- 25 Mayıs 2014
- 395
- 142
- 53
- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
-
Canım pılates e yazılsana bellıkı bebekle alakalı bır sey olmus belkı kemıklerde yamulma olmustur.dr cocuk dogurmanın kemıklerı bıraz yamultabılecegını soylemıstı.gıt pılatese duzelır canımDogumdam sonra cok uzun süre emzirme donemim oldu herkes gibi mi bilmem ama benim cocuk memeyi cok sevdi emzik yerine de kullandi uyumak için haliyle biraz kamburlastim ve bende farkettim ama artik dik duramiyorum dalıp kendimi unutunca yine çöküyor omuzlarim sirt maskesi aldim nafile yine egilmeme engel olmuyor o gün masayi topluyordum esimde beni izliyormuş döndü bana dedi ki ne kadar kambur olmussun cok icerledim valla cokta üzüldüm ne yalan soyleyeyim kendiside dimdik boylu poslu bi adam hep derdi nefret ederim kambur duran insandan diye ki cocugumu hep uyarir dik dur arkana yaslan diye en buyuk takintilarindan biri bu ne yapacam akıl verin lutfenn
Hayir oyle aman aman cok kirilgan bi kadın değilim ama bende biraz sorun var heralde emziren arkadaslarimda bende ki kadar olmadi yastik kullanmama ragmen yine egiliyorum çocuğu emzirirken ocok etkiledi benisağlığınız için yararlı olan ne ise onu yapın. yani kocan kambur duruyosun dediğinde çocuğu iki sene al sen emzir o zaman deseydiniz. neyine içerliyosunuz ki bu kadar. çok kırılgansınız galiba.
Oyle bi yerde yasiyorum ki ne carsi var ne spor yeriCanım pılates e yazılsana bellıkı bebekle alakalı bır sey olmus belkı kemıklerde yamulma olmustur.dr cocuk dogurmanın kemıklerı bıraz yamultabılecegını soylemıstı.gıt pılatese duzelır canım
Televızyondan ogren yap.tabı once dra sor fıtık falan varsa yapamazsınOyle bi yerde yasiyorum ki ne carsi var ne spor yeri
İnternette bir dünya pilates videoları var. Hatta püfff püfff nefes alll verrr diyerek program yapan bir mankenimizin programı vardı aç onları izle onunla birlikte yap.Oyle bi yerde yasiyorum ki ne carsi var ne spor yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?