Kocam bakımlı kadın istiyormus

Şöyle diyeyim o an şok oluyorum dönüp kalıyorum o an diyemiyorum.Sonrwsinda bende tabi asagiliyor silkinip o şoku atlatincaya kadar bu kimi zaman on beş dk kimi zaman yarım saati buluyo

Ayy vallahi süpersiniz aynen böyle burnundan getirmek lazım bu adamın

Kandırmışim öyle diyo.Boyle çıkacağını bilseydim evlenmezdim diyo hahah
Yahu sizde bi diyemiyomusunuz asil ben nasil senin gibi okuz hoduk biriyle evlendim " baska erkekler" Bunu mutlaks ekleuin cunku o her firsatta maken gibi kizlar diger kizlar vs diyebiliuo bisey derse eee noldu sende hep beni kiyasliyosun baska kadinlarla diyin. Rencide edemem diyosunuz hayret bisey o zaman kusura bakmayin siizn kendinize sayginiz yok ve siizn yoksa kocanizin dahi olmaz.

Normal olan bu zaten rencide etmemek ama adam rencide ediyor buna mecbur siz de öyle davranacaksınız.

Ağır bı depresyon geçiriyorum aslında hiç yataktan cikasim geleceğe dair isteğim planım umidim yok.Hicbiseye hevesim yok.
İki yolun var. Ya bir plan yap. İş bul, ailenin yanına parasız dönme. Sende bu enerjiyi göremedim.
Ya da narsisti ( lütfen herkes narsist diyorsunuz vs demeyin, burda bahsettiğim narsistik kişilik bozukluğu değil, narsistik davranislar) alt etmeyi öğren. Gri kaya metodu var ya da sen de onun gibi davranacaksın. Videolara yaz bak biraz.

Çok gür ise isteyebilirler yoksa fiyatlar belli ben 10bin hiç duymadım ama yine de yüksek istemiş ya
Türkiye’de kuaför piyasasından baya uzağım normal fiyatlar ne bilmiyorum tatile geldiğimde kaş bıyık ve manikür pedikür dışında bir şey yaptırmadığım için bilmiyorum. Yalnız şöyle olabilir ben yurtdışından geldiğimi söylediğim için şişirilmiş olma ihtimali de yüksek

Arkadaşım boşanmak iş güç değil boşan diyenlere kulak asma evliliğini kurtarma yoluna git çalışmayı teklif et eğer kabul ederse çalış kendi paranla kendi bakımına harca vücudunu ağda ile aldır traş yapma saçlarını evde kendin düzleştir ama kıvırcıksa yine kendin yap hepsini geçiyorum evde seksi giyin eski kadınlar gibi pijama tshırt yapma elbise giyin süslen güzel kok herşeyden önce eşin gelmeden önce duşunu al günlük dışarı çıkıp yürüyüş yap dışarıya çıktığını söyleme o an sonra ara yürüyüş yaparken evinin eksiğini söyle merak etsin seni biraz nerdesin sen diye sonra yürüyüşe gittigini söyle sürekli tartışma biraz uzaklaş evde kendin için yaşıyormuş gibi davran evde yemeğin olsun ama eve her geldiğinde gidip yanına oturma o içeride otururken işte yapma git cilt maskesi yap git oje sür git törpü yap o yanına gelsin ne yapıyorsun burda diye evlenince yaptığımız en büyük hata bokumuzu bile yaparken söylememiz biraz gizli tutun bazı şeyleri merak ettirin kendinizi mesela seksi giyinin ama ilişkiye girmek istediğinizi belli etmeyin yada her an hazırmış gibi davranmayın siz nasıl eşinizin duşa girdiğinizde bir halt karıştırdını anlıyorsunuz bunu size belli ederken hiç utanmıyor aynısını yapın ya duşa girmem gerek vs yapıp girin o düşünsün ilişkiye girerken mutlaka ve mutlaka paldır küldür girmeyin bi duş al canım temiz olalım de sende al oda alsın kendi kendine şunu söylemesini sağla mesala bizim kadın bugüne kadar böyle değildi şimdi ne oldu ? Sana diğer kadınların bacakları böyle değil senin niye böyle diyorsa hemen değil ama belirli bi zaman geçtiğinde ilişki anında performansını beğenmediği alay eder gibi yüzüne vur erkekler uckuruyla alakalı hiç bir dalgayı kaldıramaz bu iş böyledir yani rencide ediyorsa sende et sonuç hala değişmezse karşına al seninle konuşmak istiyorum de beni mi beğenmiyorsun sorun ne de açık ol boşanmak mı istiyorsun aklında mı biri var de inkar edip devam ediyorsa terapi şart

Benim cildim hep hassasti azıcık güneşte yanıp yaraya donuyodu yazın.
babor,la mer ,elemis,3 lab ürünlerini öneririm bahsettiğiniz sıkıntılarınıza bireber faydasını göreceksiniz. bacaklarımda sertlikler var demiştiniz duş jeli vücut kremi gibi pürüzsüz yapcak hempz ürünlerini deneyebilirsiniz

Vallahi bu erkeklere susan kadin ise yaramiyo dozunda giderek biraz dirdirci ve sikahetcide olmak gerekiyo tabiki ese bagli bu durum boyle kocalara az bile

Tabii ondan olabilir

Anlatamadım o şok aninda diyemiyorum yada aramız iyiyken diyemiyorum onun gibi.Soku atlattigimda kavgali geçen gün diyorum ama etkilenmiyor işte çok garip kendi hayal dünyasında yaşıyor.Herkes ona hasta o çok harika mükemmel.Yolda herkes ona bakıyor vs.O öyle soyluyo vok kızınca artık soylemeyi bıraktı ama bence içten içe hala herkes ona bakiyo diye dusunuyo.Gunluk herşeye bana nazar değdi diyo.

Vallahi bu erkeklere susan kadin ise yaramiyo dozunda giderek biraz dirdirci ve sikahetcide olmak gerekiyo tabiki ese bagli bu durum boyle kocalara az bile
Tabii böyle kocalara dırdırcı şikayetçi kusur bulucu hiçbir şeyi beğenmeyen para ver para ver deyip duran kadın lazım yapacak bir şey yok

Ay sizde diyin iste o an aaa banada erkekler donup donup bakiyor ama iste evdeki kocam bakmiyo diyiverin o nasil bunlari demeye hak buluyo ya kendinde sizde hak bulun ay sinir oldum gercekfen suankizmicaksiniz onu onun dedikleriyle burun ay siz bu sdami gercekten cok simartmissniz ondan hep bsks bisey degil yani bi diyin bakin bakalim neler oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…