• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam bana karşı çok isteksiz seksi adeta ödev gibi görüyo diyenler buraya...

tatlım anlatamadım galiba kocam benden kaçmıyo sadece isteksiz ilişkimiz gayet güzel gidiyo bizim problemimiz sadece cinsellikte ayrıca bu her çiftin başına gelebilecek bir durum yani anormal değil sen hiç beraber banyoya giren çift bilmiyon heralde bu erkekler için çok önemli eşimde bundan memnun yeni evli olduğum için herşeyi şimdiden oturtmam lazım ilerisi için

canım eşinle banyo yapmak çok güzel bişey tabiki haklıısn bende yeni ewliyim ama girmiyorum onunla duşa girdiğime gireceğime pişman ediyo çünkü :))ama senin eşin masum masum duş alıp niyetini aşmıyosa ne mutlu sana yaww gir duşa beraber cıbı cıbı yapın ne güzel..

sağolsun eşim çok usludur binde bir aşıyo niyetini oda yerinde oluyo zaten öyle her banyoya girdiğimizde olursa bende girmezdim ama öyle diyince morelim çok bozuldu kocam benden kaçsaydı bunu bilirdim demi

sağolsun eşim çok usludur binde bir aşıyo niyetini oda yerinde oluyo zaten öyle her banyoya girdiğimizde olursa bende girmezdim ama öyle diyince morelim çok bozuldu kocam benden kaçsaydı bunu bilirdim demi

o konuyu eşine hiç açma
istemiyorum yan cebime koy hesabı yap
giydiğin kıyafetlerle baştan çıkar buna hiç bir erkek dayanamaz..

bu arada alıntıyla cvp verirsen sorulara verdiğin cevplar karışmamış olur..

erkekler kendini tatmin etmekten daha çok zewk alıyo demişsin ewet bundan zewk alıyolar sanırım benimki o işide bana yaptırıyor maalesef bizde onun adı b planı :)))aşkım b planı yapsana dediği zaman sewiniyorum resmen....bukadar istekli olmalarıda iyi değil emin ol daha 2 hafta önce hastayım kemiklerim ağrıyor resmen yine istedi hayır çok hastayım dedim vayy sen beni istemiyosun hiç kendin yanaşmıyosun sanki ben 70 lik dedeyim falan filan neler söledi daha 24 yaşında :)) tartışma öle büyüdüki sehpayı kırdı azman tartıştık çıktım annemin ewine gidiyorum dedim git zaten kaçmaya yer arıyosun dedi çıktım buakaşam burda kalcam diyorum babam diyoki ne oldu arıycam sorcam yok diyorum anlat ne oldu diye o sordukça ben gülme krizine giriyorum sabah almaya geldi babamlar eşime soruyo ikimizde gülmekten kırılıyoruz bizimkinin istekleri bitmiyo yani bu konuda çok ısrarcı emin ol böle olsada burda şikayete
ederdin....ben 6 aylık ewliyim sen nekadarlıksın okuyamadım hepsini bide kaç günde bir yanaşıyor eşin? yazarsan sewinirim bi ara benimn eşimde 1 haftadan fazla yaklaşmamıştı bana borçlarımızdan dolayı canı sıkkındı ahhhh ne rahat günlerdi onlar bizim kutlamak için hergün bi bahanemiz var kendi işimiz gece çalışıyor gece 3 4 gibi gelir sonra duştayken babası arar yaaa ortadan kayboldu ewemi geldi der adama cwp veremem :)))

