Ağır bı depresyon geçiriyorum aslında hiç yataktan cikasim geleceğe dair isteğim planım umidim yok.Hicbiseye hevesim yok.Kurtulman lazım bu adamdan. Profil 34 yaş. Tek planın ailenin gel demesi mi?
Ayy ne paşası bu olsa olsa haspamSende onu beğenme. Yada işi pişkinliğe vur. Maksat sadece seni dibe çekmek. Hem beş kuruş çıkmasın cebimden hem bakımlı kadın isteyeyim oldu paşam
Şöyle diyeyim o an şok oluyorum dönüp kalıyorum o an diyemiyorum.Sonrwsinda bende tabi asagiliyor silkinip o şoku atlatincaya kadar bu kimi zaman on beş dk kimi zaman yarım saati buluyoParlayan bacaklar öyle mi milletin bacaklarına da iyi bakmış sakallarını sürtünce yara çıkıyorsa diyemediniz mi sakalların çok sert bak suratım yara oldu ben böyle sakal görmedim babyface istiyorum gerçek misiniz bu konu gerçek mi bilmiyorum ama sizi aşağılayanı siz de aşağılayın
İzmir’de yazın sormuştum ya Folkartaydı ya da mavişehir taraflarında yalan olmasın hatırlamıyorum tam hangi kuaför olduğunu.Benim kuaför nişantaşında vali konağında sarı saç 4000 .yani 10.000 daha duymadım
Ayy vallahi süpersiniz aynen böyle burnundan getirmek lazım bu adamınHe bence siz bunu esinize soyleyin once. O size yaparken iyi siz niye yapmiyosunuz. Hatta bu gece diyin yataga girince uff bi koku var senden mi geliyo felan diyin. Ter ter kokuyosun ben bu sekilde yatamam senle diyin git dus al ya da ben gidiyorum diyip bahaneyle salona gecin bakin deneyin ve adamdaki farki gorun baskada bizey demiyorum....
Yahu sizde bi diyemiyomusunuz asil ben nasil senin gibi okuz hoduk biriyle evlendim " baska erkekler" Bunu mutlaks ekleuin cunku o her firsatta maken gibi kizlar diger kizlar vs diyebiliuo bisey derse eee noldu sende hep beni kiyasliyosun baska kadinlarla diyin. Rencide edemem diyosunuz hayret bisey o zaman kusura bakmayin siizn kendinize sayginiz yok ve siizn yoksa kocanizin dahi olmaz.Kandırmışim öyle diyo.Boyle çıkacağını bilseydim evlenmezdim diyo hahah
Bide eminimki eller tırnaklar yaptırılmış olsa baska yerine kusur bulmaya baslayacak bu cinsler böyledir asla ve asla istekleri bitmezAyy ne paşası bu olsa olsa haspam
Normal olan bu zaten rencide etmemek ama adam rencide ediyor buna mecbur siz de öyle davranacaksınız.Duş aldı zaten bugün.Gunluk girer ama terliyo ve şık nevresim değiştiriyorum çünkü yatak kokuyo.Rencide etmek bana doğru gelmiyo ben söyleyemiyorum sanırım yanlış geliyo ama o b ni sanki kasten asagiliyo
İki yolun var. Ya bir plan yap. İş bul, ailenin yanına parasız dönme. Sende bu enerjiyi göremedim.Ağır bı depresyon geçiriyorum aslında hiç yataktan cikasim geleceğe dair isteğim planım umidim yok.Hicbiseye hevesim yok.
Bak kendine yapıyorsun işte senden daha kıymetli yok bu hayattaAğır bı depresyon geçiriyorum aslında hiç yataktan cikasim geleceğe dair isteğim planım umidim yok.Hicbiseye hevesim yok.
