kocam bana 'kel' dedi

sac ekim merkezindeki adam ( dr mu bilmiyorum ) gerek yok dediyse,gercekten cok az sacınız oldugunu düşünmüyorum.sonuçta bu kozmetik amaçlı yapılan bir uygulama,sağlık için çok elzem değil,neden yapmasın ki size de?saclarınıza cok takılıp , eşinizin de dikkatini bu konuya cekiyor olabilir misiniz acaba? ön kısımlarınız için takma kahküller var onları kullanabilirsiniz,iyi bir perukçudan gercek sac peruklardan alabilirsiniz ama peruk kullanımı cok rahat bir şey değil.katlı güzel kesimler yaptırabilirsiniz.bence cok üzmeyin kendinizi,kafanıza taktıkca daha da seyrek göreceksiniz saclarınızı...dısardan yapılan uygulamaların sac cıkardıgına inanmıyorum ,bu sac köküyle ilgili bir durum.daha kaliteli şampuanlar,sabunlar kullanarak dısardan vereceğiniz zararı aza indirmeye calısın.beslenmenize dikkat edin kaliteli proteinler alın.ama en önemlisi kendinizle barısın,sevgiler..

anladim canim doktor oyle dediyse dogrudur,
bitkisel ilaclar var ama esimde kullandi bi ara daha cok dokuldu saclari...:26:

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler. hepsini okudum. şampuanlar , bitkisel kürler filan tek tek değerlendirdim.kullanıcam.ama bunlar bende saç çıkarmaz biliyorum.çünkü biçoğunu denedim. yapısı bu.genetik yani....

ayrıca saç ekiminide doktora gittim.adam dediğim doktordu yani. başka bir kadına daha gittim. saçma sapan bir alet satmaya çalıştı.böyle tarak gibi.sonradan baktım işe yaramıyormuş.saç ekilmez sana dedi.ayrıca olsa bile o kadar para verecek durumum yok şimdilik

biraz önce eşime saç ektircem dedim. aşkımmm senin saçların güzel kiii diyor ama ben çok rahatsızım.sevmiyorum böyle kendimi. bi saçlarım eksik. normalde kendimi beğeniyorum. onlarda olsa baya beğenirdim kendimi

ben şampuanıma sarımsak atmıştım canım etkisini 1 yıl sonra görüyosun.şu anda yeni çıkan saçlarım 6 santim falan oldu

bende sarimsak kullaniyorum benim 2 ayda fark etti canim sacimi topladigimda kucuk kucuk saclar cikiyordu meydana 2 yildir kullaniyorum saclarim cok hizli uzuyor ve kirilmiyor bence herkes kullanmali besliyor cunku saci benim cok dokulmustu canim tek bu ise yaradi :) sanirim kullanmaya basladigimdan bu yana evrim gecirmis gibiyim 2 yil onceisnden bir fotograf atti eski sevgilim sok oldum resmen sacim yokmuss! bir tutammis simdi gayet memnunum :)

bi de çeşitli renk ve uzunluklarda gerçek saçtan peruk bakıyorum,bayaaa da pahalıymış meretler diye gaz ver gitsin..

bi de çeşitli renk ve uzunluklarda gerçek saçtan peruk bakıyorum,bayaaa da pahalıymış meretler diye gaz ver gitsin..

canım öyle desem bile kabul eder. durumumuz düzelsin alalım der.ama benim sorunum o değil. yani perukla hayat geçirmek istemiyorum. çok üzülüyorum. insanlar bu durumda olsa peruk mu kullanırdı acaba diyorum bazen. sonra etrafıma bakıyorum. neredeyse peruk kullanan hiç görmedim

komşumuzun kızının saçlarıyla ilgili dökülme problemi var..durumu senden vahim yanii..saç kıran gibi bişeymiş..ama senelerdir..