erkekler kendini tatmin etmekten daha çok zewk alıyo demişsin ewet bundan zewk alıyolar sanırım benimki o işide bana yaptırıyor maalesef bizde onun adı b planı :)))aşkım b planı yapsana dediği zaman sewiniyorum resmen....bukadar istekli olmalarıda iyi değil emin ol daha 2 hafta önce hastayım kemiklerim ağrıyor resmen yine istedi hayır çok hastayım dedim vayy sen beni istemiyosun hiç kendin yanaşmıyosun sanki ben 70 lik dedeyim falan filan neler söledi daha 24 yaşında :)) tartışma öle büyüdüki sehpayı kırdı azman tartıştık çıktım annemin ewine gidiyorum dedim git zaten kaçmaya yer arıyosun dedi çıktım buakaşam burda kalcam diyorum babam diyoki ne oldu arıycam sorcam yok diyorum anlat ne oldu diye o sordukça ben gülme krizine giriyorum sabah almaya geldi babamlar eşime soruyo ikimizde gülmekten kırılıyoruz bizimkinin istekleri bitmiyo yani bu konuda çok ısrarcı emin ol böle olsada burda şikayete
ederdin....ben 6 aylık ewliyim sen nekadarlıksın okuyamadım hepsini bide kaç günde bir yanaşıyor eşin? yazarsan sewinirim bi ara benimn eşimde 1 haftadan fazla yaklaşmamıştı bana borçlarımızdan dolayı canı sıkkındı ahhhh ne rahat günlerdi onlar bizim kutlamak için hergün bi bahanemiz var kendi işimiz gece çalışıyor gece 3 4 gibi gelir sonra duştayken babası arar yaaa ortadan kayboldu ewemi geldi der adama cwp veremem :)))

çok komikmiş sizin durumunuz ya iyi değil ama ben istiyorum ki kendi yaklaşsın iki üç günde bir yapıyorsakta ben yaklaşıyorum bazen dokunmasam dört beş günü buluyo belki borçları takıyordur kafasına ama erkeğin yaklaşması başka kadının yaklaşması başka onu şimdi ne kadar mutlu edersem o kadar gözü dışarda kalmaz o yüzden elimden geleni yapıyorum ve oda bundan memnun hissettiim kdarıyla

çok komikmiş sizin durumunuz ya iyi değil ama ben istiyorum ki kendi yaklaşsın iki üç günde bir yapıyorsakta ben yaklaşıyorum bazen dokunmasam dört beş günü buluyo belki borçları takıyordur kafasına ama erkeğin yaklaşması başka kadının yaklaşması başka onu şimdi ne kadar mutlu edersem o kadar gözü dışarda kalmaz o yüzden elimden geleni yapıyorum ve oda bundan memnun hissettiim kdarıyla

borçlardan sıkıntı stresdendir takma kafana ama sende yaklaş arada tabi bunu o istemiyo ben istiyorum zorla oluyor gibi düşünme bana hiç yaklaşmak nasip olmadı daha ama böle bi durum olursada yaklaşırım heralde....gözü dışarda falan kalmaz içinde varsa engelleyemessin zaten inan...inş.başına gelmez öle bişey tabikide ama kendinide bukadar kasma çocuk falan okudum çocuk olunca tamamen kopuyo bazı ilişkiler genelde kadınlar istemiyo doğumdan sonra benim eşim 3 4 yıl çocuk istemem diyo mesela onun derdi belli zaten :)))

ben evlenmeden önce her erkek sadece iliski düsünür hatta evlenince hic durmazlar diye düsünürdüm...hicte öyle degil ..hele belli yasa gelmis olgunlasmis bir erkekle evliysen asla..akillari asla sürekli yatakta degil..ilk zamanlar bende sasirmistim bendemi bir gariplik var esime sormustum gülmüstü..öyle erkeklerden degilim demisti.ayrica burda bir kac kiside demis adam o gün yorgundur yada is yerinde birsey olmustur akli bir seye takilmistir..benim kocam öyle mesela aklinda birsey varsa yatakta birak iliskiyi rahat uyuyamaz bile..
ayrica bence erkekler istemiyor oyle artik kadinlar istiyor hep daha fazla..bir dergide boyle okumustum..
bir arkadasim var onun kocasida tam tersi akli fikri sevismekte..arkadasim o uyuyunca yataga yilan gibi süzülüyorum diyor. boyleside korkunc bence ..cok zor durumlara sokuyormus karisini..
esinin seni istemedigini falan düsünme ..acik acikta sor..ben esime cok acik ve net yaklasiriim hep..ozellike yatakta..aklimda soru isareti kalmaz hic .

