Kocam bana bunu dedi ne diyeceğim ?

cicek7987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
15
0
36
İstanbul
öncelikle zemuszemus yeni üye oldum herkese selamlar kocam evlendikten 1 ay sonra bana ayak fetişi oldugunu söyledi ne tepki vermeliyim sizce siz olsaydınız ne tepki verirdiniz acaba ? CADIARZU

sen ciddi misin bana inandırıcı gelmedin nedense
1 ay durdu durdu da ne oldu da öyle oldugunu söyledi anlam veremedim

gay olduğunu insan saklarda bunu neden saklamışCADIARZU
sende ceza olarak terli ayaklarını burnuna burnuna götür

öncelikle zemuszemus yeni üye oldum herkese selamlar kocam evlendikten 1 ay sonra bana ayak fetişi oldugunu söyledi ne tepki vermeliyim sizce siz olsaydınız ne tepki verirdiniz acaba ? CADIARZU

Söyleyeli ne kadar oldu?
O zamandan beri hala nasıl tepki versem diye mi düşünüyorsunuz?

konu sahibi nerde??

bu gecenin de aksiyonu bu sanırım sempatiksalakcinni

haha

söyledim ya galiba geyik yapası gelmiş birilerinin...

valla değilse de koca senin fantazi onun sen bilirsin ne yapacağını...aman ne yapayım diyecek bişey değil ki bu....

ayy birisi kardesıyle öpüşür birisi ayak fetişidir

Yakında biri çıkar kocam gay aslında bunca zaman farkedemedim der

Bari kalıtelı konular acın sempatiksalakcinni

konu sahibi nerde??

bu gecenin de aksiyonu bu sanırım sempatiksalakcinni
ayak koklatmaya gitti
ayy birisi kardesıyle öpüşür birisi ayak fetişidir

Yakında biri çıkar kocam gay aslında bunca zaman farkedemedim der

Bari kalıtelı konular acın sempatiksalakcinni

dünkü üye olabilir CADIARZU
iyi akıl ettin yarının konusu eşim gayyysempatiksalakcinni

sevişme ayakla başlasada bittiği nokta genelde herkes için aynıdır.zaten nerden başlandığı değil neresinde bittiği önemldir ve nasıl bittiği.

cok dusunmenıze hacet yok o yuzden sayın uye

O anda nasil tepki verdiysen oyle tepki verilir.
Simdi burda sana bir tepki soyleyecek de gidip ilk kez duymus gibi mi yapacaksin yani? komik.

Boyle konulari da hic anlamam. o bana bunu dedi,. ben ne diyim? hey allam ne dersen de, o an nasil hissettiysen oyle de. sositososito

1 aydan berimi düşünüyorsun ne diyeceğini yoksa yenimi söyledi ayak fetişidti olduğunu hem niye saklamışki

olabilir yani olmıyacak birşey degil bu ..
az görülsede normal birşey bu fake degil bence arkadaş aşagıda tepki aldığı için yazmıyor olabilir arkadaşım cevap yaz gır gır şamata halledelim problemini ..
çokta kötü birşey degil üzülme biz neler okuduk burda ..

konu fake, çünkü bana 1 ay sonra söyledi diyor, yani arkadaş kendi anlamamış, kocası söylemiş

1 aydır ilişkiye girmediniz mi, sen anlamadın mı da, bir ay sonra o itiraf ediyo

insan nişanlıyken bile sezer ayol böyle bişey olsa

ay az biraz senaryo üstünde çalışında açın şu konuları ya
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…