kız peruk kullanıyor..bilmesek anlamayız..o denli gerçek duruyor..
kaşları,kirpikleri falanda dökülüyor sanırım ..ama kaşlarını kalemle halletmiş..
kirpiklerini anlayamadım ,daima rimelli olduğundan onlarda takma olabilir..

kendine sıkıntı yapıyorsan peruk ta olabilir yanii..

eşin ayıp etmiş ama erkeklerden kadınlar kadar düşünceli olmalarını beklemiyorum ben artık.
1 yıl önce doğum yaptım,hiç fazl akilom olmadı.yıllardır boyumla kilom arasındaki fark 14 iken,bu ay 2 kilo alarak bu farkı 12 yptım.hala zayıf bir insanım ama karın kaslrımın hamilik dolayısıyl gevşemesinden olsa gerek,aldığım kilo bu bölgede toplandı.dışardan bakıldığında hiç de öyle doğum yapmış gibi değilim ama eski hlime göre karın bölgem biraz genişledi.brkaç parça kıyafetimin üzerimde iyi durmadığından falan bahsettim eşime.yoksa asla fark etmez.ve dün gece biraz fazla kilo adın,keşke spor falan yapsan dediğimde bana
'sen önce kendi g.tüne göbeğine bak,seni hangi spor paklar 'dedi kendisi nerdeyse 100 kilo.ve bana şu an 36 beden azcık dar geliyor sadece,38 kesinlikle bol.çok üzüldüm ama bunu son zamanlarda sürekli göbeğim mi çıkıyor,bu kazak yakışmadı vs gibi konuşarak kendisine fark ettirdiğimi düşünüyorum.senin durumun da böyle muhtemelen.kendin takılıyorsun ve eşin de bu konuya yöneliyor.

peruk taktığımda daha çok dikkati çekilir bence.daha çok gözüne batar. bir de mutlaka insanlar anlar.neden takıyorsun dicekler.ayr ayrı saçım çok az vs. diye kendini bilmez açık arayan insanlarla muhattap olurum diye düşünüyorum

canım senin durumunda üzücü olmuş benim gibi.sanki eşin kendi durumuna kızıp senden çıkarmış gibi. bu anlattıklarını annemde derdi eşine eksiğini belli etme söyleme diye.ben de ona kızardım. ama şöyle düşünsek biz söylemesek onlar görmüyormu ki. çocuk mu yani bunlar. ne saçma.insan hayat arkadaşım dediği kişiye hep rol mü yapmalı diyorum.demekki öyle olmalı. bazı kadınlar devamlı kendilerini över eşlerine bana komik gelirdi.onlar ondan anlıyor demekki

üzülme bunu bildiğine eminim ama herşeyin başı sağlık saçın azmı az olsun kolu bacağı olmayan insanlar var bunları sonradan kaybedenler şükret ve umursama yaşamından mutlu ol..

geçen sene saçlarım o kadar çok döküldüki önlerim neredeyse açıldı zaten az saçım var neler yaptımsa olmadı sadece bir şampuan isim vermek yasakmı bilmiyorum bazı sayfalarda yazılıyo ama neyse o dökülmesini azalttı çok şükür ama hala az ...

hayatta göbekli olmak en çok korktuğum şeydi artık göbekliyim üstelik zayıf ama göbekli halimi sen düşün naptıysam bir türlü kurtulamadım

bacağımda koca bir varis var dr ameliyat etmedi içtede sorun olduğu için yazın etek giymeyi çok seviyorum bazı kendini bilmezler varisin ne kadar büyümüş desede Allahıma şükür ediyorum bacağım yerinde diye

bunları yazdım çünki seni anlıyorum ama bu kadar üzülmene gerek yok genetik olan şeyleri değiştirmek ne yazıkki çok zor(

mutlu huzurlu sağlıklı bir hayatın olsun gerisi boş....

