Kocam bakımlı kadın istiyormus

Biri kocamı kaparaa diye değil, boşanma davasında delil olur maddi ve manevi tazminat isteyebilir. Ayrıca pek boşanmaya gönüllü değil konu sahibi, görürse belki kararı kolaylaşır.
Bence en kestirme bu adamı boşamak aslında yola gelir daha 3 aylık evlilermiş ama işte ömür törpüsü olur kadıncağıza

Bi de soyle bisey var. Adam belkide ilk gunden beridir istegini soyluyo istiyodur ki karisi bakimli olsun ki gozu disarilara gitmesin tabiki onun gitmesini hakli cikarmaz ama erkeklerde hakli bende erkek olsam karimin bakimli olmasini isterim yalan olmasin hepiniz isterdiniz yani?? Yani belkide konu sabibi hic orali olmamistir evlilikte oule saldim cayira modunda pek takilmamali bence tabiki hergun mini etek sac bas yapili olcak diye bisey yok ama en aizndan havtanin bi kac gunu kocalarimizi cok guzel bi sekilde karsilauabiliriz degil mi? Alt tarafi bi ruj yani sizde bunu bi ese cok gormemelisiniz bence.

Pasta mı daha pahalıymış pes 1 porsiyon baklava 200 e yakın 6 kişilik pasta 300 küsür

Bence en kestirme bu adamı boşamak aslında yola gelir daha 3 aylık evlilermiş ama işte ömür törpüsü olur kadıncağıza
Yola gelecek gibi değil bu asagilamalar. Ufak tartismalar, sinirler değil ki..
Evliliğin başında kadının ruhunu bu kadar kıran bir adam duzelse dahi kadinin içinde çoğu şey yerle bir olmuş olacak

Vermiyo para vermiyo verse neyse hem vermiyo hem asagiliyo ve bende evde saç rengimi nasıl açarım siyahtan bok etmeden bilmiyorum ki o aciciya boyaya bile para vermek ostemez evdekine bile

İnsan her zaman kendi için bakımlı olmalı asla salmamalı kendisini. İlla makyajdan bahsetmiyorum tabi ki. Cilt, saç ve vücut bakım rutini olmalı eğer olursa cildiniz kurumaz tahriş olmaz. Kullandığınız fondöteni değiştirip cildinize uygun ürünler kullanırsanız makyaj yüzünden tahriş yaşamazsınız. Madem bakımlı tırnak istiyor versin parasını protez yaptırın. Boş boş konuşmaktan öteye gitmiyor ki kocanız.

Sizin sorununuz bakım falan değil aranızda sevgisizlik var kocanız aşırı bencil. Eşini gerçekten seven bir erkek kilo vermesi gerekiyorsa bile bunu düzgünce söylemeli ve önce bi dönüp kendine bakmalı ben neyim de karşımdaki kadından ne bekliyorum diye :) Para vermeyip şunu yap bunu yap diye atıp tutacağına önce eş olmayı öğrensin.

Ben makyaj yapınca n bu halin diyor.Yine asagiliyo.Bunu defalarca tekrarladım.Yapmayinca bu kezde niye yapmadın diye yapıyor.Bi rujla olsaydı kolaydı.

Vermiyo para vermiyo verse neyse hem vermiyo hem asagiliyo ve bende evde saç rengimi nasıl açarım siyahtan bok etmeden bilmiyorum ki o aciciya boyaya bile para vermek ostemez evdekine bile
Para verse bile bir erkek için evde saç rengi açılmaz değmez çok zor işler mahvolur saçlarınız siz para koparmayı öğrenin baştan bi oje alıcam diye başlayın yeri gelirse kavga çıkartın

Evde falan açmayın Allah aşkına hiç kolay şeyler değil onlar cırtlak sarı turuncu olursunuz daha da içinden çıkılmaz hal alır
Onlar zararli kuafordekile gibi degil bilirsiniz belki normal sac acici SPREYler oluyo ya hani evet hafif turunculuk verdi ama cirlak felan olmadi yani ama zaten siyah saca gitmez ise yaramaz

Adam için değil. Kendisi için,kendisini sevmesi için şikayet ettiği kuru tahriş olmuş cildini nemlendirsin iyileştirsin diye.kocan için bunu yap diyen yorum görmedim ben şahsen.aynı şikayetlerle aile evinde yaşayan bekar bir kadın yazmış olsaydı da herkes bunu yazardı.siz sanırım bakımı sadece bir erkek için yapıyorsunuz ondan anlayamadınız

Ben makyaj yapınca n bu halin diyor.Yine asagiliyo.Bunu defalarca tekrarladım.Yapmayinca bu kezde niye yapmadın diye yapıyor.Bi rujla olsaydı kolaydı.
E diyin sizde sana yaranilmiyo ki ne izyedigini bilmiosun hayirdir derdin ne senin benden ne istiyosun napiyim ben diyin ustunu gidin biraz korkutun biraz yani

Ay iğrenç herif. Döner çekse canı döner mi alıp gelecekmiş yani

Onlar zararli kuafordekile gibi degil bilirsiniz belki normal sac acici SPREYler oluyo ya hani evet hafif turunculuk verdi ama cirlak felan olmadi yani ama zaten siyah saca gitmez ise yaramaz
Valla hiç bilmem kardeşim bi kere kendisi açtı saçını çok uğraştı baştan turuncu oldu öyle biraz gezdi sonra sarıyı yakaladı ama uğraşılmaz hele böyle bir adam için hiç o emeğe değmez siyah saçı sarıya döndürmek kuaförler için bile çok uğraştırıcı

Biri kocamı kaparaa diye değil, boşanma davasında delil olur maddi ve manevi tazminat isteyebilir. Ayrıca pek boşanmaya gönüllü değil konu sahibi, görürse belki kararı kolaylaşır.
Aynen beni anlamış.Ailem ayak diremez bosanirim rahatça annemede bugün söyledim bak ben yapıyorum ama beğenmiyor gözü dışarda bana boşanma diyosun tavsiyen varsa yapayım ama bak o bosagacak gözü dışarda dedim.Dahasi kiskanmiyorum yakışıklılığı batsın bana yakisiklida gelmiyor

Ben yapmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…