- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Ay erkekler neyine güveniyor ya
Kızzzz sen gebe misin..?
Maşallah karar verdin ve yaptın he...
Tebrik ediyorum seni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay erkekler neyine güveniyor ya
çok meraklandık bekliyoruzz :)+18 canım : ) Tam bu konuya göre : )
çok meraklandık bekliyoruzz :)
Arkadaslar merhaba ben ustuste2 dogum yapmis buyugu 2 yasinda kucugu 6 aylik cocuklarim var buna ragmen cirkin oldugumu soyleyemem dogru durust hic kilo almadim çok bakimliyim evin icinde bile esim gelince suslenirim is yerim nisantasindaydi ve giyinip cikinca insanlar dönüp bakarlardi buna ragmen esim beni hic begenmiyor simdiye kadar 1 kere iltifat etmedi ufak bir kavgamizda tartismamizda tipsiz cirkin deyip beni deli ediyor o bana soyleyince bende basiyorum kalayi tabi anladi artik beni sinir edecegi noktayi surekli soyler oldu butun ozguvenimi yerle bir ediyor bende oyle dedikce kozmetige giyime harcadikca harcar oldum sasirdim nasil davranamiyim
Ben bilemiyorum çok mu saçma ama genelde böyle şeyleri erkek kompleksine bağlarım.
Anlattığınız kadarıyla güzel,bakımlı bir kadınsınız eşiniz bunun farkındaysa sizin özgüveninizi sarsmak için bu yönden saldırıyor olabilir.
Aldırış etmeyin evet tipsizim ve sen de bu tipsizle evlisin deyip gülün.Siz sinir olacağınıza o sinir olsun
Olur mu ya öyle şey, ne ayıp. Ha kadın ağlasin sizlasin kendine güvenini kaybetsin beyefendi de rahatlasin. Terbiyesizlik var ortada. Bir de hanfendi çirkin olmadığını söylüyor ayrıca eşi de daha çok seviyormuş bu bence diğer bayanların da dediği gibi özgüven eksikliğinden kaynaklandigu için yapılmış bir saygısızlık.Kompleks ya da kıskançlık değil bence.
Adam düpedüz sevmediğini, beğenmediğini ifade ediyor.
İster kalayı basın ister basmayın. Bana göre kabullenmek en iyisi.
Arkadaslar merhaba ben ustuste2 dogum yapmis buyugu 2 yasinda kucugu 6 aylik cocuklarim var buna ragmen cirkin oldugumu soyleyemem dogru durust hic kilo almadim çok bakimliyim evin icinde bile esim gelince suslenirim is yerim nisantasindaydi ve giyinip cikinca insanlar dönüp bakarlardi buna ragmen esim beni hic begenmiyor simdiye kadar 1 kere iltifat etmedi ufak bir kavgamizda tartismamizda tipsiz cirkin deyip beni deli ediyor o bana soyleyince bende basiyorum kalayi tabi anladi artik beni sinir edecegi noktayi surekli soyler oldu butun ozguvenimi yerle bir ediyor bende oyle dedikce kozmetige giyime harcadikca harcar oldum sasirdim nasil davranamiyim
Hak veriyorum size şu an. Yalnız değilsiniz. Maalesef bu tip bir erkek benim hayatımda da var. Tamamen kendileri kompleksli olduğu için böyle davranıyorlar. Size layık olamayacakları için ,özgüveninizi yıkmak için, başkasına bakmayın diye ,sizi aldığından ona minnettar olun diye, ya da belki bu şekilde aşağılamak onları yüce hissettiriyor. Benim hayatımdaki kişi bana hergün iğrençsin diyor. Kadına benzemediğimi söylüyor. Erkek gibisin diyor.asker arkadaşım diye hitab ediyor.çok afedersiniz özel anlarımızda bile bu aşağılamalar devam ediyor. Kese kağıdı alıcam sana falan diyor.daha birsürü berbat laf.beni bu şekilde kendinebağlamaya çalıştığını düşünüyor sanırım .3 kuruşluk aklıyla.ama tam tersi iyice soğuttu. Sanıyorum ki benden önceki ilişkisi tarafından kendisi iyice aşağılanmış. Kötü bir insana denk gelmiş.o derece ki herşeye küsmüş. Hırsını benden çıkarıyor.
Benim özgüvenin o kadar yüksek ki zerre kadar kendi güzelliğimden şüpheye düşmüyorum. O öyle söyledikçe inadına onun yanında çirkinleşmeye çalışıp dışarda bakımlı gezmeye dikkat ediyorum.böyle bir ilişki yürütmeye çalışmak tabi ki çok yıpratıcı. Tam 1,5yıl oldu. Daha önce hiç böyle bir karakterle karşılaşmamıştım.beni aşağılamak senin aşağı olduğunu gösteriyor dediğimde evet ben de aşağılığım diyor!madem iğreniyorsun benimle ne işin var diyorum, yokluktan diyor. Berbat bir karakter. böylelerine papuç bırakmamak cezaların en büyüğüyle karşılamak gerekir diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun. Biz kadınların...
Not: Ben manken standartlarında bir kadınım.boy kilo olsun. Fitness hocasıyız ayrıca .plajda bir bakan 10 kere bakar. Yanıma gelip sorarlar sporcu musunuz diye. Bayanlar gelerek fizik gerçek mi ameliyat mi derler?dokunabilir miyiz falan diyen de oluyor. Eşim bu yüzden sanırım plaja gitmemi falan yasakladı. Halbuki onla da plajda tanışmıştık.