- Konu Sahibi tarcinakide
-
canım zamanında ankaraya gitmiştim. saç ekim merkezine adam bana kızdı. tabi o keskel adamları görüyor ya. insanlar senin gibi saçları olsun diye neler vermezdi filan gibi birşeyler söyledi.sonradan öğrendim ki kadınlara saç ekimi çok tercih edilen birşey değilmiş.iyice bomboş kalırsa yapılıyormuş
biraz önce eşime saç ektircem dedim. aşkımmm senin saçların güzel kiii diyorama ben çok rahatsızım.sevmiyorum böyle kendimi. bi saçlarım eksik. normalde kendimi beğeniyorum. onlarda olsa baya beğenirdim kendimi
bi de çeşitli renk ve uzunluklarda gerçek saçtan peruk bakıyorum,bayaaa da pahalıymış meretler diye gaz ver gitsin..
canım öyle desem bile kabul eder. durumumuz düzelsin alalım der.ama benim sorunum o değil. yani perukla hayat geçirmek istemiyorum. çok üzülüyorum. insanlar bu durumda olsa peruk mu kullanırdı acaba diyorum bazen. sonra etrafıma bakıyorum. neredeyse peruk kullanan hiç görmedim
eşin ayıp etmiş ama erkeklerden kadınlar kadar düşünceli olmalarını beklemiyorum ben artık.
1 yıl önce doğum yaptım,hiç fazl akilom olmadı.yıllardır boyumla kilom arasındaki fark 14 iken,bu ay 2 kilo alarak bu farkı 12 yptım.hala zayıf bir insanım ama karın kaslrımın hamilik dolayısıyl gevşemesinden olsa gerek,aldığım kilo bu bölgede toplandı.dışardan bakıldığında hiç de öyle doğum yapmış gibi değilim ama eski hlime göre karın bölgem biraz genişledi.brkaç parça kıyafetimin üzerimde iyi durmadığından falan bahsettim eşime.yoksa asla fark etmez.ve dün gece biraz fazla kilo adın,keşke spor falan yapsan dediğimde bana
'sen önce kendi g.tüne göbeğine bak,seni hangi spor paklar 'dedikendisi nerdeyse 100 kilo.ve bana şu an 36 beden azcık dar geliyor sadece,38 kesinlikle bol.çok üzüldüm ama bunu son zamanlarda sürekli göbeğim mi çıkıyor,bu kazak yakışmadı vs gibi konuşarak kendisine fark ettirdiğimi düşünüyorum.senin durumun da böyle muhtemelen.kendin takılıyorsun ve eşin de bu konuya yöneliyor.
canım senin durumunda üzücü olmuş benim gibi.sanki eşin kendi durumuna kızıp senden çıkarmış gibi. bu anlattıklarını annemde derdi eşine eksiğini belli etme söyleme diye.ben de ona kızardım. ama şöyle düşünsek biz söylemesek onlar görmüyormu ki. çocuk mu yani bunlar. ne saçma.insan hayat arkadaşım dediği kişiye hep rol mü yapmalı diyorum.demekki öyle olmalı. bazı kadınlar devamlı kendilerini över eşlerine bana komik gelirdi.onlar ondan anlıyor demekki
dotomes haklısın canım.bu yazdıkların çok doğru.ben şükürsüz olmak istemiyorum.dediğin gibi çok daha kötü durumdakiler var. ama benim durumumda zor yaa. saçımı topluyorum yanlarda açıklık var. şakaklar boş. saçımı açıyorum uçuşuyor. sinirim bozuluyor. eşim öyle dedikten sonra artık kafamdan gitmiyor iyice taktım.belki diyorum başka çareleri vardır. bilen birileri yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?