- 25 Ekim 2016
- 602
- 506
- 23
- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
-
Kamburluk giderici yeleklerden al o zaman bana hayatım deyin ve aldırın.
Aslında benim de almam lazım o yeleklerdenKonu sahibiBenyazmazsamsenyazmazsan ( o nasil uzun bi nickti kiz oyle :/ )
Bende bende bazen egri durdgumu dusunuyorum. Ablam "celimsiz duryosun" diyor. Bu yeleklerden siparis verdim aliexpressten cok ucuza. En ucuzunuda almadim tabi biraz kalite olsun diye. Galiba 3 buck euroydu, 15 tl felan yapar.
Daha ulasmadi elime. Ama bakabilirsi o siteye.
Aslında benim de almam lazım o yeleklerden
Haber verirsen çok sevinirim canımDedgim gibi elime ulasmadi smdilik tatlim. Eger ise yararsa seve seve yazarim sana.
Eger dersenki pek bi para degil, deniyim.
O zmn al. Yada bekle ben sna bildiririm gidisati, ondan snra alirsin. Bu hafta yada en gec gelecek hafta elime ulasir insallah galiba.
okuyunca önce duruşumu gözden geçirdim istemsizce insan bükülebiliyor...eşinize alınmanız normal ama sonuçta sağlığınız daha önemli eşiniz dedi diye değil sağlığınız için bi doktora görünün bazen omurgaların arasına et sıkışıyormuş ve öyle kalmaya sebep oluyormuş ....Dogumdam sonra cok uzun süre emzirme donemim oldu herkes gibi mi bilmem ama benim cocuk memeyi cok sevdi emzik yerine de kullandi uyumak için haliyle biraz kamburlastim ve bende farkettim ama artik dik duramiyorum dalıp kendimi unutunca yine çöküyor omuzlarim sirt maskesi aldim nafile yine egilmeme engel olmuyor o gün masayi topluyordum esimde beni izliyormuş döndü bana dedi ki ne kadar kambur olmussun cok icerledim valla cokta üzüldüm ne yalan soyleyeyim kendiside dimdik boylu poslu bi adam hep derdi nefret ederim kambur duran insandan diye ki cocugumu hep uyarir dik dur arkana yaslan diye en buyuk takintilarindan biri bu ne yapacam akıl verin lutfenn
Emzirme süresinin çok uzun olması taraftarı değilim 6 ay yeterli bence .Çevreden gördüğüm bayanlarin ,arkadaslarin uzuntusu kamburlasma ve memelerde sarkma .
Emzirme süresinin çok uzun olması taraftarı değilim 6 ay yeterli bence .Çevreden gördüğüm bayanlarin ,arkadaslarin uzuntusu kamburlasma ve memelerde sarkma .
Haber verirsen çok sevinirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?