- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
-
Gum msjlari okuyamafim soylediler mi bilmiyorum.Oyle bi yerde yasiyorum ki ne carsi var ne spor yeri
Cok merak ettim cocugunuz var mi cocugu olan hic bi anne memelerinin sarkmasini düşünmez oncelik herzaman bebegidir tabi ana var anacik varEmzirme süresinin çok uzun olması taraftarı değilim 6 ay yeterli bence .Çevreden gördüğüm bayanlarin us,arkadaslarin uzuntusu kamburlasma ve memelerde sarkma .
Plates yapın, internette sırt dikleştiren birçok hareketler var onları araştırın bir de o sırt destekleyen ürünler işe yaramadığı gibi sırt kaslarını daha da zayıflatıyormuş, ben de duruşumu düzeltmek için o sırt korselerinin uygun olup olmadığını ortopedi uzmanına sormuştum kesinlikle kullanma sadece spor yap demişti.Dogumdam sonra cok uzun süre emzirme donemim oldu herkes gibi mi bilmem ama benim cocuk memeyi cok sevdi emzik yerine de kullandi uyumak için haliyle biraz kamburlastim ve bende farkettim ama artik dik duramiyorum dalıp kendimi unutunca yine çöküyor omuzlarim sirt maskesi aldim nafile yine egilmeme engel olmuyor o gün masayi topluyordum esimde beni izliyormuş döndü bana dedi ki ne kadar kambur olmussun cok icerledim valla cokta üzüldüm ne yalan soyleyeyim kendiside dimdik boylu poslu bi adam hep derdi nefret ederim kambur duran insandan diye ki cocugumu hep uyarir dik dur arkana yaslan diye en buyuk takintilarindan biri bu ne yapacam akıl verin lutfenn
Valla ben 14 ay emzirdim ve hiç kamburlaşma, hiç bir deformasyon olmadı, sıfır, böyle şeylere inanmayın 30 sene önceki şeyler, eskilerden bazı kadınlar göğüslerim sarkar diye emzirmezmiş
hamilelikte 30-40 kilo alıp zayıflayanda tabii deformasyon olur bu emzirmeyle alakalı değil kilo alıp vermeyle alakalı, sütyen kulanmamayla alakalı olabilir vs
pilates aşırı faydalı bu konu da, daha da üstüne tanımam, mutlaka yap, bi de geçici dik durmayı sağlayan korse gibi şeyler varmış sanırım internette gördüm bende, gerçekte kullanana rastlamadım
benim eşimde dik durulmasına takıntılı, sanırım çoğu erkekte öyle...
sonuçta kötü bişey değil zaten dik durulması lazım, kambur duruyordum kendimi düzelttim ya konuya girince
Pilates kalça ve basen için de yeterince etkili mi? Spor salonuna gitmeye üşeniyorum evde pilates mi yapsam?
Ben de geçen gün bir yazı okumuştum.Şutyen kullanmamanın meme sarkması ile alakası olmadığı ile ilgiliydi.Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama.
Bence bal gibi alakasi var.
Koy yerinde annem sutyen takmazmis.
Su an goguzleri gobek deligine kadar geliyor sarkmadan dolayi.
Emziren kadinlara sutyensiz yatmayin tavsiyeside ordan geliyor bence.
Cunku agirlik bindikce sarkiyor.
Spora yazılıp omuz kaslarınızı güçlendirmeniz lazım maalesef oturarak çalıştıgım ıcın bendede mevcut o durum benım eşim hıcbır zaman problem etmedı tabı kendı saglıgımı dusundugunden uyarıyoruz bırbırımızı yanlıs pozısyonda durdugumuzda ama senın kocan bıraz abartmısDogumdam sonra cok uzun süre emzirme donemim oldu herkes gibi mi bilmem ama benim cocuk memeyi cok sevdi emzik yerine de kullandi uyumak için haliyle biraz kamburlastim ve bende farkettim ama artik dik duramiyorum dalıp kendimi unutunca yine çöküyor omuzlarim sirt maskesi aldim nafile yine egilmeme engel olmuyor o gün masayi topluyordum esimde beni izliyormuş döndü bana dedi ki ne kadar kambur olmussun cok icerledim valla cokta üzüldüm ne yalan soyleyeyim kendiside dimdik boylu poslu bi adam hep derdi nefret ederim kambur duran insandan diye ki cocugumu hep uyarir dik dur arkana yaslan diye en buyuk takintilarindan biri bu ne yapacam akıl verin lutfenn
bence de
takmadığımda sanki derim acıyor gibi hissediyorum dartmıyor sanki.
zaten meme bağları dik tutan şey onlar yer çekiminden esneyebilir bana mantıklı geldi
sürekli takıyor musunuz siz ben yeni başladım sarkmasın diye ama normal sütyen değil başlangıç sütyeni gibi elastik yarım atlet gibi olanları sürekli kullanabiliyorum gece yatabiliyorum diğer türleriyle zor uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?