- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
-
Benim esimde bana diyo bence çok kafana takma Ben aldirmiyorum gülüp geçiyorum.Dogumdam sonra cok uzun süre emzirme donemim oldu herkes gibi mi bilmem ama benim cocuk memeyi cok sevdi emzik yerine de kullandi uyumak için haliyle biraz kamburlastim ve bende farkettim ama artik dik duramiyorum dalıp kendimi unutunca yine çöküyor omuzlarim sirt maskesi aldim nafile yine egilmeme engel olmuyor o gün masayi topluyordum esimde beni izliyormuş döndü bana dedi ki ne kadar kambur olmussun cok icerledim valla cokta üzüldüm ne yalan soyleyeyim kendiside dimdik boylu poslu bi adam hep derdi nefret ederim kambur duran insandan diye ki cocugumu hep uyarir dik dur arkana yaslan diye en buyuk takintilarindan biri bu ne yapacam akıl verin lutfenn
Egzersiz yapmalısınız. Önceden böyle bir sıkıntı yokmuş anladığım kadarıyla , toparlarsınız. Sırt kaslarını kuvvetlendirip, göğüs bölgesindeki kasları da germeniz lazım aynı zamanda..öncelikle Bi doktora görünün aslında başka rahatsızlık var mı yok mu ona göre yönlendirir sizi. Yada yakınlarda ftr merkezi varsa bir fizyoterapisten egzersizleri göstermesini rica edebilirsiniz. O da olmadı Nette de Videolar varDogumdam sonra cok uzun süre emzirme donemim oldu herkes gibi mi bilmem ama benim cocuk memeyi cok sevdi emzik yerine de kullandi uyumak için haliyle biraz kamburlastim ve bende farkettim ama artik dik duramiyorum dalıp kendimi unutunca yine çöküyor omuzlarim sirt maskesi aldim nafile yine egilmeme engel olmuyor o gün masayi topluyordum esimde beni izliyormuş döndü bana dedi ki ne kadar kambur olmussun cok icerledim valla cokta üzüldüm ne yalan soyleyeyim kendiside dimdik boylu poslu bi adam hep derdi nefret ederim kambur duran insandan diye ki cocugumu hep uyarir dik dur arkana yaslan diye en buyuk takintilarindan biri bu ne yapacam akıl verin lutfenn
canım söylemesi kırıcı olmuş haklısın. erkekler nasıl söyleyeceğini bilemiyor çok zaman. pat diye söylüyorlar. emzirme dönemlerinden dolayı bende de oldu . farkettim . ama kendim toparladım . dikkat ettim vs vs . hoşuma gidmiyordu aynadaki görüntüm.Dogumdam sonra cok uzun süre emzirme donemim oldu herkes gibi mi bilmem ama benim cocuk memeyi cok sevdi emzik yerine de kullandi uyumak için haliyle biraz kamburlastim ve bende farkettim ama artik dik duramiyorum dalıp kendimi unutunca yine çöküyor omuzlarim sirt maskesi aldim nafile yine egilmeme engel olmuyor o gün masayi topluyordum esimde beni izliyormuş döndü bana dedi ki ne kadar kambur olmussun cok icerledim valla cokta üzüldüm ne yalan soyleyeyim kendiside dimdik boylu poslu bi adam hep derdi nefret ederim kambur duran insandan diye ki cocugumu hep uyarir dik dur arkana yaslan diye en buyuk takintilarindan biri bu ne yapacam akıl verin lutfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?