hayırdır yoksa ben gelinceye kadar hazır mı oldedi malum durum için
ne yapayım bi akıl verin gelir 1 saate eve
bende tırnak mantarı var çok fena de:roflol:
sanırım ayakları kokuyo ona caremı arıyo neeesempatiksalakcinni
bilmiyorumkismile bilmemki yok sanırım ayakalarımı yalatmam hiç tarzım deyil ama akannehir
Belki senin de hoşuna gider sempatiksalakcinni
Bu arada hiçbir soruma cevap alamadım.
bilmiyorumkismile bilmemki yok sanırım ayakalarımı yalatmam hiç tarzım deyil ama akannehir
Belki senin de hoşuna gider sempatiksalakcinni
Bu arada hiçbir soruma cevap alamadım.
oo süpermişş daha ne istiyonn bee oda biii cinseliktirr:roflol:
ayalarıma kırmızı mı pembe oje mi süreyim diye sorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne güzel işte pediküre para vermicen:roflol:
bol bol krem sürün ayaklarınıza, gazlı bezle de sarın.. gecelik çözüm size sempatiksalakcinni
ama kızlar bu ayak fetişistleri çok garip oluyo ha ben birini tanıımştım çoook önceden herif kışın bile sandalet giy diye yalvarıyodu ya..anlamıştım en sonundada yüzüne bişiy diyip tekme basamadığımdan ben sara hastasıyım nöbetim tutuyo dedim o bıraktı beni
ama kızlar bu ayak fetişistleri çok garip oluyo ha ben birini tanıımştım çoook önceden herif kışın bile sandalet giy diye yalvarıyodu ya..anlamıştım en sonundada yüzüne bişiy diyip tekme basamadığımdan ben sara hastasıyım nöbetim tutuyo dedim o bıraktı beni kendi az kusurluya..:)))
ama kızlar bu ayak fetişistleri çok garip oluyo ha ben birini tanıımştım çoook önceden herif kışın bile sandalet giy diye yalvarıyodu ya..anlamıştım en sonundada yüzüne bişiy diyip tekme basamadığımdan ben sara hastasıyım nöbetim tutuyo dedim o bıraktı beni kendi az kusurluya..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?