Türkiye’de kuaför piyasasından baya uzağım normal fiyatlar ne bilmiyorum tatile geldiğimde kaş bıyık ve manikür pedikür dışında bir şey yaptırmadığım için bilmiyorum. Yalnız şöyle olabilir ben yurtdışından geldiğimi söylediğim için şişirilmiş olma ihtimali de yüksekÇok gür ise isteyebilirler yoksa fiyatlar belli ben 10bin hiç duymadımama yine de yüksek istemiş ya
babor,la mer ,elemis,3 lab ürünlerini öneririm bahsettiğiniz sıkıntılarınıza bireber faydasını göreceksiniz. bacaklarımda sertlikler var demiştiniz duş jeli vücut kremi gibi pürüzsüz yapcak hempz ürünlerini deneyebilirsinizBenim cildim hep hassasti azıcık güneşte yanıp yaraya donuyodu yazın.
Vallahi bu erkeklere susan kadin ise yaramiyo dozunda giderek biraz dirdirci ve sikahetcide olmak gerekiyo tabiki ese bagli bu durum boyle kocalara az bileParlayan bacaklar öyle mi milletin bacaklarına da iyi bakmış sakallarını sürtünce yara çıkıyorsa diyemediniz mi sakalların çok sert bak suratım yara oldu ben böyle sakal görmedim babyface istiyorum gerçek misiniz bu konu gerçek mi bilmiyorum ama sizi aşağılayanı siz de aşağılayın
Tabii ondan olabilirTürkiye’de kuaför piyasasından baya uzağım normal fiyatlar ne bilmiyorum tatile geldiğimde kaş bıyık ve manikür pedikür dışında bir şey yaptırmadığım için bilmiyorum. Yalnız şöyle olabilir ben yurtdışından geldiğimi söylediğim için şişirilmiş olma ihtimali de yüksek
bilemedim mi çok aşırıİzmir’de yazın sormuştum ya Folkartaydı ya da mavişehir taraflarında yalan olmasın hatırlamıyorum tam hangi kuaför olduğunu.
Anlatamadım o şok aninda diyemiyorum yada aramız iyiyken diyemiyorum onun gibi.Soku atlattigimda kavgali geçen gün diyorum ama etkilenmiyor işte çok garip kendi hayal dünyasında yaşıyor.Herkes ona hasta o çok harika mükemmel.Yolda herkes ona bakıyor vs.O öyle soyluyo vok kızınca artık soylemeyi bıraktı ama bence içten içe hala herkes ona bakiyo diye dusunuyo.Gunluk herşeye bana nazar değdi diyo.Yahu sizde bi diyemiyomusunuz asil ben nasil senin gibi okuz hoduk biriyle evlendim " baska erkekler" Bunu mutlaks ekleuin cunku o her firsatta maken gibi kizlar diger kizlar vs diyebiliuo bisey derse eee noldu sende hep beni kiyasliyosun baska kadinlarla diyin. Rencide edemem diyosunuz hayret bisey o zaman kusura bakmayin siizn kendinize sayginiz yok ve siizn yoksa kocanizin dahi olmaz.
Tabii böyle kocalara dırdırcı şikayetçi kusur bulucu hiçbir şeyi beğenmeyen para ver para ver deyip duran kadın lazımVallahi bu erkeklere susan kadin ise yaramiyo dozunda giderek biraz dirdirci ve sikahetcide olmak gerekiyo tabiki ese bagli bu durum boyle kocalara az bile
Ay sizde diyin iste o an aaa banada erkekler donup donup bakiyor ama iste evdeki kocam bakmiyo diyiverin o nasil bunlari demeye hak buluyo ya kendinde sizde hak bulun ay sinir oldum gercekfen suanAnlatamadım o şok aninda diyemiyorum yada aramız iyiyken diyemiyorum onun gibi.Soku atlattigimda kavgali geçen gün diyorum ama etkilenmiyor işte çok garip kendi hayal dünyasında yaşıyor.Herkes ona hasta o çok harika mükemmel.Yolda herkes ona bakıyor vs.O öyle soyluyo vok kızınca artık soylemeyi bıraktı ama bence içten içe hala herkes ona bakiyo diye dusunuyo.Gunluk herşeye bana nazar değdi diyo.
O yüzden yaptırmadım zatenbilemedim mi çok aşırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?