Kocam bakımlı kadın istiyormus

Flortoz olabilir ilgi aşığı manyağı birisi,kolayca aldatır başka bı kadın istese.Ama iste cimri kqdinlar nereye kadar idare ederki.D.gunumde iki aylık evliyken hicbisey almaid ne hediye ne çiçek ne adi bı pasta

Siz bu adamla nasıl evlendiginizi anlatır misiniz ? Akraba misiniz
Erkekler istediklerine öyle güzel para harcar ki aklınız şaşar
Sen ne dedin bişey yapmadiginda doğum gününde ne tepki gösterdin

Bakin ne guzel demis. Evet oyle paralar harcamaya hic gerek yok. Sac renginiz kumralsa sac acici spreyler var ben yapmistim gayet hos durdu acildi saclarimin tonu guenste sari sari duruyodu 100 tl felan pahali degil yani onu alin. Tirnaklara da bi suru uyguna bakim malzemeleri var arada kendinizi siamrtin 2 haftada bir bakim gununuz olsun bakimlariniz yapin keselenin adam icin degil kendiniz icin yapin emin olun bi adim atsaniz gerisi gelicek o an insanin modu olmuyo morali bozuluyo ama mutlaka o gucu bulmaya calisin. Bende 3 yildir ebliyim bi kez olsun esimi makuaj yapamasam bile o gun hergu yaparim geerci ama sizin alerji varmis. Bi rimel ruj surerim yani yeterki esim beni guzel gorsun yani sizde biraz adim atin emek gosterin oyle kendinizi cok salmayin esiniz sonucta.

Saçım koyu kestane ama bikac aydir siyaha boyuyorum ve evde nasıl açarım hicbi fikrim yok

Kadinin çekmedigi çile kalmamiş bi de bu adami nimettten sayip "biri kocami kaparsa" diye tetikte mi olacak? Bu mu kaldi dert cidden.
Nolur kapsinlar da başlarina bela alsinlar.

Neden sitede böyle konularda alttan alta bakımlı ol diye baskı yapılıyor? Kadın zaten temiz, niye makyaj yapmak zorunda olsun? Ya da tonik bilmem ne diye cildine sözde bakım için bin tane ürün sürmem zorunda olsun ki? Adam ne yapıyor da kadın bunca zahmete girsin?

Sizde diceksiniz ki tamam kapatalim ama hasta olursam mecburen hastane ilac vs parasinida odersin diceksiniz
Mantıklı bunu diycem ki zaten hasta oluyorum vajinit oldum tekrarladi ilaç parası verdik diye neler etti.Halbuki çok büyük acılar çektim o siralar

Saçım koyu kestane ama bikac aydir siyaha boyuyorum ve evde nasıl açarım hicbi fikrim yok
Erkekler degisikligi sever aaslinda sari degilde evde kendonizin boyayabilcegi daha dogal boyalar yapabolirsiniz kumral olabir aslinda onlari arastirmak lazim. Ama mulaka bi kendinizi silkeleyin ayaha kalkin evde oyle tum gun pijamalarla olmaz.

Üç aylık evliyim daha yeni havalar soğudu yani bilmiyosun um nasıl alistircam.
Ee yeni evlisiniz alın kredi kartını doğru kuaföre gidin baştan çok masraf yapmayın biraz aralara paket attırın hafif sarı olsun sen sarı istedin ben de biraz yaptırdım dersiniz siz biraz bakmaya başlayın kendinize o zaten farkeder kadın isterse adama pabucunu ters giydirir

O , anam anam diye ağlarken yok mu kırmızı örtün ört kafasına kına yakalımda işe yarasın de Madem bakımlı istiyormuş elini cebine atsın mendebur herif.Yapacagın en güzel sey işe girip onun parasına tenezzül etme.Aldığın parayı komple kendi bakımına giyim kuşamına harca.Değiştikçe onu beğenmemeye başla sana yaptığı gibi aşağıla.Sosyalleş arkadaşlarınla vakit geçir onu ihmal et.Bakımlı kadının onu beğenmeyeceğini göster peşinde gezsin dursun.Canın isterse vur tekmeyi gönder anasına böylesiyle ömür zor geçer.

Çünkü kendisi için… şahsen hala piyasam olduğunu düşündürmek hoşuma gider, beni cepte bilmesin. Konu sahibi kuaföre gideceğim deyip para istedi de kocası vermedi mi acaba orayı kaçırdım…

Kadinin çekmedigi çile kalmamiş bi de bu adami nimettten sayip "biri kocami kaparsa" diye tetikte mi olacak? Bu mu kaldi dert cidden.
Nolur kapsinlar da başlarina bela alsinlar.
Biri kocamı kaparaa diye değil, boşanma davasında delil olur maddi ve manevi tazminat isteyebilir. Ayrıca pek boşanmaya gönüllü değil konu sahibi, görürse belki kararı kolaylaşır.

Siz bu adamla nasıl evlendiginizi anlatır misiniz ? Akraba misiniz
Erkekler istediklerine öyle güzel para harcar ki aklınız şaşar
Sen ne dedin bişey yapmadiginda doğum gününde ne tepki gösterdin
Kavgalar ettim hep telafi edicem dedi.Hicbisey yapmadı.Pastw alcskti gitti baklava almış pasta pahalı dedi.Niye baklava aldın almasaydin deyince ayda bir alalım nolcsk o kadarda lüksümüz olsun dedi.Aslinda sadece canı baklava çekmiş aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…