Kocam bakımlı kadın istiyormus

Aman konu açıp kocaya sövüp sövdürüp gidip koynuna giriyor. Biz üzüldüğümüzle kalıyoruz. Buraların gediklisi olacak bu üye belli ki.

Valla böyle konuşan adam verecek aylık 50 bin minumum görecek nasıl bakımlı olunuyor

Ya dışarıda bakiyo yada instada vs bakiyo diyo um insta vs ise filtre kimin bacagi parliyo zerre kusur yok.Yok onlarin öyle değil diyo napayım ben daha
Boşa beni git istediğin gibisini al demeyi denedin mi? Belki gerçekten boşar da kurtulursun, bu aileyle adam boşamazsa kurtulma şansın zayıf görünüyor

Ben ailem boşanmamı istemiyor olayını anlamıyorum. Öyle ailenin fikrini önemseyen biri internetten tanıştığı biri ile 3 ay içinde evlenmez.
Sanki doğru dürüst tanımadığı biri ile evlenme kararı alırken aileye soruldu da. Karışan aile o zamanda karışırdı. Ayrıca bu kadar baskın bir aile olsaydı 34 yaşında kadar görücü bulur evlendirilirdi.
Bence aile evlenirken tanımadığın insanla nasıl evleniyorsun dedi bizim kızda postayı koydu dinlemedi onlarda ne halin varsa gör madem ama yarın öbür gün ayrıldım diye gelme demişlerdir

Kendisi biscolata erkeği heralde
Bu erkeklerin totosunu kim kaldırıyor böyle anlamıyorum.

Kıllı geziyorum dememiş bacağımı aldığım halde demis sert Pütürlü oluyor diye eşim beğenmiyor demis muhtemelen jiletle aldığından ben öyle anladım yani
aldıktan sonra demişti. siz neden o kadar lafın içinden benim kıllı dememe takıldınız

Yahu adam petekleri açtığımda çok aciyosun kapat çok gelirse sen ödersin diyen bı adam.Oder mi sizce
Sen de yaptığın yemeklerin parasını işte
Cimriligini başkasına göstermez. sen daha bosansam mi diye dusun. O şu an bence aldatıyor sana almadıklarını alıyor. eve gelince yemeği temizliği hazır olduğu için evli kalmak işine geliyor

Cimri erkek yoktur. Size cimri erkek vardır.

Bunu yapıyorum annemede diyorum olanları anneme yuzsuzluk yapıyorum hani atacakmisin edecekmisin zorlada olsa gelcem diye diye o asıl ayak diriyo istemiyoruz bıktık vs kardeşlerine kavga ediyosunuz diye.Sen calismazsin kal diyo olmadı sığınma evine git diyor bunları duymakta aşağılanmış hissettiriyor kapayıp teli kaç kere ağladım.Zoruma gitti bunları duymak.
Sabaha doğru uyudum karabasan bastı kabuslar iyice ağırlaştı evlenmeden önce yoktu desem adama bende bişey yok sen hastasın der .Korktum son bı saat vardı kalkmasına gittim yatağın diğer kenarına yattım hem saat kaçta geldiğimi anlamaz ayrı yattın diyede kızmaz diye ama en büyük sebep korkuydu.

Bugün eşimle telde birbirimize girdik böyle böyle istiyosun ama parasını vermiyosun diye oda ille yaptır demeidm ille sarı olsun demedim diye lafı kiriyo yuvayı dişi kuş yapar sen adım atmiyosun bende seni cezalandiririm diyo.Ben düzeltmek istemiyorum vs deyince babanın evine git diyor üç talakta boşa dedim gideyim donusude olmasın yazık diyo onada gelmiyo kısacası ben nasıl kan kusuyosam inada kusturuyorum zaten.
Türkçeyi yada cumlelerimin sirasini devrikligini düşünecek kafa yok şu an.Calismam düşüncesiyle liseyi bitirmedim sadece kendi kendime oyalandim evde ing öğrendim 600 den fazla kitap okudum benim hobim de bu.Simdi markete bile lise mezunu istiyolar nasıl olcak bilmiyorum ama bakicam.Bi kenara koymak birikimim olsun en azından.
Benimde agirima gidiyor baba evine donememek bu insanla yaşamak aşağılanmış hissettigimden elim ayağım dokuluyo yorgun hissediyorum yataktan çıkamıyorum.Normal işleri zor yapıyorum.
Burd albeni asagilayanlatada birşey demiyorum Allah çagresiz hissettirmesin öyle hissedince o enerji gidince hicbirsey yapmıyorsunuz

Yapılacak çok bir şey yoksa bırak dağınık kalsın. Hatta sen de dağıt gitsin. Her türlü yaranamazsın, bari yorulmamış olursun.

Nereden bildin evet karadenizli.gotunu gördüm tabide kapatiyo sürekli banyoya girerken cikark n dahi saklanıyor garibime gidiyo bu denli kapaması.
Yara izi yok yağlı vücut vs yok neyi saklayasin göğsünü bile saklardida o azaldı saklamiyo artık ama belden aşağısı saklar

Eve gidiş geliş işten çıkış saati belli spora ve ders vermeye gittiğinde video vs cekiyo birde spor giysielri terli kokmuş geliyo boks eldivenleri falan yani nereye gittiği belli.
Boşa diyorum kafsna yazık sabrediyorum sana diyo.

Şöyleki iki ergen erkek kardeşim var ve dövme ve iftiraya varacak şekillerde saldırganlar sırf canımı yakmak için orospu demeye getirdiği var.Tabi annem babam bekarkende evden dışarı adım atmadigim için kondurmadilar.Haliyle evet evlenmek kurtulustu.
Akrabalarım dalga geciyodu benden küçük büyük herkes evli.Onlarada cevap olur düşüncesi vardı.
Ailem tek babam biraz ayak surudu tanimiyoruz etmiyoruz diye ama annem evleneyim istediğinden oda ısrar etti.Ama bı noktada cimriliginden şüphelenilen anneme dedim oda cimriyse evlenme dedi adamla artistik yeminler vs etti bende iç yüzünü görmedim daha ya o parıltılı dış gotunus yan etkenler vs inandım yada inanmak istedim ve evlendim.Sonuc bı haftada pismanlik

Bu ilişkide onlarca red flag var
Cimrilik oof of başlı başına bir sorun.
Anam da anam diye ağlayan erkek anasının rahmine geri dönsün mümkünse zaten.
Üstüne bir de bakımlı kadın olma konusundaki kaba dili...
Kendisi çok mu bakımlı? Her gün düzenli tras oluyor, bakım kremleri sürüyor, manikure pedikure gidiyor, spor yapıyor, iyi besleniyor, berberden cikmiyor falan mı? Eğer değilse -yorumlarda yazildiysa okumadim- bu erkeklerin kendi kıllı gobeklerini kasiya kasiya kadınlara bakım konusunda ahkam kesmeleri mide bulandırıcı. Erkeğe sadece yüzünü yıkayıp dişini fırçaladı diye bakımlı erkek deniliyor. Mağarasindan çıktı diye alkış tutacağız nerdeyse. Ama kadının her bakimdan muhteşem görünmesi bekleniyor.
Şu pürüzlü bacak olayını birebir bir tanıdığım yaşamisti. Şok olmuştum. Eşi bacakların ne kadar pürüzlü bak bilmem kimin hiç öyle değil falan diyerek kızı asagiliyordu.
Ne desem bilemedim inan. Ama hiiiiiicbir şey yapmak zorunda değilsin ya. Temizsen yeterli yani. İnsan eşine böyle davranmamali. Sevgi bu degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…