ter ter kokuyosun ben bu sekilde yatamam senle diyin git dus al ya da ben gidiyorum diyip bahaneyle salona gecin bakin deneyin ve adamdaki farki gorun baskada bizey demiyorum....Aynen beni anlamış.Ailem ayak diremez bosanirim rahatça annemede bugün söyledim bak ben yapıyorum ama beğenmiyor gözü dışarda bana boşanma diyosun tavsiyen varsa yapayım ama bak o bosagacak gözü dışarda dedim.Dahasi kiskanmiyorum yakışıklılığı batsın bana yakisiklida gelmiyor
Yüz temizleyici jel ve cerave kulaniyorum birde c vitamini jelim var.Sacimda beyaz çıkınca siyaha boyuyorum zaten.Ama bunlar yeterli değil.O bunlqri bakım saymıyor onun saydığı bakim protez tırnak sarı saç parlayan bacaklar.Agir makyajlar rengarenk.Bunlar zahmet değil ki insan severek yapıyor bin tane ürün niye süresin ayrıca en basitinden o tonik dediğiniz bile gece yatarken bi temizleyince cildi tertemiz oluyor
Çok gür ise isteyebilirler yoksa fiyatlar belli ben 10bin hiç duymadımGöğüsaltından biraz daha altta bu nasıl bi tabirseama çok gür
O adam pesinizden gelicek buna emin olun bu gece bari dinleyin beni de farki gorun bizede anlatirsiniz noldugunuHe bence siz bunu esinize soyleyin once. O size yaparken iyi siz niye yapmiyosunuz. Hatta bu gece diyin yataga girince uff bi koku var senden mi geliyo felan diyin. Ter ter kokuyosun ben bu sekilde yatamam senle diyin git dus al ya da ben gidiyorum diyip bahaneyle salona gecin bakin deneyin ve adamdaki farki gorun baskada bizey demiyorum....
Diğer konumda anlattım aslında.Siz anlatmiyorsunuz nasıl evlendiginizi ama baştan bı tuğlalar eksik bu evlilikte. Bir zorakilik varmış gibime geliyor
Ne diye sizle evlenmis bi onuda mutlaka sorun bence siz kesin sorun ama.Yüz temizleyici jel ve cerave kulaniyorum birde c vitamini jelim var.Sacimda beyaz çıkınca siyaha boyuyorum zaten.Ama bunlar yeterli değil.O bunlqri bakım saymıyor onun saydığı bakim protez tırnak sarı saç parlayan bacaklar.Agir makyajlar rengarenk.
Benim cildim hep hassasti azıcık güneşte yanıp yaraya donuyodu yazın.yuzumu yüzüne surtse kipkirmizi oluyo sakalları surtunce onunlada asagiliyo tabi kimsenin yüzü böyle değilmiş benimki yara oluyomus
Bı kezde demiyoki komedonsuz siyah noktasız goz n ksiz lekesiz cildin var kirieiksiz vs şanslıyım ve o tek asagilar beni.
Duş aldı zaten bugün.Gunluk girer ama terliyo ve şık nevresim değiştiriyorum çünkü yatak kokuyo.Rencide etmek bana doğru gelmiyo ben söyleyemiyorum sanırım yanlış geliyo ama o b ni sanki kasten asagiliyoO adam pesinizden gelicek buna emin olun bu gece bari dinleyin beni de farki gorun bizede anlatirsiniz noldugunu
Kandırmışim öyle diyo.Boyle çıkacağını bilseydim evlenmezdim diyo hahahNe diye sizle evlenmis bi onuda mutlaka sorun bence siz kesin sorun ama.
Sende onu beğenme. Yada işi pişkinliğe vur. Maksat sadece seni dibe çekmek. Hem beş kuruş çıkmasın cebimden hem bakımlı kadın isteyeyim oldu paşamEski konumu bilenler bilir eşim cimrinin önde gideni çocuksu hareketleri var zerre olgun değil şarkı açıp anamda anam diye ağlıyor biz Bursa'da yaşıyoruz evlelene kadar beraber yaşıyorlardı evlenince Trabzon'a taşındı annesi.