:)))) bu bir reklam taktiği....

dotomes haklısın canım.bu yazdıkların çok doğru.ben şükürsüz olmak istemiyorum.dediğin gibi çok daha kötü durumdakiler var. ama benim durumumda zor yaa. saçımı topluyorum yanlarda açıklık var. şakaklar boş. saçımı açıyorum uçuşuyor. sinirim bozuluyor. eşim öyle dedikten sonra artık kafamdan gitmiyor iyice taktım.belki diyorum başka çareleri vardır. bilen birileri yazar

inan taktığın için zor geliyor taktığın şey gözüne daha bir farklı abartı geliyor insanın... bu kadar gözüne takılıp dert edersen elindekinden de olursun gerçekten sende biliyorsundur saç stresle daha çok dökülür....

Son düzenleme:
Zamanında böyle bir haber okumuştum, belki yardımcı olur..

[h=1]Kellik İlacı Berberimizden Geldi[/h]Ankara'nın Sincan ilçesinde 18 yıldır berberlik yapan Turgay Topal, saç dökülmesi ve kelliğe karşı ilginç bir çözüm buldu.

3 ay önce berber dükkanına gelen bir müşterisinin kafasını şaka olsun diye maden suyuyla yıkayan berber Topal, o gün bugündür saç sorunu yaşayan müşterilerinin kafasını sodalı suyla yıkıyor. Topal, bu yöntemin kel olan müşterilerinde etkili olduğunu savunuyor.

Berber Topal, müşterilerini tıraş etmede maden suyunu nasıl kullanmaya başladığını şöyle anlatıyor; ''Şakalaşırken sonucu bulduk. Maden suyu içerken fazla geldi, bizde bunu şaka olsun diye arkadaşım olan müşterinin kel olan başına döktüm. Kendi başımada döktüm. Başımızda 3- 5 gün sonra kaşıntı yapmaya başladı. Ardından saçı dökük olan müşteri arkadaşımda saç çıktığını farkettik, o gün bu gündür saç sorunu yaşayan müşterilerimizde kullanıyoruz. Ve saç çıkarmada etkili olduğunu görüyoruz.'' diye konuştu.

Müşterilerinin başını maden suyuyla yıkayan berber, yaklaşık 2 ay süreyle Mustafa İşleyen üzerinde bunu denediğini ve İşleyen'in kafasında kısa sürede saç çıkmaya başladığını önü sürüyor.

Mustafa İşleyen, saçlarının 10 sene önce dökülmeye başladığını, yaklaşık 2 aydır kafasına maden suyu ile yıkadığını belirtiyor.

Çevresinde de saçlarının çıktığını söyleyenler olduğunu belirten İşleyen, bu işlemi günde 2 kez berber dükkanında uygulatığını dile getiriyor.

İşleyen, "10 senedir saçlarım dökülüyordu. Kafamın tepe kısımlarında hiç saç yoktu. 2 ayda bu hale geldi. Önceden kafam parlıyordu." diyerek çıkmaya başladığını iddia ettiği saçlarını gösteriyor.

Uygulamanın ardından kafasının ferahladığını belirten İşleyen, ayrıca kafasının da terlemediğini ifade etti.

Turgay Topal, bulduğu formülü şu şekilde uyguladığını belirtti: "Öncelikle müşterinin kafasını özel bir şampuanla yıkıyoruz. İyice duruluyoruz. Ardından 1 şişe maden suyunu saç olmayan bölgeye ovuşturarak döküyoruz. Ardından kuruluyoruz. Ama saçın kesinlikle temiz olması gerekiyor. Yoksa maden suyu köpürmüyor."

Şampuanın bitkisel olduğunu belirten Topal, şampuanın formülünü sır gibi saklıyor. Berber, şampuanın içine başka bir madde karıştırmadıklarını söylüyor.

Berber Topal, sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa bu işlemi uyguladığını söylüyerek, müşterilerinin de bunu ilgiyle karşıladığını belirtiyor.

Bir de benim saçlarım çok seyrek olduğu için çam terebenti kullanıyorum ve yeni yeni minik saçların çıktığını hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…