Kocam bakımlı kadın istiyormus

Daha önce belli etmedi mi kendini?Boşanmak gibi bir niyetiniz yoksa korunun bari.
Korunuyoruz çocuk masrafı istemediğinden ondan en azından düşünceli yine para odaklı tabiki.
Boeanmakta ail m ayak suruyecek nasıl olacak o iş iste.Kac kere ağladım anneme sana harçlık verelim boşanma dönme vs dediler.Sorf donmeyim diye onlarda zora sokuyolar

Dedim ya sarı saç yapacakmisim uzun gür saça ne wcivi yeter ne boya ne kuaföre para verir aylık bide asla vermez ama beni asagiliyo.Putuzsuz patlak bacaklar.Birde protez tırnaklar.

Bu adam ömrünü yer kendinu toparlayip ailenle konuşmayi dene kurtulmaya bak 3 ayda böyle yapiyorsa hayatini mahveder. Kitaplarla ilgili soyledigi seyleri de okudum. Cidden elinden ne geliyorsa deneyin en azindan ailem istemez demeyin yalvar gerekirse.

Anlatamıyorum yüz iki yüz Max üç yüzle olur saniyo.Ben abartiyormusum ama ucyuz bile vermez aylık buna rağmen bide asagilayinca zotuma gidiyo

Anlatamıyorum yüz iki yüz Max üç yüzle olur saniyo.Ben abartiyormusum ama ucyuz bile vermez aylık buna rağmen bide asagilayinca zotuma gidiyo
Eşiniz çok komikmiş hiç piyasadan haberi yok heralde ya da çalışmıyorsanız çalışın diye yapıyor olabilir.

Çocuk olmasın da, yavaş yavaş alıştırın ailenizi bu fikire.Bu adamla bir ömür geçmez,çalışıyor musunuz?Maddi özgürlüğünüz olursa işiniz çok daha kolaylaşacaktır.

Konu sahibi aynalama yapsana. En temizi. O bunları isteyince sen de onda olmayan şeyleri sırala (bonkörlük de içinde olsun mutlaka ve kibarlık ve saygı ve tatlı dil)
Yapmazmiyim kusuyo gidiyor ama anlamıyor.Anlatamiyorum sanki duvara söylüyorum o kafasında kurduğunu yasiyo o kadar

Dedim ya sarı saç yapacakmisim uzun gür saça ne wcivi yeter ne boya ne kuaföre para verir aylık bide asla vermez ama beni asagiliyo.Putuzsuz patlak bacaklar.Birde protez tırnaklar.

İyi de nereye kadar protez tırnak yaptıracaksınız? Eşiniz çekilir dert değil. Hemen iş aramaya bakın, iş bulduktan sonra boşayın.

Eşiniz çok komikmiş hiç piyasadan haberi yok heralde ya da çalışmıyorsanız çalışın diye yapıyor olabilir.
Bence haberi yok.Calissamda onun zevki için mi harciycam kuaförlerde sarı saç istemiyorumki ben buğdayım sarı bana yakışmaz bile.Onun zevkine para hwrcayim kalaninida eve vericem ve artı ev işi yapicam yemeği pastasını eksik etmicem azıcık toz görse bana günümü zehir eden bı adam var.

Adam için yorum yapamayacağım ama bakımlı olmak için . Ev ve yemek işlerine yardımcı almak gerekıyor. Ozaman ellerınde bakımlı kalır . Sende kendıne zaman ayırırsın. Gerısı hıkaye

Ya bakımlı kadın temizlik mi yapar ev mi temizler.. saçı mı bozulur.. kokoş kadın napsın senin paçoz kocanı. Hayır öyle bi kadına kocan ne verebilir, yanında durur mu kadın? Para yok pul yok.. ne kadar ekmek o kadar köfte! Bakım da parayla oluyor.

Sende ona sallasana yaa kudursun
uzun boylu ,fit görünümlü,kaslı atletik, jilet gibi giyinen ,saçları fönlü havalı , erkeksi kokulu ..
kuaförden çıkmayan, eli ayağı pütürsüz, kılsız tüysüz bir adam hoş olmaz mıydı yanımda desene…!!

Ayar oldum kocana!

Bu hoduk ne yaparsanız yapın her yaptığınıza b.k atar. Saçını sarıya boyasan da istediği tarzda kitap okusan da bu adamcik aynı asagilamalari yapar. sorun sizin yaptiklariniz değil sizin varlığınız sorun. sizi net sevmiyor. Ama parası da yok olsa başkasına uçacak. bu kadar değersiz biriyseniz evliliğe devam edin

2 ayda mi. 9 senelik evliyim evde yemek olmasa da olur , o gun ev temizlenmese de olur ama kendimi o kotu hale sokmadim hiç, gercekten geregi oldugunu dusunmuyorum.
:) Ben evli değilim ama ben de böyleyim ya. İnsanın kendini iyi hissetmesi daha önemli. Kişisel bakımım tamsa mutlu hissediyorum. Ama bakımsızsam ve ev temizse kendimi mutsuz hissediyorum. O yüzden kendi bakımım daha önde. Evi b.k götürebilir.

İyi de nereye kadar protez tırnak yaptıracaksınız? Eşiniz çekilir dert değil. Hemen iş aramaya bakın, iş bulduktan sonra boşayın.
Banada eninde sonunfa bodanacakmisiz gibime geliyo annemlerse hala eve halı vs alma derdinde.Hali dahi almwdilar ince yolluk var nasıl adlandiriyolar onları bilmiyosun um kışın donuyoruz diye onlar beni iyice yerleştirme derdinde bizse kavga gürültü devam ediyoruz.Ikna etmeye calissamda ailemi dinlemiyolar

Ne demeye evlendi anlamıyorum.Badkasifa yok hayatında teli herşeyin şifresi elimde.Ama sevgi buda değil anlamiyorum

E o zaman kendine bakacaksın. Bir yüz kremi taksitle alsan bir sene gidiyor.

Kıl dediğim maks iki haftada çıkan oda bacağımda malum yerler değil zaten üstümü hiç çıkarmıyorum diye
düşünsenize sürekli sizi asagilayan evden çıkarmayan psikolojik maddi şiddet uygulayan biri varken dur bacagimida alayimda binde bir seks sırasında snyelik görsün de tatmin olsun diyemi dusunursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…