Kocam bana çok kambur duruyorsun dedi

Kocam beni panda gibi oldun deyip seviyo demek yerimde olsan ağlarsın. İlk dediğinde düşündüm iyi bi şey mi kötü bi şey mi diye ama pandalar da çok sevimli ama ya.

Kamburluk giderici yeleklerden al o zaman bana hayatım deyin ve aldırın.

Konu sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan ( o nasil uzun bi nickti kiz oyle :/ )
bende bazen egri durdgumu dusunuyorum. Ablam "celimsiz duryosun" diyor. Bu yeleklerden siparis verdim aliexpressten cok ucuza. En ucuzunuda almadim tabi biraz kalite olsun diye. Galiba 3 buck euroydu, 15 tl felan yapar.
Daha ulasmadi elime. Ama bakabilirsi o siteye. Ablam kendi sirtindanda rhatsiz. benimkisi elime ulastignda ise yararsa onada siparis vericez. Oda 3 sene ardi ardina emzirmekten egildi. Halada emziriyor.

Aslında benim de almam lazım o yeleklerden

Aslında benim de almam lazım o yeleklerden

Dedgim gibi elime ulasmadi smdilik tatlim. Eger ise yararsa seve seve yazarim sana.
Eger dersenki pek bi para degil, deniyim.
O zmn al. Yada bekle ben sna bildiririm gidisati, ondan snra alirsin. Bu hafta yada en gec gelecek hafta elime ulasir insallah galiba.

okuyunca önce duruşumu gözden geçirdim istemsizce insan bükülebiliyor...eşinize alınmanız normal ama sonuçta sağlığınız daha önemli eşiniz dedi diye değil sağlığınız için bi doktora görünün bazen omurgaların arasına et sıkışıyormuş ve öyle kalmaya sebep oluyormuş ....

Alınmak yerine çözüm bulmaya çalışsanız sağlığınız açısından daha iyi olur. benim dikkatimi çeken göğüsleri büyük olan arkadaşlarımın genelde kambur durduğu. emzirirken kucağınıza büyükçe bir yastık alıp bebeği yastığın üstüne koyarak emzirin, zaten eğilerek emzirmeniz sırt ağrısı yapar size. plates de çok faydalı olur (ben salon sporlarından nefret ediyorum ama siz seviyorsunuzdur belki)

İleriki yıllarda sırt ağrısı ile yaşamak istemiyorsanız şimdiden duruma el koymanız lazım..

ben de sevgilime diyorum sürekli dik dursun diye bi ara sporla düzeltmişti baya ama bozuldu gene postürü

adam napsın bana trip mi atsın kambur dedim diye.

ne tuhaf şeylere takılıyorsunuz biraz kendinizle barışık olun.

hiç mi kendinizdeki kötü şeyleri dillendirmiyorsunuz? mükemmel güzel olmadığınıza eminim, biraz abartıyosunuz.

Emzirme süresinin çok uzun olması taraftarı değilim 6 ay yeterli bence .Çevreden gördüğüm bayanlarin ,arkadaslarin uzuntusu kamburlasma ve memelerde sarkma .

Emzirme süresinin çok uzun olması taraftarı değilim 6 ay yeterli bence .Çevreden gördüğüm bayanlarin ,arkadaslarin uzuntusu kamburlasma ve memelerde sarkma .

neye dayanarak taraftarı değilsiniz memeleri sarkacak diye mi ne kadar haklı bir sebep.

bebeklerin 2 sene anne sütüne ihtiyacı var.

eğer memelerini düşünecekse bir kadın hiç çocuk yapmasın daha iyi.

Benyazmazsamsenyazmazsan
Sevgili konu sahibi,
Sakın ha sakın sırt korsesi, yeleği vb sizin dik durmanızı sağlayacak aparatlardan kullanmayın.
Bu aparatlar kaslarınız yerine sizi dik tutar ama kaslar çalışmadığı için daha çok sırt ağrısı ve cikardiginizda daha beter kamburluk yapar.
Onun yerine yüzme ve pilatesi tercih edebilirsiniz. Mümkün olduğu kadar da gün içinde kendinize sağa sola post it ler yapıştırın dik dur yazan hatirladikca dik durun.

İlk 6 ay SADECE anne sütü almalı bebek. Sadece anne sütü alan çocuk 6. Ayda birden yemek yemeye nasıl başlasın?
en azından 1 yaşına kadar çocuğun ana gıdası anne sütüdür. bağışıklığı ve çocuğun güvende hissetmesi için anne sütü şarttır.

O yüzden 'sizce' ne düşünüyorsanız epey yanlış düşünüyorsunuz.

pilates aşırı faydalı bu konu da, daha da üstüne tanımam, mutlaka yap, bi de geçici dik durmayı sağlayan korse gibi şeyler varmış sanırım internette gördüm bende, gerçekte kullanana rastlamadım
benim eşimde dik durulmasına takıntılı, sanırım çoğu erkekte öyle...
sonuçta kötü bişey değil zaten dik durulması lazım, kambur duruyordum kendimi düzelttim ya konuya girince

Valla ben 14 ay emzirdim ve hiç kamburlaşma, hiç bir deformasyon olmadı, sıfır, böyle şeylere inanmayın 30 sene önceki şeyler, eskilerden bazı kadınlar göğüslerim sarkar diye emzirmezmiş
hamilelikte 30-40 kilo alıp zayıflayanda tabii deformasyon olur bu emzirmeyle alakalı değil kilo alıp vermeyle alakalı, sütyen kulanmamayla alakalı olabilir vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…