Pek makyaj yapaeim yok yüzümde çabuk alerji vs oluyo kış soguklariyla dahada yüzüm beter oldu kuruyup kaşınma kızartmalar vs bende makyaj yapmıyorum acikcasi hevesimde yok.Rv işi vs didiniyorum gün içi kendisi laf eder yoksa aksamada geldiğinde tavitlar tripler kızdı hiç hazirlanmiyosun vs diye ben ojeli yaptırılmış el istiyotum diye .Ee hani para lafa gidince git yaptır diyo neyse vereyim ama para yok bide bana laf sokuyo geçen bacagima dokunmuş pütürlü dedi bacağımı aldım bu kezde yok olmamış diyo başkalarının bacakları böyle değil diyo almış oldamda .sık almıyorum haftada bir yada iki haftada tahriş oluyo yada çıkarken tüy batiyo diye ama batık yada çilek bacak görünümü vs yok zaten çıplak durmami sevmez sevişir sevismez giyin öyle dutma der.Ben bıktım usandım.Sevismez direk git çık iliskisi,canı o ne zaman isterse olur iki gün yada üç güne çıkardı günleri önceden ben desem benvilsin psikolojimi dusunmuyosun yada iki kere üst üste olmaz niye kendini yorayim laflari.
Bugün yine laf edince kızdım yapmayalım canımda istemiyo zaten dedim kendi kendine tatmin olmuş duş aldı farkettim.
Boşanmadan başka çare yok mu yaptıklarının nasıl adice aşağılık a olduğunu ona nasıl gösterebilirim o zerre şüphe duymuyo haklılığı konusunda vicdanı rahat bense vildiriyorum onun bu kendini haklı görüşüne
Ne diue sizle evlenmis bi onuda mutlaka sorun bence siz kesin sorun ama.Yüz temizleyici jel ve cerave kulaniyorum birde c vitamini jelim var.Sacimda beyaz çıkınca siyaha boyuyorum zaten.Ama bunlar yeterli değil.O bunlqri bakım saymıyor onun saydığı bakim protez tırnak sarı saç parlayan bacaklar.Agir makyajlar rengarenk.
Benim cildim hep hassasti azıcık güneşte yanıp yaraya donuyodu yazın.yuzumu yüzüne surtse kipkirmizi oluyo sakalları surtunce onunlada asagiliyo tabi kimsenin yüzü böyle değilmiş benimki yara oluyomus
Bı kezde demiyoki komedonsuz siyah noktasız goz n ksiz lekesiz cildin var kirieiksiz vs şanslıyım ve o tek asagilar beni.
Ya zaten rol yapicaksiniz anladiniz mi? Bi sure hatalarini anlayana kadar ama boyle kibar kibar rendice ediceksiniz. Ama siz bu kafayla ben edemem yapamam susarim derseniz kusura baakmyin o adamla evli kaldiginiz surece surekli boyle asagolanmalara boyun egip susucaksiniz. Siz bilrsiniz yapmayin ve bu sekilde aglmaya devam edin uzgunumDuş aldı zaten bugün.Gunluk girer ama terliyo ve şık nevresim değiştiriyorum çünkü yatak kokuyo.Rencide etmek bana doğru gelmiyo ben söyleyemiyorum sanırım yanlış geliyo ama o b ni sanki kasten asagiliyo
Parlayan bacaklar öyle mi milletin bacaklarına da iyi bakmış sakallarını sürtünce yara çıkıyorsa diyemediniz mi sakalların çok sert bak suratım yara oldu ben böyle sakal görmedim babyface istiyorum gerçek misiniz bu konu gerçek mi bilmiyorum ama sizi aşağılayanı siz de aşağılayınYüz temizleyici jel ve cerave kulaniyorum birde c vitamini jelim var.Sacimda beyaz çıkınca siyaha boyuyorum zaten.Ama bunlar yeterli değil.O bunlqri bakım saymıyor onun saydığı bakim protez tırnak sarı saç parlayan bacaklar.Agir makyajlar rengarenk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?