Yanı aklın yolu bir...

Şahsi fikrim budur...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanı aklın yolu bir...
Yanı aklın yolu bir...
Bence hiçbi erkeğin hoşuna gitmezki eşinin sürekli dibinde olması.Arkadaş memnun eşim diyor ama birde onu eşine sormak gerek.Hem bi bayana da yakıştıramıyorum ben okadar kovalamayı.Sanki yıllarca eş aramış sonunda bi tane bulmuş gibi eşinin acaip bu durumdan egosu tavan yapar ben sana söyliyim.Sen eşini dışarıya sevk edersin bu kadar peşinde olmakla bence.Bu beni nasılsa bu kadar seviyo hiç dibimden ayrılmıo ben ne yaparsam yapayım bensiz olamaz die düşünebilir.
Şahsi fikrim budur...
Sen eşinin seni özlemesine fırsat vermiyorsun...
Özlesin bak bu sefer o senin peşinden ayrılmayacak...
yaa kızlar iyi hoş demişsinizde bende 1.5 yıllık evliyim isteyen taraf olmadım ama istenen tarafta olamadım ben 24 yaşındayım eşim 35 yaşında..gecelikler kokular seksi günlük kıyafteler hiçbiri işe yaramadı.adam zaten salonda gelir gelmez uyuyoor hiç fantazisi olmadı ben sandım ki hani olgun biriyle evlendim yaşı karakteri her türlü oturmuştr ondanda 10 yaş küçüğüm beni daha çok arzular adam full bahane ya..10 günde bir en iyi ihtimal haftada 1...sizce normal mi?
artık takmıyorum o ayrı.çünkü ayda yılda olan ilişkimden bebeğimi yetiştrdim![]()