- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.807
- 598
Aman konu açıp kocaya sövüp sövdürüp gidip koynuna giriyor. Biz üzüldüğümüzle kalıyoruz. Buraların gediklisi olacak bu üye belli ki.Yediğinize içtiğinize kadar hesap eden biri olduğunu yazmışsınız bu adamı çekmeye değer mi Allah aşkına. Çoluk yok çocuk yok gidin ailenize kapısında yatın almayacaklar mı sizi eve ? O da olmuyorsa gidin sığınma evine .
Kendinize yazık ediyorsunuz .
Biz dünden beri sövüyoruz onun işi 10 dk maksimum. Cidden olan bize oluyorAman konu açıp kocaya sövüp sövdürüp gidip koynuna giriyor. Biz üzüldüğümüzle kalıyoruz. Buraların gediklisi olacak bu üye belli ki.
Boşa beni git istediğin gibisini al demeyi denedin mi? Belki gerçekten boşar da kurtulursun, bu aileyle adam boşamazsa kurtulma şansın zayıf görünüyorYa dışarıda bakiyo yada instada vs bakiyo diyo um insta vs ise filtre kimin bacagi parliyo zerre kusur yok.Yok onlarin öyle değil diyo napayım ben daha
Aman o zaman hiç kendimizi yormayalım .Aman konu açıp kocaya sövüp sövdürüp gidip koynuna giriyor. Biz üzüldüğümüzle kalıyoruz. Buraların gediklisi olacak bu üye belli ki.
Kıllı gezdiğini nerden biliyorsun yanindamisin?siz kıllı geziyorsunuz sorun makyaj yapmak değil ki sadece bu ev işi ne kadar çok bahsettiniz her gün cam mı siliyorsunuz aile Evine dönüp çalışın madem paranız olur huzurunuz olur bu adamla hayat geçmez belli dibe çekiyor
kendi yazmış?Kıllı gezdiğini nerden biliyorsun yanindamisin?
Kıllı geziyorum dememiş bacağımı aldığım halde demis sert Pütürlü oluyor diye eşim beğenmiyor demis muhtemelen jiletle aldığından ben öyle anladım yanikendi yazmış?
Kendisi biscolata erkeği heraldeEski konumu bilenler bilir eşim cimrinin önde gideni çocuksu hareketleri var zerre olgun değil şarkı açıp anamda anam diye ağlıyor biz Bursa'da yaşıyoruz evlelene kadar beraber yaşıyorlardı evlenince Trabzon'a taşındı annesi.
Pek makyaj yapaeim yok yüzümde çabuk alerji vs oluyo kış soguklariyla dahada yüzüm beter oldu kuruyup kaşınma kızartmalar vs bende makyaj yapmıyorum acikcasi hevesimde yok.Rv işi vs didiniyorum gün içi kendisi laf eder yoksa aksamada geldiğinde tavitlar tripler kızdı hiç hazirlanmiyosun vs diye ben ojeli yaptırılmış el istiyotum diye .Ee hani para lafa gidince git yaptır diyo neyse vereyim ama para yok bide bana laf sokuyo geçen bacagima dokunmuş pütürlü dedi bacağımı aldım bu kezde yok olmamış diyo başkalarının bacakları böyle değil diyo almış oldamda .sık almıyorum haftada bir yada iki haftada tahriş oluyo yada çıkarken tüy batiyo diye ama batık yada çilek bacak görünümü vs yok zaten çıplak durmami sevmez sevişir sevismez giyin öyle dutma der.Ben bıktım usandım.Sevismez direk git çık iliskisi,canı o ne zaman isterse olur iki gün yada üç güne çıkardı günleri önceden ben desem benvilsin psikolojimi dusunmuyosun yada iki kere üst üste olmaz niye kendini yorayim laflari.
Bugün yine laf edince kızdım yapmayalım canımda istemiyo zaten dedim kendi kendine tatmin olmuş duş aldı farkettim.
Boşanmadan başka çare yok mu yaptıklarının nasıl adice aşağılık a olduğunu ona nasıl gösterebilirim o zerre şüphe duymuyo haklılığı konusunda vicdanı rahat bense vildiriyorum onun bu kendini haklı görüşüne
aldıktan sonra demişti. siz neden o kadar lafın içinden benim kıllı dememe takıldınızKıllı geziyorum dememiş bacağımı aldığım halde demis sert Pütürlü oluyor diye eşim beğenmiyor demis muhtemelen jiletle aldığından ben öyle anladım yani
Sen de yaptığın yemeklerin parasını işteYahu adam petekleri açtığımda çok aciyosun kapat çok gelirse sen ödersin diyen bı adam.Oder mi sizce
Cimriligini başkasına göstermez. sen daha bosansam mi diye dusun. O şu an bence aldatıyor sana almadıklarını alıyor. eve gelince yemeği temizliği hazır olduğu için evli kalmak işine geliyorFlortoz olabilir ilgi aşığı manyağı birisi,kolayca aldatır başka bı kadın istese.Ama iste cimri kqdinlar nereye kadar idare ederki.D.gunumde iki aylık evliyken hicbisey almaid ne hediye ne çiçek ne adi bı pasta
Cimri erkek yoktur. Size cimri erkek vardır.Flortoz olabilir ilgi aşığı manyağı birisi,kolayca aldatır başka bı kadın istese.Ama iste cimri kqdinlar nereye kadar idare ederki.D.gunumde iki aylık evliyken hicbisey almaid ne hediye ne çiçek ne adi bı pasta
Bunu yapıyorum annemede diyorum olanları anneme yuzsuzluk yapıyorum hani atacakmisin edecekmisin zorlada olsa gelcem diye diye o asıl ayak diriyo istemiyoruz bıktık vs kardeşlerine kavga ediyosunuz diye.Sen calismazsin kal diyo olmadı sığınma evine git diyor bunları duymakta aşağılanmış hissettiriyor kapayıp teli kaç kere ağladım.Zoruma gitti bunları duymak.Konu sahibi madem boşanamıyorsunuz, ağzına s.çın s.çın bırakın. O bir derse siz on sokun. Ailelere şikayete kalkarsa iyice ezikleyin "Karı gibi şikayetleniyor musun utanmadan, insan evindeki özeli sağa sola saçar mı, ayıp öğretmediler mi sana geldiğin yerde?" diye iyice üstüne çıkın. Zaten o boşar sizi böyle üstüne gidip durdukça, isterse boşamasın valla, sürekli beynini didikleyen bir kadınla yaşar durur. Bunlara yine bunların dilinden konuşmak lazım.
