Kocam bana bunu dedi ne diyeceğim ?

benimki bana ayak fetişi olduğunu söylese , acırım kendilerine.. zira ayaklarım uma thurmanınkilerden bile daha çirkin . ayrıcam 40 numara kaydirigubbakcemile3

her yerimin fetişi olabilirsin, ayaklarımın asla!!

:))))) bence keyifli .....

konuyu açan deşarj mı oluyo napıyosa yapıyo bize de geyik konusu çıkıyo eğleniyoruz iki dakka...

valla yasak olmasa hergece bir üyelik alır açarım böyle bi konu sempatiksalakcinni

benimki bana ayak fetişi olduğunu söylese , acırım kendilerine.. zira ayaklarım uma thurmanınkilerden bile daha çirkin . ayrıcam 40 numara kaydirigubbakcemile3

her yerimin fetişi olabilirsin, ayaklarımın asla!!

umarım değildir...ayakların yüzünden saklıyo olabilir mi senden...ya da fetişlikten bile vazgeçmiştir adam :)))))))

olayın en sevdiğim kısmı, üyeler işi geyiğe dökerken, konu sahibinin ciddi cevaplar vermesi.. sempatiksalakcinni

konu sahibi, kendi mi söyledi, ne dedi konuyu aç bakiym :hulya:

bi de şöyle uzun, mantıklı, geçerli, açıklayıcı cevaplar yazmazlar ya;
kısa kısa keser atarlar ne anlatmak istediğini anlayamayız;
özensizdir ciddi değildir;
işte buna uyuz oluyorum konu ciddiyetini kaybediyor.
sonra da nazikçe konuşmaya başlayıp: ''yapmayın arkadaşlar çok acımasızsınız konum fake değil ben fake değilim lütfen cevap verin cevap vermeyen okumasın çıksın!!'' şeklinde kabalaşan bi cevap gelir.

pıff...

bi şey daha ekliyim; gerçekten derdi olan herkese düzgün cevap verir, herkesin yazısını alıntılar mantıklı yazılar yazar. e adı üstünde derdi vardır çözüm bulması için fikir alması gerekir. sen ne olduğunu düzgünce yazmazsan konu ciddiyetini kaybeder sonra da '' yorum yok mu yaaaaaaaaüööğ ! '' diye sızlanırsın.

ayalarıma kırmızı mı pembe oje mi süreyim diye sorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne güzel işte pediküre para vermicen
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…