kocam bana 'kel' dedi

canım hint yağı kaş ve kirpikleri uzatıyo gürleştiriyo sen bide saçına kullansana belki uzar ve gürleştirir.

bende üniv yıllarında karsılastım bu sorunla malesef fakat yengemin verdiği muhteşem formülle hem güçlendi o tüyler hemde resmen sac cıktı diplerden 2. uygulamada zaten anlıyosunuz cıkan sacları
yengem bunu sackıran oldugu bolge için uygulamıs ama bende sackıran yoktu cokda fayda gördüm neyse formulu vereyım
eczanelerde satılıyor 3 vitamın kapsül
BEMİX-BEPANTEN-EVİGEN (her kutuda 5 er tane var her kullanımda 1 tanesı kullanılıyor)
bı kaseye her vitaminden 1er tane kırıp döktüm,bolca sarımsak (3-5 diş) ezdim ekledim,has zeytin yağı (kaliteli bir marka olabılır)
bunu sac köklerime sürüp bekledim (streç film sardım cunku akıyo ve kkokuyo ilk etapta) 2-3 saat sonra yıkadım
saç yaşken sarımsak kokuyor fakat kurutunca kokudan eser kalmıyor rahatca yapabılırsınız :) ama saç ıslanınca sarımsak kokusu açıga cıkıyor
ben bu karışımın içine çinko ilacı olan bebeklere verilen saçın dokulmesine sebep olan cinko eksikligini gidermek için
ZİNCO ilacını(kapsulu acıp kasedekı karısıma ekledım) yada şurubundan kaseye bıraz döktüm,evde biraz bademyağı vardı ondan döktüm
hatta biraz çamterebentin döktüm çam kokusu ağır oldugu için sarımsağı baya bastırdı oda saç için çok faydalı. yani temelde yukardaki küre eklemeler yaptım
istersen bende eskilere bakayım bulabilirsem özelden sana foto bile yollayabilirim denemenı tavsıye ederim :)

Son düzenleme:

İşte benim sorunum burada başlıyor galiba.
Tiroid tedavisi görüyorum.Saçım için cildiyeye gitmiştim.
Tahliller sonucunda tiroidim olduğunu öğrendim.
Doktor bu yüzden olabilir diye beni endokrine sevk etti.
Şu an ilaç kullanıyorum,bu hormonlardan da nefret ediyorum.
Kilodan saça herşeye maydanoz oluyorlar yahuu.
Ama tabii arkadaşlar kullanıp memnun kalırsa mutlaka istiyorum.

Bu karışımı ben de kullanmıştım.
Ama sarımsak yoktu benimkinde.
Çokta duydum sarımsağın faydalı olduğunu ama hiç denemedim.

ooo çok güzeell :) denemeye deger bişey cidden :)

evet canım aynen hersyee maydanoz bi hormon gebelıktede cok cok önemli ve maalesef bikere
bozudlumu düzelmıyo maalesef hep ilaç kullanak icap ediyor....çok gecmıs olsun kardesımde de var baya illet bişe...

ınslalah canım memnun kalır bakalım :)

eşinizin dalga geçmesi hiç hoş değil... diğer yazan arkadşlar önerdilemi bilmiyorum ama saç ektirmeyi deneseniz çünkü estetik açıdan bir bayan için saç çok önemli...

Canım pekı kafa yapın uygunsa cok kısa düşünmezmisin. Çok güzel modeller var kısa. Bazılarına da çok yakısıyor. Tam olarak yorum yapamıyorum ne kadar açık ön taraf. Yüzünü koymadan bir redim eklersen daha rahat yorum yapabiliriz

eşine senin kafanda saç var da ne olmuş kalp kırdıktan sonra ister bonus kafa ol önemli değil diye söyle...

bitkisel çözümler işe yaramadıysa en mantıklısı sanırım ekme yöntemi hem kalıcı hem güçlü oluyor

Eger maddi gucunuz varsa sac ekimi yaptirarak bu sorundan kurtulabilirsiniz.Yoksa,cokta pahali olmayan,lakin gercegine cok benzeyen peruklar var.Kendi sac renginde bir peruk alip kullanabilirsin..

sana bundan güzel fırsat olamaz hemen gidip bir doktorla görüşürdüm ben olsam...saç ekimi hakkında...

