- 12 Temmuz 2023
- 115
- 111
- 18
- 40
Youtubede izleyin degisik videolar var sac boyama ile ilgiliSaçım koyu kestane ama bikac aydir siyaha boyuyorum ve evde nasıl açarım hicbi fikrim yok
Bence en kestirme bu adamı boşamak aslında yola gelir daha 3 aylık evlilermiş ama işte ömür törpüsü olur kadıncağızaBiri kocamı kaparaa diye değil, boşanma davasında delil olur maddi ve manevi tazminat isteyebilir. Ayrıca pek boşanmaya gönüllü değil konu sahibi, görürse belki kararı kolaylaşır.
arkadaşım geçen hafta beşiktaşın en iyi kuaförlerinden birinde yaptırdı ombre 3800Ben de duymadım ben de yeni yaptırdım 3 bin sık ombre üstelik
Bi de soyle bisey var. Adam belkide ilk gunden beridir istegini soyluyo istiyodur ki karisi bakimli olsun ki gozu disarilara gitmesin tabiki onun gitmesini hakli cikarmaz ama erkeklerde hakli bende erkek olsam karimin bakimli olmasini isterim yalan olmasin hepiniz isterdiniz yani?? Yani belkide konu sabibi hic orali olmamistir evlilikte oule saldim cayira modunda pek takilmamali bence tabiki hergun mini etek sac bas yapili olcak diye bisey yok ama en aizndan havtanin bi kac gunu kocalarimizi cok guzel bi sekilde karsilauabiliriz degil mi? Alt tarafi bi ruj yani sizde bunu bi ese cok gormemelisiniz bence.Neden sitede böyle konularda alttan alta bakımlı ol diye baskı yapılıyor? Kadın zaten temiz, niye makyaj yapmak zorunda olsun? Ya da tonik bilmem ne diye cildine sözde bakım için bin tane ürün sürmem zorunda olsun ki? Adam ne yapıyor da kadın bunca zahmete girsin?
Pasta mı daha pahalıymış pesKavgalar ettim hep telafi edicem dedi.Hicbisey yapmadı.Pastw alcskti gitti baklava almış pasta pahalı dedi.Niye baklava aldın almasaydin deyince ayda bir alalım nolcsk o kadarda lüksümüz olsun dedi.Aslinda sadece canı baklava çekmiş aslinda
Yola gelecek gibi değil bu asagilamalar. Ufak tartismalar, sinirler değil ki..Bence en kestirme bu adamı boşamak aslında yola gelir daha 3 aylık evlilermiş ama işte ömür törpüsü olur kadıncağıza
Biri kocamı kaparaa diye değil, boşanma davasında delil olur maddi ve manevi tazminat isteyebilir. Ayrıca pek boşanmaya gönüllü değil konu sahibi, görürse belki kararı kolaylaşır.
Vermiyo para vermiyo verse neyse hem vermiyo hem asagiliyo ve bende evde saç rengimi nasıl açarım siyahtan bok etmeden bilmiyorum ki o aciciya boyaya bile para vermek ostemez evdekine bileEe yeni evlisiniz alın kredi kartını doğru kuaföre gidin baştan çok masraf yapmayın biraz aralara paket attırın hafif sarı olsun sen sarı istedin ben de biraz yaptırdım dersiniz siz biraz bakmaya başlayın kendinize o zaten farkeder kadın isterse adama pabucunu ters giydirir
Evet fiyatlar bu civar zaten ama 10 bin yok iyi sallamış ya da saçları çok gür ve uzunarkadaşım geçen hafta beşiktaşın en iyi kuaförlerinden birinde yaptırdı ombre 3800
Ben makyaj yapınca n bu halin diyor.Yine asagiliyo.Bunu defalarca tekrarladım.Yapmayinca bu kezde niye yapmadın diye yapıyor.Bi rujla olsaydı kolaydı.Bi de soyle bisey var. Adam belkide ilk gunden beridir istegini soyluyo istiyodur ki karisi bakimli olsun ki gozu disarilara gitmesin tabiki onun gitmesini hakli cikarmaz ama erkeklerde hakli bende erkek olsam karimin bakimli olmasini isterim yalan olmasin hepiniz isterdiniz yani?? Yani belkide konu sabibi hic orali olmamistir evlilikte oule saldim cayira modunda pek takilmamali bence tabiki hergun mini etek sac bas yapili olcak diye bisey yok ama en aizndan havtanin bi kac gunu kocalarimizi cok guzel bi sekilde karsilauabiliriz degil mi? Alt tarafi bi ruj yani sizde bunu bi ese cok gormemelisiniz bence.
