• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam bana karşı çok isteksiz seksi adeta ödev gibi görüyo diyenler buraya...

Sevgim eşinle tartışmalarınız oluıyormu?ne bileyim biraz hakaretvari konuşmaların varmı ona karşı?

Son düzenleme:
konuştuğum zaman aldığım tek cevap çok yoruluyorum canım anla lütfen bende herşeyi oluruna bırakıyorum çünkü eşimin sevgisine güveniyorum
bu arada fikirleriniz için tşk ederim iyi geldi böyle konuşmak

konuştuğum zaman aldığım tek cevap çok yoruluyorum canım anla lütfen bende herşeyi oluruna bırakıyorum çünkü eşimin sevgisine güveniyorum
bu arada fikirleriniz için tşk ederim iyi geldi böyle konuşmak

Haftaiçi gerçekten işi gereği yoruluyordur. Her erkek bir değil neticede.

allah seni napmasın öldüm yaa :1::1::1::1:

Mesir macunu tarifi vericem birazdan :9:

eşimle evlendikten sonra hiç şiddetli tartışmalarımız olmadı yani nişanlılık dönemimizde tartışmalar çoktu ben eşime karşı çok saygılıyımdır oda bana karşı yalnız sinirlendiği zaman bazen hakaretleri oluyo siniri geçtikten sonrada gelip gönlümü alır yani

eşimle evlendikten sonra hiç şiddetli tartışmalarımız olmadı yani nişanlılık dönemimizde tartışmalar çoktu ben eşime karşı çok saygılıyımdır oda bana karşı yalnız sinirlendiği zaman bazen hakaretleri oluyo siniri geçtikten sonrada gelip gönlümü alır yani

İlişkinizde bir sorun yok. Yani ilişkinizde yaşanacak sorunların cinsel hayatınıza yansıması gibi bir durum da yok.

Yoruluyordur o, ondan böyledir belki de :S

Hem haftada 5 kez gönülsüz ilişkiye gireceğine bir kez yapın tam olsun :1: Töbe töbe akşam akşam, açık açık yazılmıyor da böyle şeyler hahahhaha:D

canım benim çok şükür sorunumuz yok mutlaka öyledir dedim ya artık herşeyi akışına bıraktım o ne zaman isterse zorladığım zaman ben mahçup oluyorum zorlamasamda erkek milleti ya gözü dışarda kalırsa demi ama

eşiniz için çinko magnezyum vitamin haplarından kullanabilirsiniz hem isteği artar hemde spermleri güçlendirir
çocuk olmuyor demek için panik yapmak için çok yenisiniz bunu demeniz için 1 sene beklemeniz gerekir

ayrıca eşinizin belkide işle ilgili sorunları vardır cinsellikte beyinde bitiyor düşünceler yoğunsa..
cinsel yaşamı haftada 2 3 4 olması gerekli diyede düşünmeyin bu kişiye bağlı eşiniz için bu yeterlide olabilir

Bence bir erkekte isteksizlik varsa cinsel anlamda o adamda sorun vardır sevgim27:26:
eşim gayet istekli çünkü:26::23::23::23:
keçi boynuzu falan yedirsen eşine???
Hem nedne sen zorluyorsun ki bırak sen kaç adam kovalasın cnm
keşke benim eşimde biraz isteksiz olsa yaw

Son düzenleme:
evet işiyle ilgili problemleri var bedenimle beraber beynimde yoruluyo dediği de oluyo çocuğu da kendisi çok istiyo geçen ay bıraktık zaten korunmayı hayırlısı olur inşallah

sen keçi boynuzu mu yediriyorsun öyle deme canım ya isteksiz olması daha kötü bu keçi boynuzunun pekmezi de var hangisi etkili olur

erkekler gönül kırgınlıkları oldumu ilk iş yorgunum falan derlerde oyüzden sordum canım...

belkide gerçekten yorgundur dicem ama evliliğiniz daha çok yeni,ne yorgunluğu bu?heyecandan yorgunluğu hissetmemeli bence....sen bu işi bi takip et bakalım...banyoya girdimi uzun kalıyomu?:51:

sevgicim canımmmbir dönem benim kocamda öyleydi düğün borcunun altında ezilmişti hiç yeni evli gibi değildik 5 senelik evliyim şimdi durdurana aşk olsun şimdi de çok bunaltıyoooözellikle evde yatılı misafir varken hallolur kafanatakma oluruna bırak üstüne çok düşme kaçan kovalanır misali rahat ol

bak buna hiç dikkat etmedim canım iyi bişey dedin şimdi ama ayıp olacakta banyoya da beraber giriyoruz yanlız bırakmıyorum yani tabi lavaboya girdiğinde takip etmedim hiç

Back
X