• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam bana karşı çok isteksiz seksi adeta ödev gibi görüyo diyenler buraya...

Yanı aklın yolu bir...
:34:Bence hiçbi erkeğin hoşuna gitmezki eşinin sürekli dibinde olması.Arkadaş memnun eşim diyor ama birde onu eşine sormak gerek.Hem bi bayana da yakıştıramıyorum ben okadar kovalamayı.Sanki yıllarca eş aramış sonunda bi tane bulmuş gibi eşinin acaip bu durumdan egosu tavan yapar ben sana söyliyim.Sen eşini dışarıya sevk edersin bu kadar peşinde olmakla bence.Bu beni nasılsa bu kadar seviyo hiç dibimden ayrılmıo ben ne yaparsam yapayım bensiz olamaz die düşünebilir.
Şahsi fikrim budur...

:34:Bence hiçbi erkeğin hoşuna gitmezki eşinin sürekli dibinde olması.Arkadaş memnun eşim diyor ama birde onu eşine sormak gerek.Hem bi bayana da yakıştıramıyorum ben okadar kovalamayı.Sanki yıllarca eş aramış sonunda bi tane bulmuş gibi eşinin acaip bu durumdan egosu tavan yapar ben sana söyliyim.Sen eşini dışarıya sevk edersin bu kadar peşinde olmakla bence.Bu beni nasılsa bu kadar seviyo hiç dibimden ayrılmıo ben ne yaparsam yapayım bensiz olamaz die düşünebilir.
Şahsi fikrim budur...

doğru gerçekten kızlar hepinizin söyledikleri bewnim için bir ders aslında bundan sonra daha dikkatli davranıcam inşallah güzel haberler veririm sizlere tşk ederim

Sen eşinin seni özlemesine fırsat vermiyorsun...
Özlesin bak bu sefer o senin peşinden ayrılmayacak...

canım ara ara bende bu sorunları yaşıyordum ama bizim farklı nedenlerimiz vardı ben 2 defa sorunlu hamilelik geçirdim ve bebeklerim daha karnımdayken kaybettim doktorun bize söylediği korunma süreci bitti şimdi yeniden çocuk olsun diye uğraşıyorum ama eşim sürekli benden kaçıyordu evet birlikte oluyorduk ama sadece görev gibiydi sürekli eşime sitem ediyordum bu durumdan dolayı sen önceden böyle değildin faalan diyordum bir gün dayanamadı ve patladı içindeki herşeyi döktü benim hamileliklerim sıkıntılı geçtiği için ve kürtaj dönemlerimde hep eşim yakın şahit olduğu için artık senin yıpranmanı istemiyorum bir defa daha sorun olursa ve sen yine o kadar çok acı çekersen kendimi affedemem bu benim psikolojimi çok etkiliyor seni çok seviyorum bu yüzdende çocuk istemiyorum dedi bende artık oluruna bıraktım Rabbim zaten en doğru zxamanı biliyor hayırlısı olsun artık umarım sendede herşey yoluna girer belki sizdede altında yatan farklı sebepler vardır canım kendini üzme :)

canım bak çoçukla alakası olmamalı diye düşünüyorum bnede 4 yıllık evliğim ve yeni bebeğim var çoçuk olduktan sonra eşim aynenen dediğin gibi oldu
ödev mi dersmiydi bilmem ama doktora yolladımm yoğun isteğimle çünkü insan kendinden tiksiniyor dediğin gibi ve testesteron hormonu azlığı çıktı
yani cinsel istek olmuyordu şuan ilacları çok titiz kullanıyor ve ben mutluyum çünkü herşey yolunda
bir üroloji ye gidin derrim canımm
biz çok yıprandık çünkü
kendiliğinden gececek bişydeğil buu

Konu içeriği nedeniyle "Cinsellik+18" başlığına taşındı.
Konuyu ilgili başlığa ve bir defa açmalısınız.Aynı konunuz içeriği nedeniyle yine taşınmıştı,bir daha açtınız ve buda taşındı.
Cinsellik+18 başlığında paylaşım yapabilmeniz için pro karta sahip olmanız gerekiyor.
KK Pro üyelik için verdiğim linki inceleyiniz lütfen.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda-f888/
Konuları ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim.

yaa kızlar iyi hoş demişsinizde bende 1.5 yıllık evliyim isteyen taraf olmadım ama istenen tarafta olamadım ben 24 yaşındayım eşim 35 yaşında..gecelikler kokular seksi günlük kıyafteler hiçbiri işe yaramadı.adam zaten salonda gelir gelmez uyuyoor hiç fantazisi olmadı ben sandım ki hani olgun biriyle evlendim yaşı karakteri her türlü oturmuştr ondanda 10 yaş küçüğüm beni daha çok arzular adam full bahane ya..10 günde bir en iyi ihtimal haftada 1...sizce normal mi?

artık takmıyorum o ayrı.çünkü ayda yılda olan ilişkimden bebeğimi yetiştrdim:32::32:

yaa kızlar iyi hoş demişsinizde bende 1.5 yıllık evliyim isteyen taraf olmadım ama istenen tarafta olamadım ben 24 yaşındayım eşim 35 yaşında..gecelikler kokular seksi günlük kıyafteler hiçbiri işe yaramadı.adam zaten salonda gelir gelmez uyuyoor hiç fantazisi olmadı ben sandım ki hani olgun biriyle evlendim yaşı karakteri her türlü oturmuştr ondanda 10 yaş küçüğüm beni daha çok arzular adam full bahane ya..10 günde bir en iyi ihtimal haftada 1...sizce normal mi?

artık takmıyorum o ayrı.çünkü ayda yılda olan ilişkimden bebeğimi yetiştrdim:32::32:

Normaldir tabi ki...

Cinsel ilişkinizin sıklığı yada azlığı sizin birbirinize olan ilişkinizin kalitesini belirleyen kriter değildir.

Zor yaşam şartları, ağır iş yükü, sorumluluklar, stres vs gibi durumlar kişinin cinsel isteklerini etkiler.

Sizi arzulamıyor diye düşünmeyin.

Ayrıca katılıyorum; seksi gecelik vs falan bu işi çözmez. Eğer ciddi bir durum varsa gereken uzman yardımı alınmalı ;)

Back
X