Oncelikle esiniz size yaklasmiyorsa yapabileceginiz bir kac bir sey var...(hic bu konularda sorun cekmemis birisi olarak size verecegim ogutleri dikkatle dinleyin!! ve uygulayin)
Simdi oncelikle esinize sinyaller verin. Mesela isemi gidiyor... tam kapidan ugurlarken kulagina ...seninle oynamak istiyorum, gecenin olmasini beklemek cok zor,veya ne kadar seksi gozukuyorsun sen oyle gibi oyuncu seksi kelimler atin ortaya mesela mutfaga mi gidiyorsunuz onunuzden mi gecti burada da yakisikli bir erkek gormek ne hos fln deyin. Egosunu oksamak hoslarina gider. AMa BUNLARI inanarak sesinizi seksilestirerek fln soyleyin veya muzur bir tavirda.Bunlar kucuk sinyallerdir ama ise yarar, gerekene mesaji alacaklardir.
Ikincisi Ozguvenli olun. Erkekler kendine ozguveni olan bayanlari severler. Ne giyerseniz giyin ne yaparsaniz yapin seksi oldugunuza inanin. Inanmiyorsaniz kendinizi hemen seksi yapin.Makyaj guzel bir kiyafet vs.. Mesela ben sacimi cok guzel yaptim mi guzel bir makyaj ve uzun takma kirpikler hemen kendimi iyi hissetmeme sebep oluyor. Aninda beni degistiriyor.Ozguven giydiginiz herhangi bir kiyafetten daha etkilidir.
Diger bir nokta forplay denilen yani bir kimlige burunerek oyun oynama rol oyunlari cok zevklidir. Fanteziler seks yasaminiza renk katar.Mesela ornek ben seytan kostumu almistim. Cok guzel bir kirmizi ic camasiri ve boynuzlar ve kulagi vardi. Tum gun evde onla dolasmistim ve acayip guzeldi. Kendimi cok oyuncu ve seksi hissetmistim.Kuyrugum vardi ve surekli kuyrugumdan cekistiriyordu esim

DD heheh ustelik catali vardi kostumun surekli catalli onu durttum hem cok eglendik hem cok gulduk

ona cehennem kadar sicak oldugumu soledim alin iste ne kadar muzur ahhahaa

Ornekler ve fanteziler icin victoria secret's markasinin
Sexy Little Fantasies - Victoria's Secret seksi kucuk fanteziler grubu ideal bicilmis... Mesela polis kostumun varsa kotu erkeklere nolur biliyor musun...? seninle hapishanede cok eglenicez fln diyin... yani kendinizi o role burundurmek cok kolay.. sekreter olur, okul kizi olur kendinizde yapabilirsiniz,,,
Sonra gelelim dirty talk yani esinize acik sacin konusun tam beraberken bunlar icinde google amcada ornekler mevcut.
Sonra dansetmesini ogrenin evde muzik koyun ve seksice dansedin. Esinizi sandalye oturtun ve sonra etrafinda donmeye dansetmeye baslayin unutmayin yavas ve seksi... sonra ona dokunun oynayin onunla tahrik edin vs...
Ayrica seks deyince bizim aklimiza mum vs romantik ortam geliyor ama iste erkekler romantik canlilar degil ve bu gibi seyler onlari pek seks yoluna sevketmez belli bir sure sonra... yapacaginiz sey tamamen hic olmadiginiz gibi davranmak ve atesli olmak surekli yeni seyler denemek ve kendinize guvenmek. Oyle romantik seyler deyin aklini ucuracak ve sinirlari zorlayacak seyler deneyin ki akli karissin,
Son olarak online seks shop yani seks magazalari var orada fantezi urunleri bulmak mumkun deneyin derim.
Mesela aklima gelen baska bir sey bir gun cok yumusak davranirken ertesi gun sert davranip onun sinirlarini zorlayabilirsiniz... mesela gogsune tokat atin yanagini fln SIKIN. dominitrix-submissive denen bir olay vardir. Yani domine eden ve o kisiyi dinleyen bir gun siz onu dinlersiniz istedigini yaparsiniz diger gun o size aynini yapar. Ve son arada gozleri baglayin ve cok guzel sekerli vucut losyonlari satiliyor online vucudunuzda opmesini istedigniz yerlere surup onun gozunu baglayin sonrada kendisinin nereye sekerli losyon siktiginizi bulmasini isteyin,,,
yani istedikten sonra cok kolay boyle seyler... tek gereken pratik etmek bunlari deneyip kendine oturtmak ... guven cok onemli guven olmadan maalesef gulunc olunabiliyor. Ne yaparsaniz yapin soylediginiz yaptiginiz seye inanin...Bol sans.