Yapılacak çok bir şey yoksa bırak dağınık kalsın. Hatta sen de dağıt gitsin. Her türlü yaranamazsın, bari yorulmamış olursun.Bunu yapıyorum annemede diyorum olanları anneme yuzsuzluk yapıyorum hani atacakmisin edecekmisin zorlada olsa gelcem diye diye o asıl ayak diriyo istemiyoruz bıktık vs kardeşlerine kavga ediyosunuz diye.Sen calismazsin kal diyo olmadı sığınma evine git diyor bunları duymakta aşağılanmış hissettiriyor kapayıp teli kaç kere ağladım.Zoruma gitti bunları duymak.
Sabaha doğru uyudum karabasan bastı kabuslar iyice ağırlaştı evlenmeden önce yoktu desem adama bende bişey yok sen hastasın der .Korktum son bı saat vardı kalkmasına gittim yatağın diğer kenarına yattım hem saat kaçta geldiğimi anlamaz ayrı yattın diyede kızmaz diye ama en büyük sebep korkuydu.
Bugün eşimle telde birbirimize girdik böyle böyle istiyosun ama parasını vermiyosun diye oda ille yaptır demeidm ille sarı olsun demedim diye lafı kiriyo yuvayı dişi kuş yapar sen adım atmiyosun bende seni cezalandiririm diyo.Ben düzeltmek istemiyorum vs deyince babanın evine git diyor üç talakta boşa dedim gideyim donusude olmasın yazık diyo onada gelmiyo kısacası ben nasıl kan kusuyosam inada kusturuyorum zaten.
Türkçeyi yada cumlelerimin sirasini devrikligini düşünecek kafa yok şu an.Calismam düşüncesiyle liseyi bitirmedim sadece kendi kendime oyalandim evde ing öğrendim 600 den fazla kitap okudum benim hobim de bu.Simdi markete bile lise mezunu istiyolar nasıl olcak bilmiyorum ama bakicam.Bi kenara koymak birikimim olsun en azından.
Benimde agirima gidiyor baba evine donememek bu insanla yaşamak aşağılanmış hissettigimden elim ayağım dokuluyo yorgun hissediyorum yataktan çıkamıyorum.Normal işleri zor yapıyorum.
Burd albeni asagilayanlatada birşey demiyorum Allah çagresiz hissettirmesin öyle hissedince o enerji gidince hicbirsey yapmıyorsunuz
Nereden bildin evet karadenizli.gotunu gördüm tabide kapatiyo sürekli banyoya girerken cikark n dahi saklanıyor garibime gidiyo bu denli kapaması.kocanın vücudunu tam anlamıyla görmedin mi sen hiç
g.tünü gördüğün ve g.tünü gören kişiye koca denir
karadenizli mi senin kocan
ben de karadenizliyim erkeği hiç yaramıyor bizim oranın
dini kafasına göre yorumlayan gerizekalıya bak ya.
git çalış. bakımlı ol ama kendin istediğin için ol. yemeğini de yapma ya öyle ya böyle de.
biraz para biriktir boşan sonra
Eve gidiş geliş işten çıkış saati belli spora ve ders vermeye gittiğinde video vs cekiyo birde spor giysielri terli kokmuş geliyo boks eldivenleri falan yani nereye gittiği belli.Sen de yaptığın yemeklerin parasını işte
Cimriligini başkasına göstermez. sen daha bosansam mi diye dusun. O şu an bence aldatıyor sana almadıklarını alıyor. eve gelince yemeği temizliği hazır olduğu için evli kalmak işine geliyor
Şöyleki iki ergen erkek kardeşim var ve dövme ve iftiraya varacak şekillerde saldırganlar sırf canımı yakmak için orospu demeye getirdiği var.Tabi annem babam bekarkende evden dışarı adım atmadigim için kondurmadilar.Haliyle evet evlenmek kurtulustu.Ben ailem boşanmamı istemiyor olayını anlamıyorum. Öyle ailenin fikrini önemseyen biri internetten tanıştığı biri ile 3 ay içinde evlenmez.
Sanki doğru dürüst tanımadığı biri ile evlenme kararı alırken aileye soruldu da. Karışan aile o zamanda karışırdı. Ayrıca bu kadar baskın bir aile olsaydı 34 yaşında kadar görücü bulur evlendirilirdi.
Bence aile evlenirken tanımadığın insanla nasıl evleniyorsun dedi bizim kızda postayı koydu dinlemedi onlarda ne halin varsa gör madem ama yarın öbür gün ayrıldım diye gelme demişlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?