Oncelikle esiniz size yaklasmiyorsa yapabileceginiz bir kac bir sey var...(hic bu konularda sorun cekmemis birisi olarak size verecegim ogutleri dikkatle dinleyin!! ve uygulayin)

Simdi oncelikle esinize sinyaller verin. Mesela isemi gidiyor... tam kapidan ugurlarken kulagina ...seninle oynamak istiyorum, gecenin olmasini beklemek cok zor,veya ne kadar seksi gozukuyorsun sen oyle gibi oyuncu seksi kelimler atin ortaya mesela mutfaga mi gidiyorsunuz onunuzden mi gecti burada da yakisikli bir erkek gormek ne hos fln deyin. Egosunu oksamak hoslarina gider. AMa BUNLARI inanarak sesinizi seksilestirerek fln soyleyin veya muzur bir tavirda.Bunlar kucuk sinyallerdir ama ise yarar, gerekene mesaji alacaklardir.

Ikincisi Ozguvenli olun. Erkekler kendine ozguveni olan bayanlari severler. Ne giyerseniz giyin ne yaparsaniz yapin seksi oldugunuza inanin. Inanmiyorsaniz kendinizi hemen seksi yapin.Makyaj guzel bir kiyafet vs.. Mesela ben sacimi cok guzel yaptim mi guzel bir makyaj ve uzun takma kirpikler hemen kendimi iyi hissetmeme sebep oluyor. Aninda beni degistiriyor.Ozguven giydiginiz herhangi bir kiyafetten daha etkilidir.

Diger bir nokta forplay denilen yani bir kimlige burunerek oyun oynama rol oyunlari cok zevklidir. Fanteziler seks yasaminiza renk katar.Mesela ornek ben seytan kostumu almistim. Cok guzel bir kirmizi ic camasiri ve boynuzlar ve kulagi vardi. Tum gun evde onla dolasmistim ve acayip guzeldi. Kendimi cok oyuncu ve seksi hissetmistim.Kuyrugum vardi ve surekli kuyrugumdan cekistiriyordu esim:DDD heheh ustelik catali vardi kostumun surekli catalli onu durttum hem cok eglendik hem cok gulduk:D ona cehennem kadar sicak oldugumu soledim alin iste ne kadar muzur ahhahaa:D Ornekler ve fanteziler icin victoria secret's markasinin Sexy Little Fantasies - Victoria's Secret seksi kucuk fanteziler grubu ideal bicilmis... Mesela polis kostumun varsa kotu erkeklere nolur biliyor musun...? seninle hapishanede cok eglenicez fln diyin... yani kendinizi o role burundurmek cok kolay.. sekreter olur, okul kizi olur kendinizde yapabilirsiniz,,,

Sonra gelelim dirty talk yani esinize acik sacin konusun tam beraberken bunlar icinde google amcada ornekler mevcut.

Sonra dansetmesini ogrenin evde muzik koyun ve seksice dansedin. Esinizi sandalye oturtun ve sonra etrafinda donmeye dansetmeye baslayin unutmayin yavas ve seksi... sonra ona dokunun oynayin onunla tahrik edin vs...

Ayrica seks deyince bizim aklimiza mum vs romantik ortam geliyor ama iste erkekler romantik canlilar degil ve bu gibi seyler onlari pek seks yoluna sevketmez belli bir sure sonra... yapacaginiz sey tamamen hic olmadiginiz gibi davranmak ve atesli olmak surekli yeni seyler denemek ve kendinize guvenmek. Oyle romantik seyler deyin aklini ucuracak ve sinirlari zorlayacak seyler deneyin ki akli karissin,

Son olarak online seks shop yani seks magazalari var orada fantezi urunleri bulmak mumkun deneyin derim.

