Kocam bana çok kambur duruyorsun dedi

Benyazmazsamsenyazmazsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
395
142
53
Dogumdam sonra cok uzun süre emzirme donemim oldu herkes gibi mi bilmem ama benim cocuk memeyi cok sevdi emzik yerine de kullandi uyumak için haliyle biraz kamburlastim ve bende farkettim ama artik dik duramiyorum dalıp kendimi unutunca yine çöküyor omuzlarim sirt maskesi aldim nafile yine egilmeme engel olmuyor o gün masayi topluyordum esimde beni izliyormuş döndü bana dedi ki ne kadar kambur olmussun cok icerledim valla cokta üzüldüm ne yalan soyleyeyim kendiside dimdik boylu poslu bi adam hep derdi nefret ederim kambur duran insandan diye ki cocugumu hep uyarir dik dur arkana yaslan diye en buyuk takintilarindan biri bu ne yapacam akıl verin lutfenn

Canım pılates e yazılsana bellıkı bebekle alakalı bır sey olmus belkı kemıklerde yamulma olmustur.dr cocuk dogurmanın kemıklerı bıraz yamultabılecegını soylemıstı.gıt pılatese duzelır canım

sağlığınız için yararlı olan ne ise onu yapın. yani kocan kambur duruyosun dediğinde çocuğu iki sene al sen emzir o zaman deseydiniz. neyine içerliyosunuz ki bu kadar. çok kırılgansınız galiba.
Hayir oyle aman aman cok kirilgan bi kadın değilim ama bende biraz sorun var heralde emziren arkadaslarimda bende ki kadar olmadi yastik kullanmama ragmen yine egiliyorum çocuğu emzirirken ocok etkiledi beni

İçerlenecek bi şey yok yahu ben de istemem eşim kambur dursun.Keşke emzik yerine kullandırtmasaydınız ama olan olmuş.

O korseler işe yarıyor diye duymuştum sürekli kullanın bence ve kendiniz dik tutmaya çalışın.Farkında olmadığınızda da eşiniz uyarsın,bunda bişey yok

Yani bu sizin elinizde dik durmaya sürekli dikkat et sırt kısmına yastık koyup 15 dk falan yat gün içinde tekrarla sırt kaslarını guclendircek hareketler yap kollarını buk yanlara aç kapa netten bakarsin bunlara bende sevmiyorum o görüntü dikkat ederim hep boş oldukca devamli bunları yaparım sonra duzeliyor zaten kalıcı hale gelmeden al önlemini

yani bende kambur duruyorum eşimde söyler oda benden kambur )) hatta bizim sülale de var bu duruş... yani çok alınganlık yapmayın plates işe yarıyormuş dr söyledi bana ..

ben de ayni dertten muzdaribim. daha oncesinde de durus bozuklugum vardi dogum sonrasi daha da artti. esim surekli dik dur diyor. isin kotu tarafi durus bozuklugumun ben de farkindayim. plates yoga gibisporlar iyi geliyormus. korse hicbir ise yaramiyor. denedim. o korse ciktiktan sonra yine ayni. vaktiniz v imkaniniz varsa arastirin plates ve yogayi...

Ilk cocugumu oturarak rmzirdim belim agridan kopardi ce kamburlasmistim.2 .ve 3. yu yatarak emziriyorum he yorucu olmuyor hem bel agrisi yok hem de kamburluk olmuyor. platesi evde bile uaparsiniz durusu duzelttigi kesin

2 çocuk emzirdim , o çökme, sırt ağrıları filan bende de oldu.
Ama alınacak ne var onu anlamadım.
Hemen hemen bütün insanlar kambur durur,vücut duruşumuzu kendimiz de bozuyoruz biraz.

Biz eşimle birbirimizi uyarırız hatta dik duralım diye.
Bana anormal gelmedi .
Bu kadar herşeye kırılmayın, dert diye sahiplenip dertlenmeyin bence.

Ama dik durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…