Para verse bile bir erkek için evde saç rengi açılmaz değmez çok zor işler mahvolur saçlarınız siz para koparmayı öğrenin baştan bi oje alıcam diye başlayın yeri gelirse kavga çıkartınVermiyo para vermiyo verse neyse hem vermiyo hem asagiliyo ve bende evde saç rengimi nasıl açarım siyahtan bok etmeden bilmiyorum ki o aciciya boyaya bile para vermek ostemez evdekine bile
Onlar zararli kuafordekile gibi degil bilirsiniz belki normal sac acici SPREYler oluyo ya hani evet hafif turunculuk verdi ama cirlak felan olmadi yani ama zaten siyah saca gitmez ise yaramazEvde falan açmayın Allah aşkına hiç kolay şeyler değil onlar cırtlak sarı turuncu olursunuz daha da içinden çıkılmaz hal alır
Adam için değil. Kendisi için,kendisini sevmesi için şikayet ettiği kuru tahriş olmuş cildini nemlendirsin iyileştirsin diye.kocan için bunu yap diyen yorum görmedim ben şahsen.aynı şikayetlerle aile evinde yaşayan bekar bir kadın yazmış olsaydı da herkes bunu yazardı.siz sanırım bakımı sadece bir erkek için yapıyorsunuz ondan anlayamadınızNeden sitede böyle konularda alttan alta bakımlı ol diye baskı yapılıyor? Kadın zaten temiz, niye makyaj yapmak zorunda olsun? Ya da tonik bilmem ne diye cildine sözde bakım için bin tane ürün sürmem zorunda olsun ki? Adam ne yapıyor da kadın bunca zahmete girsin?
E diyin sizde sana yaranilmiyo ki ne izyedigini bilmiosun hayirdir derdin ne senin benden ne istiyosun napiyim ben diyin ustunu gidin biraz korkutun biraz yaniBen makyaj yapınca n bu halin diyor.Yine asagiliyo.Bunu defalarca tekrarladım.Yapmayinca bu kezde niye yapmadın diye yapıyor.Bi rujla olsaydı kolaydı.
Ay iğrenç herif. Döner çekse canı döner mi alıp gelecekmiş yaniKavgalar ettim hep telafi edicem dedi.Hicbisey yapmadı.Pastw alcskti gitti baklava almış pasta pahalı dedi.Niye baklava aldın almasaydin deyince ayda bir alalım nolcsk o kadarda lüksümüz olsun dedi.Aslinda sadece canı baklava çekmiş aslinda
Valla hiç bilmem kardeşim bi kere kendisi açtı saçını çok uğraştı baştan turuncu oldu öyle biraz gezdiOnlar zararli kuafordekile gibi degil bilirsiniz belki normal sac acici SPREYler oluyo ya hani evet hafif turunculuk verdi ama cirlak felan olmadi yani ama zaten siyah saca gitmez ise yaramaz
Aynen beni anlamış.Ailem ayak diremez bosanirim rahatça annemede bugün söyledim bak ben yapıyorum ama beğenmiyor gözü dışarda bana boşanma diyosun tavsiyen varsa yapayım ama bak o bosagacak gözü dışarda dedim.Dahasi kiskanmiyorum yakışıklılığı batsın bana yakisiklida gelmiyorBiri kocamı kaparaa diye değil, boşanma davasında delil olur maddi ve manevi tazminat isteyebilir. Ayrıca pek boşanmaya gönüllü değil konu sahibi, görürse belki kararı kolaylaşır.
Dönerin üstüne mum koyup doğum günün kutlu olsun da der bu herifAy iğrenç herif. Döner çekse canı döner mi alıp gelecekmiş yani
Ben yapmıyorum :)Adam için değil. Kendisi için,kendisini sevmesi için şikayet ettiği kuru tahriş olmuş cildini nemlendirsin iyileştirsin diye.kocan için bunu yap diyen yorum görmedim ben şahsen.aynı şikayetlerle aile evinde yaşayan bekar bir kadın yazmış olsaydı da herkes bunu yazardı.siz sanırım bakımı sadece bir erkek için yapıyorsunuz ondan anlayamadınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?