Kocam bana çok kambur duruyorsun dedi

Oyle bi yerde yasiyorum ki ne carsi var ne spor yeri
Gum msjlari okuyamafim soylediler mi bilmiyorum.
Pilates cidden bu konuda cok basarili.
D&R larfan ya da internetten pilates cdleri bir mat ve top alip evde yapin.
Hem bu kadar alindiysaniz belki daha da iyi olmustur ve ileride saglik sorunu yaratabilecek biseyin onune caba sarfedip gecersiniz ve bu sizi gaza getirir

Emzirme süresinin çok uzun olması taraftarı değilim 6 ay yeterli bence .Çevreden gördüğüm bayanlarin us,arkadaslarin uzuntusu kamburlasma ve memelerde sarkma .
Cok merak ettim cocugunuz var mi cocugu olan hic bi anne memelerinin sarkmasini düşünmez oncelik herzaman bebegidir tabi ana var anacik var

Plates yapın, internette sırt dikleştiren birçok hareketler var onları araştırın bir de o sırt destekleyen ürünler işe yaramadığı gibi sırt kaslarını daha da zayıflatıyormuş, ben de duruşumu düzeltmek için o sırt korselerinin uygun olup olmadığını ortopedi uzmanına sormuştum kesinlikle kullanma sadece spor yap demişti.

Ben de geçen gün bir yazı okumuştum.Şutyen kullanmamanın meme sarkması ile alakası olmadığı ile ilgiliydi.Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama.

Pilates kalça ve basen için de yeterince etkili mi? Spor salonuna gitmeye üşeniyorum evde pilates mi yapsam?

Fizik tedaviye gidip muayene olun. Gerekirse orada bir tedavi uyguluyorlar, ya da evde yapmanız için egzersiz ve korse verirler.

Ben de geçen gün bir yazı okumuştum.Şutyen kullanmamanın meme sarkması ile alakası olmadığı ile ilgiliydi.Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama.

Bence bal gibi alakasi var.
Koy yerinde annem sutyen takmazmis.
Su an goguzleri gobek deligine kadar geliyor sarkmadan dolayi.
Emziren kadinlara sutyensiz yatmayin tavsiyeside ordan geliyor bence.
Cunku agirlik bindikce sarkiyor.

Bence bal gibi alakasi var.
Koy yerinde annem sutyen takmazmis.
Su an goguzleri gobek deligine kadar geliyor sarkmadan dolayi.
Emziren kadinlara sutyensiz yatmayin tavsiyeside ordan geliyor bence.
Cunku agirlik bindikce sarkiyor.

bence de

takmadığımda sanki derim acıyor gibi hissediyorum dartmıyor sanki.

zaten meme bağları dik tutan şey onlar yer çekiminden esneyebilir bana mantıklı geldi

sürekli takıyor musunuz siz ben yeni başladım sarkmasın diye ama normal sütyen değil başlangıç sütyeni gibi elastik yarım atlet gibi olanları sürekli kullanabiliyorum gece yatabiliyorum diğer türleriyle zor uyuyorum

Çözüm bende:
İnternetin varsa,evinde varsa çözüm de var.
Bende de kamburluk vardı sonra evde spor yapmaya başladım (Squat-elleri öne uzatarak-,plank vs.)
Artık dik duruyorum otururken hafif kamburum (o da sadece omuz kısmı çok hafif öne doğru)ama o da zamanla geçer sanırım. Ayaktayken hiç belli olmuyor.

Spora yazılıp omuz kaslarınızı güçlendirmeniz lazım maalesef oturarak çalıştıgım ıcın bendede mevcut o durum benım eşim hıcbır zaman problem etmedı tabı kendı saglıgımı dusundugunden uyarıyoruz bırbırımızı yanlıs pozısyonda durdugumuzda ama senın kocan bıraz abartmıs

Bi kac kiside daha duydum o sutyenlerle yattigini. Bence goguslerin cok buyuk degilse oda ise yarar. Mesela annemin gogusleri 100E, ona o yarim atletler disinin kovuguna yetmez. O zmn kullanmak manasiz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…