*500 ml suya 1 avuç karanfil atıp kaynatın ve bir gece bekletin. ertesi gün süzün ve haftada 4-5 kez saç diplerinize pamukla sürün,
durulamayın. bu dökülmeyi önler ve yeni saç çıkarır

*haftada bir kez 1 bardak ılık süte-1 çay kaşığı yaş mayayı karıştırıp için. cildi önce içten beslemek gerek. maya da yüksek miktarda B vitamini var

*yine maya ve sütten karışım yapııp haftada 2 kez saç diplerine sürün. 1saat bekletip yıkayın

*sığır kemiğini iyice kaynatıp, iyiliğini çıkarın. bademyağı, zeeytinyağı katıp saç diplerine sürün

bnların hepsi tarafımdan denenmiştir.

canım enıstemın de arka tepesın de sacları dokulmustu .yılan yagı kullandı uzun bır zaman .
sonra saclar cıkmaya basladı kucuk kucuk .
bıtkısel kurler 1-2 yapmakla etkı gostermez .aylarca hatta senelerce kullanman lazım .
sarımsaklı sampuanı onerırım .sampuanına sarımsak kat saclarını oyle yıka .
kokmasından rahatsız olursan da 2.yıkamayı sarımsaksız sampuanla yıkarsın .

Canım o kadar çok rahatsız oluyorsan saç ekimi yaptır. Ya da özel merkezlerde kuvvetlendirme çalışmaları olmalı onlara bir danış.

meraba hanimlar.. konuyu gorunce yazmadan gecemedim, belki degerlendirmek isteyen olur dusuncesiyle..

kullandigim bir ilac yuzunden saclarim incelmisti ciddi anlamda, ki slk saclarim olmasina ragmen yapisal olarak ince tellidir.. ilacda iyice inceltmisti saclarimi arkadaslardan bazilari soylemis, at kuyrugu yapinca incecik birsey kaliyordu elimde.. gittigim doktor bu anlamda oldukca unlu .. vitaminlerinlerin saclari uzatmakda etkisiz, ancak hacim olarak doldurmakta cok tkili olduklarindan bahsetti.. gunluk pretein ihtiyacinin karsilandiginda uzamanin hizlanacagini,vitamin ihtiyacinin giderildigindede dolgunlasip,dokulmenin azalacagini soylemisti..

yaklasik 1 yildir bu tarifi aksatmadan kullaniyorum.. avatardaki resim benim, saclari gorebilirsiniz..

muhakkak gunde 1 ogun kirmizi yada beyaz et yiyorum.. onun yaninda

Fish oil 1000 mg
Carbonyl Iron
E-oil 30,000iu
Biotin 1000 mcg
B-complex with Zinc
C vitamin 500 mg

biraz istah acicilar hatta 2-3 kilo aldim gibi ama elde ettigim sonuca degdi..

tüm yorumları okumadım, daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama eşine saç ektirmek istediğini, rahatsız olmasından çok rahatsız olduğunuzu saç bakım ve ekim merkezlerine gitmek istediğinizi söyleyin, rakamlardan bahsetmeyi de unutmayın bakın nasıl beğeniyor saçlarınızı :))

daha neler okuyacağımm burda .
ben eşinin ciddi olmadığını düşünüyorum şakasına demiş ama tabi biz kadınlar fazla hassasız özelikle dış görünüşümüzle alakalı .
çok takılmana gerek yok .bazı bitkisel şampuanlar iyi geliyor saça bende uyguluyorum .ısırgan otu olan içinde şampunalardan kullan .daha hacimli görünür saçların .

merak ettim nasıl bişey bu adı nedir aceba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…