Kocam bakımlı kadın istiyormus

Bencede kadin once kendi icin bakim yapip suslenmeli bende kocam yokken illa nemlendiricmi dudak parlaticimi surucem icimden gelir cunku. Zaten bazi kadinlarin hevesi olmuyo sonrads kocam icin ne yapicak ki diyolar

Bunlar zahmet değil ki insan severek yapıyor bin tane ürün niye süresin ayrıca en basitinden o tonik dediğiniz bile gece yatarken bi temizleyince cildi tertemiz oluyor

Siz anlatmiyorsunuz nasıl evlendiginizi ama baştan bı tuğlalar eksik bu evlilikte. Bir zorakilik varmış gibime geliyor

Dönerin üstüne mum koyup doğum günün kutlu olsun da der bu herif
Onuda yaptı çiğ köfte alcam dedi gelmeden önce aldı geldi buda d.gunun için olsun dedi bir ay sonra sözde telafi için bı beni yokladı.Utqnamaz arsız yani evet demiş kadar oldu

Onuda yaptı çiğ köfte alcam dedi gelmeden önce aldı geldi buda d.gunun için olsun dedi bir ay sonra sözde telafi için bı beni yokladı.Utqnamaz arsız yani evet demiş kadar oldu
Siz seviyorsunuz diye çiğ köfte aldıysa bişey diyemem kaç kurtul Allah aşkına değmez bu hayata bir kere geliyoruz o da anasına gitsin anası ona gelsin

He bence siz bunu esinize soyleyin once. O size yaparken iyi siz niye yapmiyosunuz. Hatta bu gece diyin yataga girince uff bi koku var senden mi geliyo felan diyin. Ter ter kokuyosun ben bu sekilde yatamam senle diyin git dus al ya da ben gidiyorum diyip bahaneyle salona gecin bakin deneyin ve adamdaki farki gorun baskada bizey demiyorum....

Bunlar zahmet değil ki insan severek yapıyor bin tane ürün niye süresin ayrıca en basitinden o tonik dediğiniz bile gece yatarken bi temizleyince cildi tertemiz oluyor
Yüz temizleyici jel ve cerave kulaniyorum birde c vitamini jelim var.Sacimda beyaz çıkınca siyaha boyuyorum zaten.Ama bunlar yeterli değil.O bunlqri bakım saymıyor onun saydığı bakim protez tırnak sarı saç parlayan bacaklar.Agir makyajlar rengarenk.
Benim cildim hep hassasti azıcık güneşte yanıp yaraya donuyodu yazın.yuzumu yüzüne surtse kipkirmizi oluyo sakalları surtunce onunlada asagiliyo tabi kimsenin yüzü böyle değilmiş benimki yara oluyomus
Bı kezde demiyoki komedonsuz siyah noktasız goz n ksiz lekesiz cildin var kirieiksiz vs şanslıyım ve o tek asagilar beni.

O adam pesinizden gelicek buna emin olun bu gece bari dinleyin beni de farki gorun bizede anlatirsiniz noldugunu

Ne diye sizle evlenmis bi onuda mutlaka sorun bence siz kesin sorun ama.

O adam pesinizden gelicek buna emin olun bu gece bari dinleyin beni de farki gorun bizede anlatirsiniz noldugunu
Duş aldı zaten bugün.Gunluk girer ama terliyo ve şık nevresim değiştiriyorum çünkü yatak kokuyo.Rencide etmek bana doğru gelmiyo ben söyleyemiyorum sanırım yanlış geliyo ama o b ni sanki kasten asagiliyo

Arkadaşlar bakıyorumda bakım kelimisine herkes farklı anlam yüklüyor. Benim için bakımda 1 damla dekoratif kozmetik yoktur. Hamam bakımdır spa bakımdır vücut peelingi bakımdır enzyme pudraları yüz köpükleri ayak scrubları saç keratinleri hiyaluronik asitler bakımdır kolajenler bakımdır omega3 balık yağı bakımdır. gerisi bakım değildir süslenmektir.
boyayla herkes güzel ama boyayı kazısan altı enkaz.yatırımı altyapıya yapmak lazım.üstelik gençken.40 yaşında cilt teşekkür eder

Sende onu beğenme. Yada işi pişkinliğe vur. Maksat sadece seni dibe çekmek. Hem beş kuruş çıkmasın cebimden hem bakımlı kadın isteyeyim oldu paşam

Ne diue sizle evlenmis bi onuda mutlaka sorun bence siz kesin sorun ama.
Ya zaten rol yapicaksiniz anladiniz mi? Bi sure hatalarini anlayana kadar ama boyle kibar kibar rendice ediceksiniz. Ama siz bu kafayla ben edemem yapamam susarim derseniz kusura baakmyin o adamla evli kaldiginiz surece surekli boyle asagolanmalara boyun egip susucaksiniz. Siz bilrsiniz yapmayin ve bu sekilde aglmaya devam edin uzgunum

Parlayan bacaklar öyle mi milletin bacaklarına da iyi bakmış sakallarını sürtünce yara çıkıyorsa diyemediniz mi sakalların çok sert bak suratım yara oldu ben böyle sakal görmedim babyface istiyorum gerçek misiniz bu konu gerçek mi bilmiyorum ama sizi aşağılayanı siz de aşağılayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…