kocam bana karsi cok ilgisiz

Pempe_GozLuk

bir varmış bir yokmuş ......
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
307
2
296
kocamin bana karsi sevgi,saygi,hosgoru,deger ,kiymet ve ilgisi hic yok..ne yapmaliyim kizlar.Adam baana bunlarin hicbirini gostermiyor..kendimi onun yaninda cok degersiz hissediyorum..Ona sordugumda ise gecistiriyo beni ...

Canım sende onunla ılgılenme o senı takmıyosa sen onu hııııııııııııııc takma bak ozaman mutlu olmaya baslıcan dusunmesın su salak kocaları allah askına hıc takma solemesı kolay ama ben artık ole yapıyorum ve esım uzerıme dusmeye basladı eskıden coooooooooooooook uzulurdum aman hayat cok kısa valla degmez

Sonrada kadınlar nıye aldatıyor
Erkek aldatınca bır sebep var ama kadına ılgısız sevgısız olunca bunun nedenı ılla kadında aranıyor
Ilgısızmı canım sende don bı tarafını takma hıc takma hemde
Bu yontem bı yakınım tarafından cok işe yaradı
Kadın kocasından sıkayetcıydı ılgısızlıgınden falan
Sonra kadın kendıne bakmaya basladı boyle susler pusler ama varya her an kokos takılıyordu ve kocasınıda hıc takmıyordu
Adam bunu oyle gormeye baslayınca ılgılenmeye basladı hanı kaparlar bırsey olur dıye
O gun bugundur kadının kulu kölesı adam

kimin diğilki
benim kide öyledir canım istediğin kadar süslen püslen yinede böyle odun erkeklerin umrunda olmuyorsun saat gecenin 1.30 unda benim kk.da ne işim var kafamdaki sıkıntılar beni şişirdi uyuyamadım
aslında beni dinleyen derdime derman olan bir kocam olsaydı belkide ben rahatlamış bir vaziyette şu anda rem uykusunda olacaktım

biz daha çoooook yazarız buraya bu kocaları

Kendine bakmıyonmu cnm yada hep aynı tarzdamısın evin içinde yada kocanın hayatında başka biride olabilir bi takibe gir sen derim olmaz olmaz deme olan şeyler

hülya avşar kendine bakmıyormuyduda aldatıldı
bir kendine bak muhabbetidir gidiyor
buda kesin bekarların yazılarıdır

evlenince anlarsınız sizde erkeklerin gözüne perde indimi neler yaptıklarını

ne bakcak kendıne yaaa adam cok mu bakıyordda kendıne kadın bu kadar ustune dusuyor.boyle herıflerı umursamıcan yokmus gıbı dawrancan kendılerını ne sanıyorlarsa aslında k.çlarına tekme ıstıyor hepsı

kizlar cok cok tessekur ederim ilginiz ve alakaniz icin.Ben bir yil 4 aylik evliyim.yasim 23 .Evliligimizn ilk aylarinda basladi.Ne bilim daha rahat konusmalar laflar felan.simdi bakiyorum adam beni tinlamiyo ne ariyo ne soruyo ..Bir yere gidecek olursa sadece gidiyorum diyo fikrimi almiyor.onunla acik acik konustum benm sozum lafimi dinle sana iyi olurum diyo.Sen benden bekliyorsun bende senden bekliyorum dedimde ben erkegim diyo istedigimi derim yaparim diyo, En ufak sohbetimizde kavga cikiyor .Gecenlerde magazada geziyoruz o beni iteliyo ben onu bende koluna vurdum bi kac defa herkes bize bakip gulumsuyda ne yapiyon millet bize guluyyo diyo.iste Pazartesi gunu parka gittik yine ceviz kabugunu doldurmaz bi laf duelosu yaptik o bankin bi kosesinde ben bir kossesinde oturyorum yasli bi amca arkadsinla bisikletlerle gecerken ooo cok romantikler sunlara bak diyo gulup gectiler bize .tabiki bizide guldurdu.dusunun yani cok guzel bi nehir var onumuzde kazlar ordekler kugular suda geziniyo arkamizda geyikler oturyo bize bakin bide.yani gittigimz yerin tadini bile alamiyoruz.eve dargin bi sekilde dondum . Aldatma konusuna gelince burda kadin cok o almis alacagi kadar zevkini yaparsa oyle bisey hic sasirmam cunku burdaki kadinlarin genelli cok ozgur vee sinirsiz yasam tarzlari var. Isin acikcasi cok bakimsizda degilim bakimlida degilim ..ki cok bakimli olsamda degismez sanirim bu seferde kiskanclik baslar zaten sole oturma bole giyme felan.Ona gore sadece kendisi hakli..Cevresindeki insnlrn cogu kendisni severler kendini sevdirir .Zaten tanisdimiz zamanlar banada oyledi aaa iste bu dedim malasef oyle demeyle olmuyomus beraber hayati paylasinca isler degisiyor .Yani kizlar evlilik zor bi muesese bunu anladim..Allah herkesin yuvasina huzur duzen versin kimseyi mutsuz edmesin.(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…