Oyunlara para yüklemek icin kredi çekildiğini sizden duydum. Nasıl bir oyun aşkı ki altınlar falan gitmiş, borç bitmemiş... sizde akılsız davranmissiniz, para hesabı yapamayan adama çok lazım gibi çocuk yapmak neden?
Hayır birşeyler izleyip para kazanılan bende çok bilmiyorum açıkcasıOyun dediğiniz nedir? Kumar oyunları mı
Annesi ne alaka? Ona söyleyince bir şey değişeceğini mi umuyorsunuz? Adam düzelmez. Sizin düzelmeniz lazım. Boşanma fikrini düşünün mesela.annesine söylesem kıyamet kopacak ve neden söyledim diye bana kızacak
Oyunlara para yüklemek icin kredi çekildiğini sizden duydum. Nasıl bir oyun aşkı ki altınlar falan gitmiş, borç bitmemiş... sizde akılsız davranmissiniz, para hesabı yapamayan adama çok lazım gibi çocuk yapmak neden?
Hayır birşeyler izleyip para kazanılan bende çokOyun dediğiniz nedir? Kumar oyunları mı
Boşansam nereye gidicem gidicek yerim yok ki sıfırdan başlasam nasıl yapıcam artık o kadar çıkmaza girdim kiAnnesi ne alaka? Ona söyleyince bir şey değişeceğini mi umuyorsunuz? Adam düzelmez. Sizin düzelmeniz lazım. Boşanma fikrini düşünün mesela.
Çevresini çok dinliyor artık her gün kavga etmekten de yoruldum ve son 1 yıldır böyle olduBağımlılık olmuş olabilir eşinizi tedavi olması için yönlendirin siz kararlı bir duruş sergilemezseniz o böyle davranmaya devam eder. İş boşanmaya gider yoksa
Kocanız kumar oynuyor, hiçbir oyun için kredi falan çekilmez. Sizi insan yerine bile koymayan bu adamdan boşanmayı düşünüyor musunuz peki?Hayır birşeyler izleyip para kazanılan bende çok bilmiyorum açıkcası
Ben sonradan öğrendim iş işten geçtikten sonraAltınları verip adamın akıllanmasını mı bekledin?
Valla karşında senin ve çocuğunun rızkını yiyen bir insan varken senin akıllanman gerekirdi.
Altınları ne diye aldı sizden? Düğün takınız mıydı?Ben sonradan öğrendim iş işten geçtikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?