Kocam bakımlı kadın istiyormus

Bu adam yok cinler bizi izliyor yok üstümüzü örtelim gibi şeyleri nereden öğrenmiş olabilir o zaman? Ya da çıplaklık/ cinsellik ile ilgili sorunlarına cinleri bahane ediyor.
Dini sohbet açıp bazen dinliyo sohbetlere vs gidiyo bazen oralardan diye düşünüyorum.Herseyide sorgusuz sualsiz kabul ediyo aşıri saf kendisinin harika mukkemmel biri olduğu için insanların kem gözlerini gördüğünü iddia ediyo vs vs
Kaldiramama vs yok vok ara verirsek erken boşalma vs oluyo ilişkinin olduğu günde bı den fazla ilişki vs olmuyor öpüşme sevisme asla yok.Erekte olmaya gelince gece gunduz farketmez bazen elleyip bakıyorum kendiliğinden kalkık oluyor bu lar cinsel probleme geirermi bilemiyorum b nde cahilim bu konuda

Siz kapaliysaniz nasıl ojeli gezmenizi bekliyor ben anlamadım. Ojeli isteyen oylesiyle evlenir.

Siz kapaliysaniz nasıl ojeli gezmenizi bekliyor ben anlamadım. Ojeli isteyen oylesiyle evlenir.
Sürüp çıkartacak misim ki oda çok vaktimi aliyodu bı günde kimse ilişki için sür cikaryapmiyodur zaten.artik Onuda begenmiyo basit geliyo galiba o tarz tırnakları olanları soyluyo.Ikiyuzlu iste

Kocan tam bı öküz ama sende bı tuhafsin. Sana boşan diyorlar bosanamam ,çalış diyorlar çalısamam diyorsun .Hem şikayet ediyorsun hem çözüm beğenmiyorsun eee ne desinler ne duymak istiyorsun ki sen?

Kocan tam bı öküz ama sende bı tuhafsin. Sana boşan diyorlar bosanamam ,çalış diyorlar çalısamam diyorsun .Hem şikayet ediyorsun hem çözüm beğenmiyorsun eee ne desinler ne duymak istiyorsun ki sen?
Iş konusuna ciddi düşünüyorum bakicam demiştim.Lise m şunu aliyolar bende oda yok tabi nereye girerim oda belli değil ama niyetlendim buda birşey.
Sorduğum şey yaptıklarını adama nasıl idrak ettirebilirim idi.Vicdani sizlasin vs diye.
Boşanmaya ailemi işliyorum kabul etseler şu an çıkar giderim ikinci kez düşünmem.Onlarda anlasın istiyorum.Ki her gün ne zaman bitecek diyerek yürüttüğümuz bı iliski o aradığını bulamiyo çünkü şikayet ediyorum istediği gibi biri değilim bakımlı dediklerinden.Ben mutlu değilim ondan.Yani bitecek belli senesini bulut mu bukmaz mi gorcez üç ayda soguduk belli yani

Ne gurursuz insansınız ya. Adam resmen yüzünüze tükürüyor boşanmak bir yana hala onun parasıyla geçiniyorsunuz bir de ağzını açtıkça hakaret eden adamdan para istiyorsunuz. Çocuğunuz yok gençsiniz bugün dışarı çıkıp iş arasanız temizlikten garsonluğa illa birşey bulursunuz. Ama sırf çalışmamak için şunları çekiyorsunuz. Kendine saygısı olmayana kimsenin saygısı olmaz

Allah yardımcın olsun inşallah. Aslında adam kendini evlenmeden önce belli etmiş ama sen görmek istememişsin.

Çalışınca evi nerden bulucam ailem istemiyor sığınma evine git diyor derken.Ki çalışınca o parayı benden alicak alamasa niye izin versin, ev işi yemeği vs kim yapacak vardiyalı calisiyo adam ben akşam geldigimde ona yemek hazırla vs beklermi yeni yapilmamis yemeği yemeyen adamdan bahsediyoruz burada bı ekmek peynir yemez yumurta kırmaz.Bide tatlısı hamurisi hazır olsun ister hep.
Neyse ben bakicam iş vs nasıl gidicek ne tepki vercek bulursam biriktirin en kotu garantim olsun şimdiden çünkü gelecek yok bu adamla.

Bu sizin ilk evliliğiniz mi?
34 yaşina kadar ne yaptiniz ki lise aciktan biterdi aslinda.

Biraz beklentilerini düşürmesi lazım.Sizde evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız devamlı bakım yapın kendinize.

Mide bulandırıcı tiktok çiftleri gibiler..seviyeleri bunlar yada iğrenç detayları yazan erkek

Türkçenin değerini bu yorumla daha iyi anladım.

Daha önceki konularda anlattıklarınız yetmedi mi boşanmak için.
neyse madem boşanmak istemiyorsunuz erkek dediğiniz böyle olmaz, ne sevişen adamlar var karısını tatmin eden, karısına paralar yağdıran diyip durun sizi eleştirdiğinde ama o erkek ya sinirle size şiddet uygulama ihtimali var. Bu yüzden boşanın deniliyor. Adam hasta sizi de hasta etmeye başlamış.

Boşanırsam ailem kabul etmez diyip durmuşsunuz. Adam sizin yüzünüze neler diyor hala adamın evindesiniz. Bunları dinleyeceğinize aile evinize kapak atın, yüzsüzlük yapın gitmiyorum diye. Daha kötü ne olabilir. Çalışmamaya da bir bahaneniz var sürekli. Bir üyeye aynı sorulara cevap vermek istemiyorum demişsiniz de sizin de açtığınız bütün konuların içeriği aynı. Aynı kapıya çıkıyor. Size burada toplanıp her ay 5 bin tele bakım bütçesi çıkartsak adam yine laf bulacak. Siz gerçekten ne istiyorsunuz? Sadece iç dökmek istiyorsanız da bir nefes alıp dökün de yazdıklarınız anlaşılır olsun bari okurken zorlanmayalım.

Hiç bir sağlıklı erkek karısının yada kendisinin hemen giyinelim görmesinler diyeceğini düşünmez.
Kesin beynini düşüncelerini yıkıyorlar gittiği ortamda,buda çok sağlıklı olmayan bir hayat maalesef.

Konu sahibi madem boşanamıyorsunuz, ağzına s.çın s.çın bırakın. O bir derse siz on sokun. Ailelere şikayete kalkarsa iyice ezikleyin "Karı gibi şikayetleniyor musun utanmadan, insan evindeki özeli sağa sola saçar mı, ayıp öğretmediler mi sana geldiğin yerde?" diye iyice üstüne çıkın. Zaten o boşar sizi böyle üstüne gidip durdukça, isterse boşamasın valla, sürekli beynini didikleyen bir kadınla yaşar durur. Bunlara yine bunların dilinden konuşmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…