• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam bana karşı çok isteksiz seksi adeta ödev gibi görüyo diyenler buraya...

sexin ödevimi olur yahuu o bir görev değil ki:53:
hem bunu genelde kadın yapar istemediği halde mecburiyetten evliliği için istemesede katlanır bazen:30:

doğru ama canım malesef öyle biz çocuk istiyoruz sorun eşimin bana yanaşmaması ben yanaştığım zamanda isteksiz yaklaşıyo bu durumda beni çok üzüyo bişey söylemiyo ama ben bunu hissedebiliyorum hislerimi ona açıklayıncada sana öyle geliyo diyo yani ödevden kastım mecburiyet anlatabilmişimdir inşallah bu durumu nasıl aşabilirim?

yıl değil tatlım henüz dört aylı evliyim bu sorun evlendiğim ilk günden başladı yada ben mi büyütüyorum bilmiyorum ama
kafam çok karışık ilişki dışında eşim beni çok seviyo ve çok ilgili ama ilişki söz konusu olunca isteksiz

çocuk istemiyor olabilir mi??? Yada çocuk için uğraştığınızdan dolayı bu ona ödev gibi geliyor olabilir mi??

biz severek evlendik üç yıl bir birlikteliğimiz oldu hala da çok seviyoruz ama bu durum çok üzücü o yüzden hiç ilişkiye giresim kalmıyo kendimden tiksiniyorum neden diye düşünüyorum ama hiç bişey diyemiyorum...

olamaz çünkü eşim benden daha çok istiyo bu bebeği yoksa ben bir yıla kadar yapmam diyordum neden böylesin dediğimde kendimi çok yorgun hissediyorum cevabını alıyorum her seferinde çünkü işi çok ağır

benimki de aynı şeyi söylüyor çok yorgunum diyor bir de bizde 16 aylık bebeğimiz var onu bahane ediyor vakit mi var diyor.

Eşiniz Eve Gelmeden Önce Hazırlık Yapıyor musunuz ?

Mesela Güzel Bir Gecelik, Yatağınızın İçine Kullandığınız Parfüm veya Deodorant Sıkıyor musunuz?
Yoksa Günlük Kıyafetlerle mi Karşılıyorsunuz?

Komik Gelebilir Ama Bunlar Gerçekten Önemli Noktalar..:40:
Henüz 4 Aylık Evlisiniz..:31:

Ağda Zamanını Bekliyor musunuz?
Ne Bileyim İşte Açık Açık Soramıyorum Ama.. :30:

olamaz çünkü eşim benden daha çok istiyo bu bebeği yoksa ben bir yıla kadar yapmam diyordum neden böylesin dediğimde kendimi çok yorgun hissediyorum cevabını alıyorum her seferinde çünkü işi çok ağır

Merhaba,
aynı durum bizde de var ben 8 yıldır evliyim. evlenmeden önce çok farklı olacağına inandığım cinsel yaşamım ne yazıkki büyük bir hayal kırıklığı oldu. fiziksel bir sorun olmamasına ve birbirimizi seviyor olmamıza karşın isteksizlik hat safhada
biz terapiste gittik tam bir şeyleri düzeltiyorduk ki eşim daha fazla gitmek istemedi
ben yardımı olacağına çok inanıyordum oysaki

canım biraz romantizm ortamı oluştursan evde yatak odasında falan belki işe yarar sıcak bi ortam
biraz bakım sexy kıyafetler makyaj fln ne bileyim işte...

eve geldiği zaman günlük kıyafetle karşılıyorum ama yatağa girmeden o dediklerini yapıyorum ve ben ağda gününü bile beklemem her an temizlenirim o konuda hiç bir sorunum yok hatta eşim defalarca ne güzel hep temizsin kötü kokmuyorsun der ancak eşimi bazı zaman süslenerekte karşılarım da bu onun için pek önem taşımıyo gördüğüm kadarıyla eve geldiği zaman sürekli misafir gelecekmiş gibi ona çok güzel sofra hazırlarım dinlenmesi için masaj yaparım eksiğimde ne bilmiyorum

isteksizlik çok kötü canım seni çok iyi anlıyorum sen sekiz yıllık evlisin ben dört aylık benim ki şimdiden başladı oysa onu mutlu etmek için neler yapıyorum ama...

yatağa girdiği zaman karşılaşıyo süprizimle dediğini de uygularım inşallah işe yarar acaba isteksizlik yüzünden çocuk tutmuyo olabilir mi

daha 4 aylık evlisin ne bu çocuk acelesi anlamadım valla peşinizden atlı mı koşturuyor?

yatağa girdiği zaman karşılaşıyo süprizimle dediğini de uygularım inşallah işe yarar acaba isteksizlik yüzünden çocuk tutmuyo olabilir mi

ahahahahha yapmayın yahu. Literatüre yeni bir kavram eklersiniz :D:D. Tecavüz ile hamile kalan bi milyon kadın var kaba tabirle.

Back
X