Kocam bakımlı kadın istiyormus

bu şekilde ben de kocama çok şey aldırdım faydalı bir yöntem

Ya Allah aşkına adam sana ilişkiye girerken b*k koktu diyor yanında gaz çıkarıyor elleriyle dişlerini kurcalıyor saçından tutup çekiyor yapmadığı hiçbir hakaret kalmamış. Sen hala aman yemek ister pasta börek ister derdindesin. 34 yaşındasın el insaf silkelen biraz kendine gel bi açık liseye yazıl Allah aşkına bitir liseni sonra bi zincir marketlere vs girmeye çalış. Bu ne biçim hayat

Nerden hatırladım, içim kalktı sabah sabah, pis herif.

kocanın vücudunu tam anlamıyla görmedin mi sen hiç

g.tünü gördüğün ve g.tünü gören kişiye koca denir

karadenizli mi senin kocan

ben de karadenizliyim erkeği hiç yaramıyor bizim oranın

dini kafasına göre yorumlayan gerizekalıya bak ya.

git çalış. bakımlı ol ama kendin istediğin için ol. yemeğini de yapma ya öyle ya böyle de.

biraz para biriktir boşan sonra

Yediğinize içtiğinize kadar hesap eden biri olduğunu yazmışsınız bu adamı çekmeye değer mi Allah aşkına. Çoluk yok çocuk yok gidin ailenize kapısında yatın almayacaklar mı sizi eve ? O da olmuyorsa gidin sığınma evine .
Kendinize yazık ediyorsunuz .

Yok artık bide b.k koktu demiş karısına,rezillik resmen kendi nasıl kokuyor acaba ..

Ben adama hak verdim uzgunum erkek olsam ben de bacaklari kıllı bir kadın istemem.Kadın olarak bilr aşiri rahatsiz oluyorum bakimsiz insanlardan kendinizi sevmeniz icin bakim yapın vücudunuzla barisin adm normal olmayabilir ama bosansa ve sizin bu hallerinizi anlatsa herkes ona hak verir

Adamın derdi sadece sizi aşağılamak. Öyle tatmin oluyor. Siz sırf o istedi diye saçınızı tırnağınızı boyatsanız da hiç yakışmadı diye aşağılayacak. O yüzden size zahmet olucak ama çalışmaya başlayın belki o zaman paranız var diye size daha iyi davranır. Bir ay paranızı verirsiniz sonra da ailenize dersiniz ona vereceğime size yardım ederim ben evime dönüyorum diye. Emin olun çalışınca paranız olunca bizim milletimiz daha çok adam yerine koyar insanları.

bakımı ,süslenmekle karıştırmış eşiniz:)
herkes makyaj yapmak zorunda değil,tırnak takmak zorunda da değil
ama bakımlı olmak ,düzenli duş almak, saç baş dağınık ,üst baş paspal gezmemek,mis gibi kokmaktır.
diğerleri kişisel tercihtir.
eşiniz bunları istiyorsa idi başta öyle biri ile evlenip,parasını da cebine koyup kuaföre yollayacaktı.
sosyal medyada sürekli böyle kadınları görüp,beş kuruşları olmadığı halde,öyle eşleri olsun istiyorlar
öyle eş,para da istiyor ama onu unutuyorlar
o tarz kadınların aylık gideri kaç para bir düşünseler.
öncelikle insan herşeyi kendi için yapmalı,bakım da öyle ,tırnak da.
ha ama kadın da erkek de bakımlı olmalı,o ayrı mesele.
ama asla ve asla eşiniz bunları istese bile böyle afedersiniz öküzce ifade etmemeli.
herşeyin bir yolu yordamı var.

Ömür boyunca kendinizi ona beğendirmeye çalışacaksanız yandınız. Şu kabul etmeyen aileleri de anlamıyorum. Boşanınca sokakta yatacak halin yok. Annemizin karnından kocayla çıkmadik ki kocayla ölelim. Size hayran olacak adamlar varken bunlarla uğraşmayın. İleride bulur birini sonra aldatıldım konusu açarsınız. Tüm suç ailelerde. Ailenizde. İnsan evlenir olmazsa ayrılır bu adamla sevgililik bile çekilmez

Kocanızın sizden bir şey isteyecek hiç yüzü olmaması gerekiyor. Adam eve abur cubur alırken bile sadece kendine alıyor, size tek bir hediye almamış, evlenirken gelinliği dahi siz almışsınız. Düğün yapmamış, sizin için tek bir toplu iğne almamış. Ailesinden size, sizden ailesine laf taşımış. Yani adam nerden tutarsanız tutun elde kalıyor.
Siz sırf evdeki baskıdan kurtulmak ve yaşım geçiyor düşüncesinden dolayı evlenmişsiniz, kaçış yolu sanmışsınız ama elinizde patlamış. 3 ayı insanlar artık sadece flörtle geçiriyor. Siz hemen evlenmişsiniz.
Öncelikle lütfen biran önce iş bulup çalışın, birikim yapın. O adama da maaşınızdan zırnık koklatmayın. Birikimi yapınca da boşanın bu adamdan, ömür geçmez böyle.
Ha ama malesef ben sizin boşanacağınıza inanmıyorum hatta çocuk yapıp iyice bağlanacaksınız o evliliğe.

Dış görünüşüne de aldansan alınmaz böyle adamlar .varsın anasının koynundan çıkmasınlar ana kuzuları

Siz tesettürlüyüm diyorsunuz namaz kildiginizi varsayarsak yatsı namazından sonra oje sürüp sabahtan önce çıkartmanızı, makyaj yapıp her vakit çıkartmanızı. Hem tesettürlü hem saçlarınızın açık olmasini isteyen, ama sevişirken cinler görür diyen ruh hastası, iki karaktere sahip ideolojik değerleri olmayan ne idüğü belirsiz bir eşiniz var. Siz kendinize ve eşinize yapılan hakaretlere doymadiniz.
Öyle sinir olmuşum ki gece rüyama girdi gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…