Korunuyoruz çocuk masrafı istemediğinden ondan en azından düşünceli yine para odaklı tabiki.Daha önce belli etmedi mi kendini?Boşanmak gibi bir niyetiniz yoksa korunun bari.
Dedim ya sarı saç yapacakmisim uzun gür saça ne wcivi yeter ne boya ne kuaföre para verir aylık bide asla vermez ama beni asagiliyo.Putuzsuz patlak bacaklar.Birde protez tırnaklar.
Anlatamıyorum yüz iki yüz Max üç yüzle olur saniyo.Ben abartiyormusum ama ucyuz bile vermez aylık buna rağmen bide asagilayinca zotuma gidiyoDış görünüşe bakım istiyorsa para verecek. Parasız bakım olmuyor. Ben sık kuaföre giden biriyim minicik kaşım çıksa aldırırım , geçen gittim kaş bıyık 180 oldu dedi şaşırdım . Kuaför işleri hiç ucuz değil hele ki öyle siyah saç sarıya döncek falan eşiniz rüyalar aleminde yaşıyor heralde
Eşiniz çok komikmiş hiç piyasadan haberi yok heralde ya da çalışmıyorsanız çalışın diye yapıyor olabilir.Anlatamıyorum yüz iki yüz Max üç yüzle olur saniyo.Ben abartiyormusum ama ucyuz bile vermez aylık buna rağmen bide asagilayinca zotuma gidiyo
Çocuk olmasın da, yavaş yavaş alıştırın ailenizi bu fikire.Bu adamla bir ömür geçmez,çalışıyor musunuz?Maddi özgürlüğünüz olursa işiniz çok daha kolaylaşacaktır.Korunuyoruz çocuk masrafı istemediğinden ondan en azından düşünceli yine para odaklı tabiki.
Boeanmakta ail m ayak suruyecek nasıl olacak o iş iste.Kac kere ağladım anneme sana harçlık verelim boşanma dönme vs dediler.Sorf donmeyim diye onlarda zora sokuyolar
Yapmazmiyim kusuyo gidiyor ama anlamıyor.Anlatamiyorum sanki duvara söylüyorum o kafasında kurduğunu yasiyo o kadarKonu sahibi aynalama yapsana. En temizi. O bunları isteyince sen de onda olmayan şeyleri sırala (bonkörlük de içinde olsun mutlaka ve kibarlık ve saygı ve tatlı dil)
Lutfen bi ise gir. Calismayi dusunmez misin? Sana da iyi gelir hemAnlatamıyorum yüz iki yüz Max üç yüzle olur saniyo.Ben abartiyormusum ama ucyuz bile vermez aylık buna rağmen bide asagilayinca zotuma gidiyo
Dedim ya sarı saç yapacakmisim uzun gür saça ne wcivi yeter ne boya ne kuaföre para verir aylık bide asla vermez ama beni asagiliyo.Putuzsuz patlak bacaklar.Birde protez tırnaklar.
Bence haberi yok.Calissamda onun zevki için mi harciycam kuaförlerde sarı saç istemiyorumki ben buğdayım sarı bana yakışmaz bile.Onun zevkine para hwrcayim kalaninida eve vericem ve artı ev işi yapicam yemeği pastasını eksik etmicem azıcık toz görse bana günümü zehir eden bı adam var.Eşiniz çok komikmiş hiç piyasadan haberi yok heralde ya da çalışmıyorsanız çalışın diye yapıyor olabilir.
Ya bakımlı kadın temizlik mi yapar ev mi temizler.. saçı mı bozulur.. kokoş kadın napsın senin paçoz kocanı. Hayır öyle bi kadına kocan ne verebilir, yanında durur mu kadın? Para yok pul yok.. ne kadar ekmek o kadar köfte! Bakım da parayla oluyor.Iki günde bir duşa giriyorum onun bakım dediği yaptırılmış el ayak boyalı sarı savlar vs ama soru şu hangi parayla ? Bı mal oje zaten iki günde kavliyo suya gire çıka camasit suyu vs tencere telle rezil bı hale geliyo
Evde kitap okurum tlfndan PDF indirip ona laf eder asagilar boktan kitap okuyormusum normal fantastik kitaplar smut fantezi bile değil evlenfik evleli altı kitap bitirmisim ama onu bil beni aşağılamaya kullanıyor.Dini kitap okuyaymisim e arada okuyorum.Sende instalarda dolanıyosun pcde oyundan kalkmiyosun ben kitap okuyunca nesi kötü oluyo sen sanki dinimi açıyorsun yoo
:) Ben evli değilim ama ben de böyleyim ya. İnsanın kendini iyi hissetmesi daha önemli. Kişisel bakımım tamsa mutlu hissediyorum. Ama bakımsızsam ve ev temizse kendimi mutsuz hissediyorum. O yüzden kendi bakımım daha önde. Evi b.k götürebilir.2 ayda mi.9 senelik evliyim evde yemek olmasa da olur , o gun ev temizlenmese de olur ama kendimi o kotu hale sokmadim hiç, gercekten geregi oldugunu dusunmuyorum.
Banada eninde sonunfa bodanacakmisiz gibime geliyo annemlerse hala eve halı vs alma derdinde.Hali dahi almwdilar ince yolluk var nasıl adlandiriyolar onları bilmiyosun um kışın donuyoruz diye onlar beni iyice yerleştirme derdinde bizse kavga gürültü devam ediyoruz.Ikna etmeye calissamda ailemi dinlemiyolarİyi de nereye kadar protez tırnak yaptıracaksınız? Eşiniz çekilir dert değil. Hemen iş aramaya bakın, iş bulduktan sonra boşayın.
Ne demeye evlendi anlamıyorum.Badkasifa yok hayatında teli herşeyin şifresi elimde.Ama sevgi buda değil anlamiyorumBu hoduk ne yaparsanız yapın her yaptığınıza b.k atar. Saçını sarıya boyasan da istediği tarzda kitap okusan da bu adamcik aynı asagilamalari yapar. sorun sizin yaptiklariniz değil sizin varlığınız sorun. sizi net sevmiyor. Ama parası da yok olsa başkasına uçacak. bu kadar değersiz biriyseniz evliliğe devam edin
E o zaman kendine bakacaksın. Bir yüz kremi taksitle alsan bir sene gidiyor.Kendisi fit sporcu ben kiloluyum ama evlenirken de kiloluydum sık duşa girer haftalık saçını kestirir bu kadarla bakimliyim sanar dişleri sigaradan sararır gegirir bazen gaz çıkarır vs bende dış gorunusune aldandım gel gör ici beş para etmez.
Kıl dediğim maks iki haftada çıkan oda bacağımda malum yerler değil zaten üstümü hiç çıkarmıyorum diyesiz kıllı geziyorsunuz sorun makyaj yapmak değil ki sadece bu ev işi ne kadar çok bahsettiniz her gün cam mı siliyorsunuz aile Evine dönüp çalışın madem paranız olur huzurunuz olur bu adamla hayat geçmez belli dibe çekiyor
Ah anlatamıyorum olay yüz kremi değil olay sarı saç sevdası olay aprlak ptuzsuz bacak protez tırnaklar yeni yeni rujlar ama hangi parayla ?E o zaman kendine bakacaksın. Bir yüz kremi taksitle alsan bir sene gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?