Mesela aklima gelen baska bir sey bir gun cok yumusak davranirken ertesi gun sert davranip onun sinirlarini zorlayabilirsiniz... mesela gogsune tokat atin yanagini fln SIKIN. dominitrix-submissive denen bir olay vardir. Yani domine eden ve o kisiyi dinleyen bir gun siz onu dinlersiniz istedigini yaparsiniz diger gun o size aynini yapar. Ve son arada gozleri baglayin ve cok guzel sekerli vucut losyonlari satiliyor online vucudunuzda opmesini istedigniz yerlere surup onun gozunu baglayin sonrada kendisinin nereye sekerli losyon siktiginizi bulmasini isteyin,,,

yani istedikten sonra cok kolay boyle seyler... tek gereken pratik etmek bunlari deneyip kendine oturtmak ... guven cok onemli guven olmadan maalesef gulunc olunabiliyor. Ne yaparsaniz yapin soylediginiz yaptiginiz seye inanin...Bol sans.

aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh aaaaaaaahhhhhhhhhh
yazıynı okuyunca nerde o eski günleeeerr dedim bi an
yazmak isteyip de vakit bulamayıp yazamadığım şeyleri ne de güzel yazmışsın:46::46::46:
ben de 7 yıllık evliyim 5 yaşında bi oğlum ve 9 aylık bi kızım var çok şükür
bu yazdıkların bizde de mevcuttu bir zamanlar ve eşim öğle vakti bile eve gelirdi:1:
ama çocuklar büyüyüncce çok kısıtlanıyo fantezi hayatın:14:
mesela biraz dekolte ve mini bi elbise giysem oğlum pis pis gülüp anneeeeeeeeee diyo
hadi o uyuyunca giyeyim diyorum sağolsun kızım çok cadı:9: çok huysuz:36:
hiçbirşeye fırsat vermiyo gece bile düzgün uyumuyo. o uyurken ne vakit kalırsa onunla
yetiniyoruz artık:19:bunu yazana kadar bile 3 kere başına gittim düşün artık...
sizin çocuk yok heralde...

SEVGİMM27 bence çocuk için çok erken gerçekten evliliğini doya doya yaşamalısın
çocuk olunca önceliğin hep çocuğun oluyo hayatını kendine,kendinize göre değil
çocuğuna göre ayarlamak durumunda kalıyosun bu konuyu bi daha düşünün bence
hem borçlarınızı ödemiş olursunuz hem de evliliğiniz oturmuş olur
bi de aklıma takıldı nişanlıyken nasıldınız :26:
bak yine ağlıyo cadı kızım ben kaçar:10:

borçlardan sıkıntı stresdendir takma kafana ama sende yaklaş arada tabi bunu o istemiyo ben istiyorum zorla oluyor gibi düşünme bana hiç yaklaşmak nasip olmadı daha ama böle bi durum olursada yaklaşırım heralde....gözü dışarda falan kalmaz içinde varsa engelleyemessin zaten inan...inş.başına gelmez öle bişey tabikide ama kendinide bukadar kasma çocuk falan okudum çocuk olunca tamamen kopuyo bazı ilişkiler genelde kadınlar istemiyo doğumdan sonra benim eşim 3 4 yıl çocuk istemem diyo mesela onun derdi belli zaten :)))

inşallah kimsenin başına gelmez canım gerçekten konuşmak ve birilerinden bişeyler duymak rahatlattı beni çocuk konusuna gelince eşim çok istediği için bu konu üzerinde duruyorum yoksa benim düşüncem bir yıla kadar yapmamak ama tabi herşeyin hayırlısı olsun

aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh aaaaaaaahhhhhhhhhh
yazıynı okuyunca nerde o eski günleeeerr dedim bi an
yazmak isteyip de vakit bulamayıp yazamadığım şeyleri ne de güzel yazmışsın:46::46::46:
ben de 7 yıllık evliyim 5 yaşında bi oğlum ve 9 aylık bi kızım var çok şükür
bu yazdıkların bizde de mevcuttu bir zamanlar ve eşim öğle vakti bile eve gelirdi:1:
ama çocuklar büyüyüncce çok kısıtlanıyo fantezi hayatın:14:
mesela biraz dekolte ve mini bi elbise giysem oğlum pis pis gülüp anneeeeeeeeee diyo
hadi o uyuyunca giyeyim diyorum sağolsun kızım çok cadı:9: çok huysuz:36:
hiçbirşeye fırsat vermiyo gece bile düzgün uyumuyo. o uyurken ne vakit kalırsa onunla
yetiniyoruz artık:19:bunu yazana kadar bile 3 kere başına gittim düşün artık...
sizin çocuk yok heralde...

SEVGİMM27 bence çocuk için çok erken gerçekten evliliğini doya doya yaşamalısın
çocuk olunca önceliğin hep çocuğun oluyo hayatını kendine,kendinize göre değil
çocuğuna göre ayarlamak durumunda kalıyosun bu konuyu bi daha düşünün bence
hem borçlarınızı ödemiş olursunuz hem de evliliğiniz oturmuş olur
bi de aklıma takıldı nişanlıyken nasıldınız :26:
bak yine ağlıyo cadı kızım ben kaçar:10:

orası öyle tabi ama eşim istiyorsa çocuğu buna bişey diyemem nişanlılık dönemimizde çok güzeldi yalnız nişanlılık dönemimizde tartışmalarımız çoktu evlendikten sonra tartışma falan kalmadı rabbim çocuklarını da sana bağışlar inşallah

sevgicim encede sen biraz uzak dur sen isteme eşinin sana yanaşmasını bekle cok yeni evlisin kaçan kovalanır misali birde bubu dene bakalım banyoya kadar yanlız bırakmıyorum diyorsun mesela ben eşime birkaç kez beraber duş alalım dedim ilişkiden sonra ama eşim istemedi gusül alacagız dedi ona dogru gelmedi bu bende saygı duydum bir dahada demedim üzerlerine cok gitmemek lazım birde sex yataga girince değilde normal otuururken yada iş yaparken aniden olursa daha güzel olur böyle ortamlarda yaratabilirsin ben eğilim yerden bişey almak için bakıyorum eşim arkamda bitmiş:1:espiriyle geliyor arkama ama sonu yatakta bitiyor canımcım sen önce uzak durmayı dene uzak dur derken sen dürtme onu bakalım ne yapacak olmazsa ortamlar yarat sadece yataga girince değil sabah kalkınca yap iş yaparken yap oyunlar

Yalnız ben kocanız sizden kaçıyor demedim ben olsam kaçardım dedim...
Tabiki de banyoya beraber girildiğini duydum biz de yeni evli olduk, biz de yaşadık, yaşıyoruz...
Ama her banyoya beraber girilmez...
Birşeyi özlemiyorsan değeri kalmıyor...
Adam sizi hiç özlemezse isteği azalabilir...
Şöyle örnek vereyim. Kocam her gün istemez asla 2 3 günde 1 defadır...
Bayramda köye gittim ve 4 gün yoktum. Gelince adam daha kapıda üstüme atlayacaktı ve her gün istedi...
Biraz serbest bırak adam sende birşeyler olduğunu farkedip yaklaşacaktır zaten, özlemesine fırsat ver, kaçan kovalanır...
Yani bir defa banyoya yalnız girdi diye elle tatmin yoluna gitmez...

