kocam bana tipsiz diyor

Sizinle alakalı bi durum değil. Tamamen eşinizin kendi egosunu tatmin etme, sizin özgüveninizi kırma yöntemi. Erkek kompleksi klasik.. Aşağılık kompleksi de denebilir

Öncelikle ben internette araştırırken bu tarz insanlar var mı" diye rek bu yazı çıktı karşıma hemen yazmak istedim. senesine bakmadan. İkincisi zaten konu bu. bazen mankenler de kimseye güzel gelmezken dünyanın en çirkini bile sevdiğine güzel gelebilir.yazmak istememin sebebibir insan neden sevdini sürekli aşağılar. Belki venim durumumda olanlar vardır diye.ister çirkin olun ister güzel benim öyle öğrencilerim var ki 1.50 ye 60 kg ama çok güzeller. Güzellik göreceli bir kavram. Demek istediğim herkes beni güzel bulurken sürekli çirkinsin iğrençsin diyen bir erkek ne demeye çalışıyordur?neden yapar bunu?zaten eşi tarafından dış görünüşüyle yargılanmayan biri bu konuya yargılananlar gibi bakamaz. Tecrübe etmesi gerekir bu durumu ki Allah düşman başına vermesin.

Bence manipüle etmeye çalışıyor.
Belli ki kendini yetersiz hissediyor ya da yanınıza yakıştıramıyor.
Kendinde olmayanla sizi vurarak tam tersi bir algı oluşturmaya çalışıyor.

Güzel hanımefendi, sakın özgüveninizi zedelemesine izin vermeyin o mağara adamının

P.S: yaa ben konu tarihine bakmadııım 

P.SS: F Fitnessyoga sizin için de aynı yorumu yapabilirdim sanırım :))

E ne diye böyle bir insana katlanıp ilişkiye devam ediyorsunuz?

Reactions: The
İçten içe size kinli ve kızgın bence. Bence asıl tipsiz kendisi olabilir.

Burayı seversen, burası dünyanın en güzel yeridir. Ama dunyanın en güzel yerini sevmezsen, orası dünya'nın en güzel yeri değildir...
Baska da sözum yok.

Başka sefer artık .çünkü mantıklı cvp falan duyamıyorum. Sırf eleştiri.birkaç kişi hariç.kendi konumu açsam da demek bu tarz eleştirel yaklaşımlar olacak

Bu insana nasıl iyi yorum yapabiliriz ki. Biz sizi düşünerek yazıyoruz bi kadının incitilmesini istemediğimiz için.

Özgüven bunun neresinde diye şaşırdıniz tabii. Ben de aynen öyle oldum.

Özgüvenli, işi gücü olan kadınlarımız bunları çekiyorsa özgüvensiz sahipsiz kadınlarımız ne durumdadır diye düşünüyorum. Bi insan kendine bunu yapmamalı.

Emin’im çok hoş ve güzel bir kadınsındır. Erkekler eşlileri çok güzelse onların özgüvenlerini yok etmek için özellikle bu tarz psikolojik şiddet uyguluyor. O size böyle söyledikçe ; ne kadar komiksin bu derece mi beni kaybetmekten korkuyorsun deyip kahkaha atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…