Yalnız ben kocanız sizden kaçıyor demedim ben olsam kaçardım dedim...
Tabiki de banyoya beraber girildiğini duydum biz de yeni evli olduk, biz de yaşadık, yaşıyoruz...
Ama her banyoya beraber girilmez...
Birşeyi özlemiyorsan değeri kalmıyor...
Adam sizi hiç özlemezse isteği azalabilir...
Şöyle örnek vereyim. Kocam her gün istemez asla 2 3 günde 1 defadır...
Bayramda köye gittim ve 4 gün yoktum. Gelince adam daha kapıda üstüme atlayacaktı ve her gün istedi...
Biraz serbest bırak adam sende birşeyler olduğunu farkedip yaklaşacaktır zaten, özlemesine fırsat ver, kaçan kovalanır...
Yani bir defa banyoya yalnız girdi diye elle tatmin yoluna gitmez...

haklısınız aslında dediğinizi uygulayacağım mutlaka yaklaşacaktır dedim ya ben yaklaşmazsam gözü dışarda kalır diye korkuyorum yeter ki mutlu olsun diye ama dediğinizçok mantıklı birazda uzak kalayım bakalım neolacak umarım dediğiniz gibi olur tşk ederim

sevgicim encede sen biraz uzak dur sen isteme eşinin sana yanaşmasını bekle cok yeni evlisin kaçan kovalanır misali birde bubu dene bakalım banyoya kadar yanlız bırakmıyorum diyorsun mesela ben eşime birkaç kez beraber duş alalım dedim ilişkiden sonra ama eşim istemedi gusül alacagız dedi ona dogru gelmedi bu bende saygı duydum bir dahada demedim üzerlerine cok gitmemek lazım birde sex yataga girince değilde normal otuururken yada iş yaparken aniden olursa daha güzel olur böyle ortamlarda yaratabilirsin ben eğilim yerden bişey almak için bakıyorum eşim arkamda bitmiş:1:espiriyle geliyor arkama ama sonu yatakta bitiyor canımcım sen önce uzak durmayı dene uzak dur derken sen dürtme onu bakalım ne yapacak olmazsa ortamlar yarat sadece yataga girince değil sabah kalkınca yap iş yaparken yap oyunlar

doğru aslında gerçekten kaçan kovalanır bu durumda kocam kaçan ben kovalayan oluyorum bundan sonra biraz uzak durayım ki birazda o kovalasın demi

haklısınız aslında dediğinizi uygulayacağım mutlaka yaklaşacaktır dedim ya ben yaklaşmazsam gözü dışarda kalır diye korkuyorum yeter ki mutlu olsun diye ama dediğinizçok mantıklı birazda uzak kalayım bakalım neolacak umarım dediğiniz gibi olur tşk ederim

Hiçbir erkeğin 2 3 gün ilişkiye girmedi diye ya da banyoya yalnız girdi diye gözü dışarda kalmaz...
Bu kadar çok üstüne düşme o kadar iradesiz değildir eşin...

doğru aslında gerçekten kaçan kovalanır bu durumda kocam kaçan ben kovalayan oluyorum bundan sonra biraz uzak durayım ki birazda o kovalasın demi

Bence eşini çok fazla sıkıyorsun sen adamı kovaladıkça adam kaçar zaten bırak o seni arzulasın istesin canım..
Bırak adam yanlız duş alsın.Adamı bu kadar sıkarsan her dakka dibinde durursan tabiki kaçar adam senden.Biraz rahat bırak serbest bırak eşini.Korkma seni bırakıp gitmez.

Bence eşini çok fazla sıkıyorsun sen adamı kovaladıkça adam kaçar zaten bırak o seni arzulasın istesin canım..
Bırak adam yanlız duş alsın.Adamı bu kadar sıkarsan her dakka dibinde durursan tabiki kaçar adam senden.Biraz rahat bırak serbest bırak eşini.Korkma seni bırakıp gitmez.

Yanı aklın yolu bir...

Back
X